Teraz jest 22 lis 2024, 16:33

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 223 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 15  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 22 sty 2007, 02:25 

do błędów mogę dodać wirującą mapę i jak sie wciśnie tabulator bądż enter to mapa się nie pokazuje :D raz mi się przytrafił taki błąd, ale udało mi sie go nagrać :D
KLIK

Tytuł:
PostNapisane: 22 sty 2007, 12:29 

na tytanie znalazlem miejscow gdzie sie klade i przytulam do sciany...po chwili widze co jest po drugiej stronie i moge strzelac...widzialem juz takich gosci co widac ich nogi...reszta w scianie..powinni to usunac...raz zdjelem goscia...byl za sciana stopy mu bylo widac...dostal z 2 magazynki po stopach ale zabilem go:P nie powinno byc takich rzeczy...wall to wall...

Tytuł:
PostNapisane: 22 sty 2007, 17:29 
Spamer!

Na tytanie ( ile tam jest bugów......... ) miałem coś takiego iż podłożyłem RDX odszedłem na 2 kroki aby zdetonować lecz nic się nie stało ....:mrgreen:
przy podłożonych RDX nikogo nie było z '' rozbrajaczem '' :roll:

#5000. post i "spamer!" :lol: |czekałem od początku(:
kliknij i zarejestruj się -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

Tytuł:
PostNapisane: 22 sty 2007, 18:02 

Blizzard - wybuchły ale pewnie na dole na ziemi bo rdx-y mają zwyczaj przenikania tytana...

Tytuł:
PostNapisane: 23 sty 2007, 22:15 

Dziś spotkałem się z jeszcze jednym bugiem:

Odpalam BFa, a tam połowa znajomych mi zniknęła!
Trudno, pograłem chwilę i gdzy zamierzałem już kończyć, znów miałem wszystkich znajomych z powrotem

Doliczcie to do obszernej już listy problemów

Tytuł:
PostNapisane: 28 sty 2007, 06:07 

niewiem czy ktos nie pisal juz o tym ale:

zdarza sie ze nie moge sie respawnowac na tytanie przez cała runde

Tytuł:
PostNapisane: 29 sty 2007, 15:31 

OK - nie wiem, może to nie jest błąd ale zetknąłem się z tym jeden raz - wpadłem z L-podem do tej, jakby to ująć, centrali wrogiego titana. Zawsze wydawało mi się, że tam wróg nie może się dostać - ginie się przecież na osłonie. Wygląda na to, że jednak to możliwe - sam byłem zaskoczony a co powiedzieć o tych gościach w środku - może to efekt tego, że jak lądowałem to już była informacja, że wrogi titan jest zniszczony? W każdym razie zostałem zwyzywany od cheaterów :? I musiałem się pół następnej rundy tłumaczyć, że nie wiem jak mi się to udało.

Tytuł:
PostNapisane: 29 sty 2007, 22:01 

Heh ja miałem inny Błąd też z tytanami a raczej z Teamami .....Gram gram i ciągle przeżuca mnie z jednego teamu do drugiego tak to mnie zaczęło irytować że dałem suicide zmieniłem team sam jeszcze kilka razy i znów rozpocząłem grać....Nagle patrze ...Co do licha ??? Jestem w Ue a mam ekwipunek PAC ??? lol no to nic respawnuje sie .... patrze koleś nic.... to ide pod 1konsole tytana....bum ....udało mi się rozwalić ... jak juz rozwaliłem wszystkie to rozwaliłem potem rdzen reaktora ...??? dziwne tak jakbym Był PAC...( wygląd ekwip... itd) a naleze do UE ...I CO CIEKAWE :D :D ... Gdy koleś z teamu UE zabijał mnie to mi wyskakiwał komunikat Zostałeś zabity przez członka drużyny :D ukarać czy nie...no i oczywiscie taka akcja powtórzyła sie z 100 razy...Patrze na tabele koleś miał ( ten co mnie wkółko zabijał ) - 70 pkt...hahaha...spox....I cały czas miałem tego buga dopóki nie opósciłem serva...Smieszny i fajny bug ...

niestety nie mam fotki ... ale byście napewno się zjarali....

I co do ptania takiego : CZemu go nie kickneło za teamkill ?

http://spoxter.mybrute.com

Tytuł:
PostNapisane: 28 lut 2007, 16:59 

wczoraj wbilem sie L-Pod'em do tego placyku przed reaktorem (na własnym tytanie). czyli jeszcze tego nie naprawili w 1.20

Tytuł:
PostNapisane: 28 lut 2007, 18:02 
Spamer!

co oni w tym Path'u zrobili, że szybciej sie instalował ? :wink:

kliknij i zarejestruj się -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

Tytuł:
PostNapisane: 28 lut 2007, 19:05 

Who?? napisał(a):
wczoraj wbilem sie L-Pod'em do tego placyku przed reaktorem (na własnym tytanie). czyli jeszcze tego nie naprawili w 1.20

Może dla tego że gdy tworzą nowe patche robią coś przy tytanie to usunęli sobie przez przypadek coś i znów można wejsc do reaktora...Ja pamiętam w patchu 1.10 że gdy się leciało na maxa transporterem w jakąś sciane tytana to można było wlecieć do środka teraz nie próbowałem :X

Tytuł:
PostNapisane: 23 mar 2007, 16:11 

Odkopię temat.

Czasami jest u mnie błąd z broniami asfalta, tzn. dźwięk wystrzału nie włącza się i nawet jak ktoś nie strzela to jest odgłos ciągłej serii. Nigdy MI się nie zdarzyło takie coś tylko innym. Pewnie to taki błąd "tylko u mnie" tzn. inni gracze go nie widzą (słyszą) wynikający z przegrzania...
Czasami bardzo wkurzające i dezorientujące szczególnie na camp gib albo innych ciasnych mapkach...

Tytuł:
PostNapisane: 23 mar 2007, 16:27 

Cravic pociesze cie w classicu jest to samo zreszta w 2 tez. Jest to tzw. sounbug. Jest on zwiazany z tym ze gdy bierzesz cudza bron (po zabiciu go ofkors) to ten ktos potem ma caly czas odglos jakby strzelal. Trwa to to do czasu az nie zabije tego kogos kto zabral jego bron. Czesto jest to przydatny bug bo dzieki niemu idzie namierzyc delikwenta.

Tytuł:
PostNapisane: 7 kwi 2007, 20:07 
Spamer!

czasami mam tak , że: wybieram Recona czy inną klase a tu mi się pojawiaja rzeczy os Supprota sądze ,że to przez to , iż Supportem mam najwiecej przegranych godzinek :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 8 kwi 2007, 17:53 

Fang Dezerter {PL}

No co do tego typu mam 2 zastrzeżenia

1.Ide na camp gib. i słysze ze coś strzela.... strzela..strzela...strzela.... i kurde końca nie słchać...patrze a tu koleś z mojego teamu... tak jakby mu się bron cieła słychać strzał ale niestrela

2.Taki fajny Bug... przydatny....bardzoo...Chodzi w nim o to że gdy jesteśmy "w Stanie krytycznym"Czyli zdatni do wskrzesznia to po 3-4 sek. bierzemy "enter" wybierami inny zestaw np. Jestes snipe bierzesz assfalt.........Gdy ktoś cię wskrzesi masz ekwipunek asfalta a pod tobą leży twój stary ekwip.
heh....

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 223 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 15  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2