Teraz jest 24 cze 2025, 11:51

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 164 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 11  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 24 sty 2007, 16:06 

Cravic napisał(a):
A ja jestem chorąży - złoto i nie mam tego noża . To zapewne oznacza że lamka jestem bo nei chodze na knife only :0

O kolego... kto by pomyslal nie masz jeszcze tego noza? No to rzeczywiscie masz problem. Dla Janka jestes lamka i noobem czy jeszcze jakos inaczej.

Tytuł:
PostNapisane: 24 sty 2007, 16:13 

Ja mam 12 nieśmiertelników a mam dopieru range Corporal Gold i 12 godzin gry to niedługo też będe miał takiego tasaka 8)
Ps. Ani razu niebyłem na knife only

Tytuł:
PostNapisane: 24 sty 2007, 16:18 

Noz jest rzeczywiscie wizualnie fajny, ale szkoda, ze nie ma opcji pily i nie obraca sie automatycznie do okola postaci zabijajac wszystkich w poblizu :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 24 sty 2007, 16:38 

Tak jak w MU Online ? xD
Tasak jak tasak - nie ma czym sie chwalic bo 90% graczy ma taki ...

Tytuł:
PostNapisane: 24 sty 2007, 16:39 

Bez przesady :lol: Może jak sie będzie miało 20k nieśmiertelników dostaniemy piłe motorową :D
Specjalna niespodzianka do fanów filmu "taksańska żeźnia piłą motorową" :D

Tytuł:
PostNapisane: 24 sty 2007, 17:06 

Moze EA wyda w nastepnej kolejnosci BF Średniowiecze, w ktorym to wystapi piechota z mieczami, odpowiednikiem sniperow beda lucznicy, za tanka posluzy kon z giermkiem a za tytana zamek :lol: Juz wyobrazam sobie te pojedynki zazarte na miecze i wystawiona na przeciw siebie ciezka jazde.

Tytuł:
PostNapisane: 24 sty 2007, 18:09 

Medycy będą biegać z liśćmi i błotem, suport będzie miał skrzynke z strzałami, Mechanik będzie miał mini katapulte, jako łazik będzie koń, transporterem będą 2 konie z powuzką w której będą proce używane jako pody ;] Czołg będzie zbudowany z desek z katapultą kamieni z napędem ręcznym.
Faktycznie dobry pomysł :?
Mi sie wydaje że albo będzie znowu bf1924 albo koniec bf,a :?

Tytuł:
PostNapisane: 24 sty 2007, 18:19 

giermen napisał(a):
Medycy będą biegać z liśćmi i błotem, suport będzie miał skrzynke z strzałami, Mechanik będzie miał mini katapulte, jako łazik będzie koń, transporterem będą 2 konie z powuzką w której będą proce używane jako pody ;] Czołg będzie zbudowany z desek z katapultą kamieni z napędem ręcznym.

NIgdyyyyyy!!! Choćby miał być Bf world begin to będe grał. Nawet jakimś mikrobe czy pantofelkiem....

Tytuł:
PostNapisane: 24 sty 2007, 18:34 

giermen napisał(a):

Widze, ze zlapales bakcyla, usmialem sie czytajac twoja wypowiedz do lez :) Ciekawe jakie nowe bugi by EA potworzylo :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 24 sty 2007, 18:49 

Koniec BFa? Nie zabija sie kury znoszacej zlote jajka ;] plotki mowia o powrocie do WWII. Chyba, ze przniesiemy sie w kosmos...

Tytuł:
PostNapisane: 24 sty 2007, 19:39 

Lailonn - To już lepiej kupić Star Wars : Battlefront ;)

Hmmm Zrobienie Średniowiecznego BFa mija się z celem (a chyba był kiedyś taki mod do 1942) bo nawet 32vs32 to duża bitwa nie byłaby zbytnio...

A tak do tematu - Dzisiaj sobie wbiłem srebro za noże i jakieś 6 znaczków kolekcjonera - już mam tasak ale on jest gorszy - zasłania ekran tym nieśmiertelnikiem ;)

Co do serwów knife only - trudno znalezc porządny - najlepiej chodzić na małe 16 graczowe bo powyżej to jest jatka, własnie wróciłem z "knife only" na którym ja i pare osób próbowało przestrzegać zasad (czyli nie używać normalnych broni,pojazdów)...nie dało się i po chwili niewiedzieć czemu zrobili vote'a i mnie kicknęli ... za co ? Za przestrzeganie zasad? Ludzie nie potrafią się bawić...

Tytuł:
PostNapisane: 24 sty 2007, 19:41 

Kosmos?? Możliwe nawet...

Amerykanie w raz z Europą z powodu wyczerpywania Sie miejsca na ziemi przez Japońców chcą skolonizować marsa gdzie będą żyli wszyscy oprócz chińczyków Japońców i... czarnych. Japońce z innymi dowiadują sie o ich zamiarach więc tworzą swoją koalicje która ma im w tym przeszkodzić, jednak im sie nieudało. Koalicja USA i Europy stworzyło na planecie warunki do życia lecz koalicja Czarnych i skośnookich postanowiła walczyć. Z złomu pozbierali części by zbudować rakietę którą mogli by przelecieć sie na marsa. po wielu latach ciężkich prac wystrzelili rakiete, w momencie startu dopieru pomyśleli że w kosmosie niema powietrza. 1 kurs sie nie powiódł. Za 2 kursem dodali do rakiety butle z powietrzem, jednak znowu sie nieudało gdyż zapomnieli że... w kosmosie jest strasznie zimno. Po kolejnych wielu latach z całej koalicji została tylko 1/10 tej koalicji z powodu wielu nieudanych lotów. Ale w końcu im sie udało. Na marsie wylądowali 1 ludzie Koalicji Czarno-skośniaków, w pół roku na marsie wylądowało wystarczająco ludzi by zaatakować wrogów, niestety jeden z ostatnich kursów wylądował w głównej militarnie bazie na marsie. najeźcy próbowali sie bronić swymi siekierami ale dużo im to nie dało, amerykanie dopiero sie skapli że oni chcą im wypowiedzieć wojnę. Zaczeli budowę machin wojennych. Koalicja Czarno-skośnych zaczęła wykradać im sprzęt gdyż niemieli możliwości zbudowania swoich machin. Jednak dużo pracy zajęło im modyfikowanie pojazdów gdyż ich wrogowie nie mogli zauważyć że to ich pojazdy ponieważ mogli by ich podać do sądu o kradziesz. Po wielu latach wojna sie zaczęła. Z operacji na operacje Czarno-skośni tracili coraz więcej ludzi. W końcu doszło do przełomowego roku 3142 Gdzie USA postanowiła wytępić wrogów, jednak ich plany spełzły na niczym gdyż Czarno-skośni dużo trudo wkładali do opracowania detalów strategiczno-obronnych. Kto by pomyślał że obie te koalicje mogą mieć równe szanse na wygraną wojny...

Mało tu śmiesznego ale niechce mi sie już myśleć... :lol:
Gdybym sie postarał dałbym tu więcej detalów :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 24 sty 2007, 19:42 

giermen - omfg ! Ale kobyła-post ty to masz wenę.

Drugi Sapkowski ? :D

Ale rzeczywiście twój poprzedni opis średniowiecznego bf był lepszy...
No i te błędy stylistyczne oj oj oj

Tytuł:
PostNapisane: 24 sty 2007, 19:46 

Wiesz co potrafie?? :wink:
Gdyby mi sie chciało bym mógł godzine pisać tekst. Ten tekst pisałem kilka minut bez przerwy na myślenie, odrazu wiedziałem co napisać :D

Ps co znaczy omfg??

Tytuł:
PostNapisane: 25 sty 2007, 18:46 
Moderator forum

giermen napisał(a):
Ps co znaczy omfg??

Oh My Fuck*** God

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 164 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 11  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2