Teraz jest 12 sie 2025, 10:54

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 64 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 25 wrz 2003, 10:41 

Mnie też na początku pewne rzeczy wkurzały, ale teraz zaciska się zęby i walczy, bo na polu walki różnie bywa. Teraz tylko uciekam z serwera, jak mi gość w tym samym mundurze w plecy strzela... :evil:

Jak się gra zespołowo, to przestaje to być problemem, a czajenie się w krzakach z bazooką - to przecież jak najbardziej poprawne i zgodne ze wszystkimi podręcznikami walki! :lol:[/list]

Tytuł:
PostNapisane: 25 wrz 2003, 11:48 

Jaro"SS" jest znakiem zastrzezonym dobrze by bylo zebys zmienil nick :!:

Tytuł:
PostNapisane: 25 wrz 2003, 13:05 

to nie jest "SS" tylko _ss i nie ma nic wspólnego z sturm stafette ani special service, używam go od lat i nie chce mi się zmieniać przyzwyczajeń.....

Tytuł:
PostNapisane: 25 wrz 2003, 13:13 

generalnie chlopaki to SS kojarzy sie jednoznacznie, zwlaszzca w prztypadku gier z IIWW, wiec git by bylo gdybyscie obaj zmienili. :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 25 wrz 2003, 13:21 

Jak jeszcze byłem w krótkich majteczkach, to czytałem LOTR i spodobał mi się Golum/Smegoll, i to jego "Mój sskarb" (my treassure), a jak ktoś zna IIWW, to wie że w Royal Navy były "commando SS" i dobrze....

:twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 25 wrz 2003, 13:27 

mi tez sie SS kiepsko kojarzy , ale jak ktos lubi - jego nick, jego sprawa. nie tolerowalbym osobiscie tylko takich hardkorowych nickow jak "adolf hitler" czy "hitlerjugend" .

peace

maSSca :)

Tytuł:
PostNapisane: 25 wrz 2003, 13:54 

massca napisał(a):
ZooltaR napisał(a):
moje skromne zdanie:

kampowaniem jest dla mnie tylko i wylacznie wjechanie czolgami do bazy i rozwalanie spawnujacych sie ludzi. piechota, snajperzy, samoloty - dla mnei wszystko jest dozwolone. oprocz czolgow

jesli zahaslujemy polskie servery to nie ma szans ze beda sie na nich pojawiac dobrzy zagramaniczni gracze.

zgadzam sie co do czolgow - to mnie wlasnie tak wkurwilo na serwerze FS. snajper tak zarabia na chleb i zawsze jak czekam na samolot to biegam i skacze zeby mu utrudnic zadanie. ale czolg to przegiecie....

co do hasla - nie wiem co jest lepsze: dobrzy gracze z polski i brak dobrych z zagranicy , czy dobrzy gracze z polski i ch*je z zagranicy... ?

massca, jeden z twoich koleszków robił dokładnie jak mówiłes z wjazdem na lotnisko na el ala ale ja sie nie stresuje takimi sytuacjami (moze dlatego ze nie jestem pilotem). niech sobie jeżdźą i robia co chcą. ja jestem gotowy do walki z każdym zawsze i wszędzie. :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 25 wrz 2003, 13:58 

Hm. SS - moze mu chodzi o Szare Szeregi? ciezko wyczuc, lepiej olac. natomiast co do Hitler* - zgadzam sie. i inne Osamy. kopac, bic. tania prowokacja i nie na miejscu. wystarczy nam ich w telewizorni, a część z nas gra w gry, zeby o takich (i innych) jegomosciach zapomniec.

Tytuł:
PostNapisane: 25 wrz 2003, 14:00 

Zoltar jak zle ci sie kojarzy wojna i wszystko co z nia zwiazane to po jaka cholere grasz w bf :?: czy słowo Tiger,panzerschrek,tompson i inne zwiazane z wojna ci nie przeszkadzaja :?: jesli nie to znaczy ze jestes niekonsekwetny w swoich przemysleniach na temat wojny. No bo wojna to wojna bee! i jesli idac twoim tokiem myslenia powinno sie zakazac wymawiania ludziom pewnych slow, o to chodzi :?:

Tytuł:
PostNapisane: 25 wrz 2003, 15:57 

dla mnie to moze mieć nawet nik paweł esessman czy gestapowiec poprostu ma nik klimatyczny do wydarzeń tamtej wojny i tyle. :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 25 wrz 2003, 16:10 
Moderator forum

co za pusta dyskusja i bicie piany, każdy może miec nicka jakiego uwaza za stosowne byle nie obrazal on nikogo bezposrednio, przeciez stworzylismy sobie poprzez BF odskocznie od zycia codziennego i wlasnie wszystkie teakie elementy skladaja sie na klimat BF, wiecej dystansu :!:

Tytuł:
PostNapisane: 25 wrz 2003, 16:18 

SS zostalo uznane za organizacje przestepcza z tego co pamietam ;). No ale nie lubie sie do cudzych nickow wtracac wiec noscie jakie sie podoba - Byle nie cos w stylu "Glupi Milek" :D

Tytuł:
PostNapisane: 25 wrz 2003, 16:19 
Moderator forum

Milosz napisał(a):
"Glupi Milek" :D

o :!: bo wlasnie myslalem nad jakims nowym nickiem :lol: ;)

Tytuł:
PostNapisane: 25 wrz 2003, 18:10 

jaro_ss napisał(a):
... "SS" ... sturm stafette ani special service...

ss - moze poprosu super soldier w przypadku pawelka, a jaro to kto go tam wie co sie pod tym nick'iem kryje. :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 25 wrz 2003, 18:21 

Bo wszystko przez to że Paweł powinien mieć nicka "Paweł SS™" :) :)

Zresztą, kto gra w czołgu, niejednokrotnie nagle widzi bum, patrzy co to?, kto to? a to Paweł SSssssssssssss......... ot całe wyjaśnienie skrótu :lol:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 64 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2