Teraz jest 28 lis 2024, 06:43

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1034 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 69  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 20 sty 2007, 19:12 

ostatnio odłożyłem trochę kasy i zamierzam kupić na przełomie marca:
http://www.machinegun.pl/sklep/product_ ... ts_id=1483

imho żaden z moich znajomych nie posiada swd i nie mam kogo się poradzić co do softu... a może nie warto ? w sumie jestem trochę niezdecydowany :?

:arrow: :wink: :arrow:

Tytuł:
PostNapisane: 20 sty 2007, 19:41 

Moim zdaniem, nie warto pakowac tyle kasy w sprezyne, nawet jesli bardzo chcesz, aby bron wygladala realistycznie itd. Za takie pieniadze masz praktycznie kazda bron na rynku wiec dobrze sie zastanow...

Tytuł:
PostNapisane: 20 sty 2007, 19:46 

poza tym nie sadze zeby kazdy chetnie strzelal sie z toba wiedzac, ze masz bron, ktora moze wybic zeba po strzale w warge. a do cqb to juz na pewno sie nie nadaje.

Tytuł:
PostNapisane: 20 sty 2007, 19:57 

Nie przesadzaj, sam mam 385 FPS na full auto w moim AK, kolega z teamu ma 490 FPS w swojej eMce i jakoś nikt nie płacze i nie chce się z nami strzelać. A co do SWD w cqb to :lol: AK, Steyr czy M16 nie nadają się do cqb bo są za długie a co dopiero SWD :D:D

Tytuł:
PostNapisane: 20 sty 2007, 20:06 

400fps to nie tragedia, sporo ludzi posiada taki tuning i to w aegach. Tym bardziej, ze jest to snajperka, gdzie predkosci w niektorych modelach to 500+ fps...

Tytuł:
PostNapisane: 20 sty 2007, 20:19 
Moderator forum

O tym co się "dzieje" z snajperami na strzelankach pisał Ppone w tym temacie...

Tytuł:
PostNapisane: 22 sty 2007, 21:53 

co do sklepow - mg.pl odpowiedzialo na pare moich newbee pytan (email), tak wiec nie moge o nich zlego slowa powiedziec... jednak tak czy siak z uwagi na bardzo dobre opinie o ASGshop, tam kupie i.. bedzie to..:
Obrazek
http://www.gb-tech.com.tw/_newsite/eng/VFC_AKS74_EN.htm
http://youtube.com/watch?v=q4yqCQ-uW5g
w lutym ma byc dostepny w Polsce, jak przystało na premiere, pewnie bedzie zaporowa cena, ale to juz mam pod kontrolą-kroje klientow ktorzy trafiają do mnie do serwisu na 300% normy i juz mam 600zl... jeszcze jakis 1000.
wczesniejszym planem byl CA SLR105, ale przy full metalu z VFC blaszanki z CA podobno wymiekają 8)

Zdzira, olej to SWD i tez kupuj VFC AKS-74 :) zrobimy trojmiejską grupe specjalnego naznaczenia lub troski or smf ;)

Tytuł:
PostNapisane: 23 sty 2007, 11:13 

Uapa napisał(a):
O tym co się "dzieje" z snajperami na strzelankach pisał Ppone w tym temacie...

ekhm....

tak czy siak mam już model M4A1 elektryka.... ale jest to chyba jeden z najpopularniejszych i w nie wygórowanej cenie przy okazji "karabinków" Do cqb jak znalazł nie jest dużo i ze "składaną" kolbą.

SWD miał być na wypady na zieloną.... no ale może faktycznie zastanowie się jeszcze.

@Prezes jak miałbym kupować AK to wybrałbym 103 z sentymentu ;p z tych mniejszych to SIGa albo klasycznego MP5 (choć ten drugi słyszałem ostatnio ma predyspozycje do psucia się :| ).

:arrow: :wink: :arrow:

Tytuł:
PostNapisane: 23 sty 2007, 12:26 

skąd sentyment do AK103? to "nowoczesna" wersja starego AK-47-takie nie wiadomo co-ani to stare ani to nowe-taki eksportowy potworek. ja chce zmodowac tego AKS do stanu mozliwie najbardziej przypominajacego polskiego Beryla.
co do MP5 B&T z CA to bardzo powaznie o nich myslalem, ale po tylu topicach o drobnych awariach, w koncu mi sie właczyl film na kalaszka... zresztą imo MP5 i eMek jest wystarczajaco duzo w swiatku ASG.
a ze w 3miescie dosyc sporo sie dzieje w szczelawkach w klimacie IIwsw, to AKS bedzie mogl od biedy robic za StG 44 ;)

Ostatnio edytowano 24 sty 2007, 08:51 przez przsoi, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 23 sty 2007, 14:04 

Fajna zabawa, kiedys się w to bawiłem, ale to drogie jest ;)

Tytuł: cos tam wiem
PostNapisane: 24 sty 2007, 04:42 

zapytal mnie dzis wspolklanowicz o moje doswiadczenia wiec wkleje list, ktory mu wyslalem"jak to sie zaczelo?
ja tego nie zaczelem, wtajemniczyli mnie kumple, dostalem plastikowa, sprezynowa berette i powiedzialem czemu nie, teren byl idealny, tak jak ci mowilem 2 pensjonaty, jeden nadpalony, osuszony basen, osnute sniegiem drzewa. pamietam jak 1 raz wszedlem na pietro(ktore jak sie puzniej okazalo sluzylo do respownu) i zobaczylem na poczatku ciezkie wojskowe obuwie, barwy kamuflujace tuzin skupionych na ladowaniu naboi twarzy spogladajacych na sterte owiele lepszych,strzelajacych (bolesnie!) seriami giwer zabilo mi szybciej serce a w momencie, kiedy zalozylem na siebie bezpalczaste taktyczne rekawiczki i naciagnelem na glowe kominiarke, na ktorej chwile puzniej spoczely gogle ochronne, trzymajac "włoszke" w lewej rece spojzalem na moje odbicie w peknietej szybie...wiedzialem ,ze to sport dla mnie. Chwile puzniej tarzajac sie w sniegu do kolan krzyczalem" amunicja!!!" bylem najbardziej szczesliwym czlowiekiem na swiecie, tak sie czulem a gdy poznalismy ekipe z kamiennej gory ktora miala do dyspozycji opuszczony biurowiec z 3 klatkami schodowymi wiedzialem na pewno, ze street combat to moj zywiol. wtedy juz mialem mp5 sd6na plecach(elektryk, 3 tryby strzalu) i o wiele potezniejszy jesli chodzi o zasieg colt 357 python(gazowka) wystajacy mi za pasa wiedzialem ze kamienna majca przewage znajomosci terenu i tak legnie w dymie flar mojego qmpla.Niestety przeprowdzilem sie ale jest nadzieja bo znalazlem 3 kolesi, ktorych poznalem na mistrzostwach paintballa w nowym miescie (srebro wpadlo w moje lapy, pieprzyc skromnoscwiec moze bunkry do okola miasta znowu rozlegna sie w chuku ciezkich butow...staralem sie jak najbardziej obrazowo ci przedstawic czesc moich doswiadczen z asg. sa nawet granaty wybuchajace 30stoma kulkami na raz a nawet za kilta tysiecy$$$ rpg 7 to dopiero musi byc frajda ale zlom za stowe tez na poczatek wystarczy

Tytuł:
PostNapisane: 24 sty 2007, 09:40 
Moderator forum

lipczan napisał(a):
ale zlom za stowe tez na poczatek wystarczy

Tu się nie zgodzę, większość osób po czymś takim się zniechęca.

Tytuł:
PostNapisane: 24 sty 2007, 13:55 

Uapa napisał(a):
lipczan napisał(a):
ale zlom za stowe tez na poczatek wystarczy

Tu się nie zgodzę, większość osób po czymś takim się zniechęca.

ja tez sie nie zgodze, sam zaczynalem od sprezynowej beretty i mnie nie zniechecila:)

Tytuł:
PostNapisane: 24 sty 2007, 15:31 

chciałbym sprzedać karabin eletryczny (AEG) G36C do ASG, firmy Tokio Marui. karabin kupiłem 20 miesięcy temu, w tym czasie byłem zaledwie na kilku strzelankach, dlatego sama replika jest w bardzo dobrym stanie (fotografie na zyczenie, bede musiał wykonać marnej jakości sprzętem)

Model różni sie od sklepowych wersji, jego zwiekszoną mocą (która przekłada sie na celność oraz zasieg strzału) ponieważ został wykonany upgrade tej broni. Po upgradzie, broń była na strzelance TYLKO RAZ :( pozniej uczelnia i praca zabrala mi czas.

W skład tego upgrade'u wchodza części o łącznej rynkowej wartości ( wg sklepu machinegun.pl) znacznie przekraczającej 1000zł
-Zębatki helikalne, tłok i łożyska Infinity Torque Up firmy SYSTEMA ( SYS-ZA-02-19 )
- Prowadnica sprężyny z łożyskowaniem v.3 firmy SYSTEMA ( SYS-ZS-05-05 )
- Zestaw cichej głowicy cylindra i tłoka do AUG/SIG/G36 firmy SYSTEMA ( SYS-ZS-03-25 )
- Sprężyna PDI 150%
- akumulator Sanyo 9.6V 1500mAh ( Ni-CD ) ( SYO-96-1500G36 )

Do tego dorzucam:
- dodatkowy (oprócz standardowego) magazynek HICAP firmy Classic Army, mieszczacy 500kulek
- pas nośny
- akumulator 8.4V Tokio Marui
- ładowarkę Groupner Minilader 3
- rozładowywarkę Tokio Marui
- troszkę kulek TM 0.25
- oryginalne pudełko :)

Tytuł:
PostNapisane: 25 sty 2007, 00:41 
Moderator forum

Uapa napisał(a):
Cytuj:
Taniej mniej solidniej, ja tych broni nie kupowałem żeby z nią biegać po lasach i się naparzać,

A po co w takim razie???

Może lubi mieć tani plastik na ścianie ;)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1034 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 69  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2