Witam !
Jestem początkującym graczem w B.V ale powiem wam szczerze że tak jak mapy są naprawde świetne, grafika zaspakaja moje instynkty, dobranie muzyki to też rewelacja ( ale w sumie co innego miely wybrac niz kawalki z tamtych lat...) tak mam pewne zastrzeżenia do broni... Nie chodzi o to ze mi sie nie podoba bądź sprawia wrazenie za lekkiej papierkowej czy cos takiego... Nie, nie nic z tych rzeczy... Ale nie potrafe zrozumiec tego że praktycznie jedynym zestawem który ma zagwarantowac bezpieczeństwo lub stanowic powazny problem dla wroga to M60. Wszystkie odmiany M16 dają ciała na maxa !! A M60
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
celna, pojemny magazynek (dla mnie żółtodzioba to b.ważne) no poprostu lece i kosze.... aaaa bym zapomniał i jeszcze w zestawie mam baaazooke
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
na jakies grubsze jednostki ! Jednym słowem Janek Rambo ! Wszyscy moi kumple biegają z M60... no i troszke przez to mało zróżnicowania za co no nie moge winic nas tylko autorów gry bo to oni tak dosc nierównomiernie rozlozyli poziom broni...Nie chodzi mi o klasy (tzn snajpier czy mechanik ) ale o zestaw do poprostu do szturmowania... albo innaczej wydaje mi sie ze M16 mogła by nie zaistniec w tej grze i bym tego nie poczuł bo i tak z niej nie kożystam... (wiem co to za Vietnam bez M16 ale tylko mówie swoje spostrzeżenia)
Chce tylko dodac ze to co napisalem to moja subiektywna opinia... z chęcia wysłucham waszych moze dowiem sie czegos nowego...