Teraz jest 23 lut 2025, 15:35

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 29 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 27 sty 2007, 16:14 

Czesc, zamierzam kupic sobie BF2, oryginala, badz sam klucz, wszystko mi jedno. Mam wiec pare pytan :). Wiec po pierwsze, to jestem ciekaw, czy ludzie grajacy w BF2, nie poszli na BF2142 i czy stoi w miare duzo serverow. Mysle ze BF2 ma swietny klimat, bo w BF2142 rzecz dzieje sie w przyszlosci, i to mnie nie pasi. Jednym slowem, podoba mi sie klimat wspolczesnego pola walki. Chodzi mi o to, czy EA interesuje sie jeszcze graczami BF2, czy wydaje patche i czy ESL prowadzi turnieje w BF2. A po drugie, to chce wiedziec, bo troche tych dodatkow powychodzilo, i nie wiem czy wystarczy ze kupie BF2 i posciagam patche i bede gral, czy musze kupic z dodatkiem, a jezeli tak, to jakim i jakie patche powinienem sciagac, zeby grac z jak najwieksza iloscia osob ? Za pomoc czy ew. odeslanie do innego topica dzieki :).

Tytuł:
PostNapisane: 27 sty 2007, 18:05 

Oczywiscie, ze BF2 ma sie dobrze i serwerow jest bardzo duzo :). Sciagnij sobie patcha 1.41. Jesli chcesz, mozesz kupic dodatek Special Forces, bedziesz mial wiecej unlockow no i kilka fajnych map, ale bez niego tez spokojnie pograsz :).

Tytuł:
PostNapisane: 27 sty 2007, 18:48 

Bo wiem, ze jest BF2, pozniej BF2: Special Forces i to jest chyba dodatek, i jego chce wlasnie kupic razem z BF2 na jakiejs aukcji allegro najlepiej :). Ale sa jakies Armored Fury czy cos podobnego i jakis chyba inne, bez nich bede ubozszy w rozne pojazdy i takie tam ? Czy jak bede mial BF2 + BF2:SF + najnowszy patch to bede mogl grac na wszystkich serverach ? Bo o to glownie chodzi. Na jakiej zasadzie to dziala, jezeli ktos ma te armored fury i euro forces ( bo chyba tak sie nazywaja ) to ma wiecej map ? Czy one sie sciagna z najnowszym patchem, czy nie bede mogl na nich grac ? Jestem graczem Americas Army takze te sprawy sa dla mnie zielone, ale gry podobne pod kilkoma wzgledami :). Jezeli ktso gra to aktualnie mam 46 honor :P:P.

Tytuł:
PostNapisane: 27 sty 2007, 20:27 
Redaktor Battlefield.pl

jeśli masz boostery to możesz grać w sumie na dodatkowych 6 mapach. Jednak jest bardzo mało serwerów z mapami z boosterów, zwłaszcza z Euro Force :( nie są z patchem, musisz je kupić za 5 dych [choć są taniej, np. w media markt] lub przez net ściągnąć za 9.99 dolarów

I'm as cold as the cold wind blows

Tytuł:
PostNapisane: 27 sty 2007, 20:53 

Pro-boszcz, na większości serwerów będziesz mógł pograć nawet bez SF, wystarczy patch. Jeśli chcesz mieć dodatkowe unlocki, jak np. l96a1 dla snajpera, to musisz kupić dodatek SF. Oczywiście możesz pokombinować i dostać te unlocki nawet bez kupowania SF, jednak nie jestem pewien, czy to jest legalne :)

Tytuł:
PostNapisane: 27 sty 2007, 20:53 

jest legalne ;) sebaus

Tytuł:
PostNapisane: 27 sty 2007, 21:59 

Chodzi mi o to, czy majac BF2 + BF2:SF bede mogl wbijac na servery ktore chodza na BF2 + patch 1.41. I w ktora wersje gra wiecej osob, ktora jest popularnijsza jezeli nie da sie tak, jak pisalem wczesniej. Bo jeden, doswiadczony player mowil mi, ze jezeli mam SF, to jest wiecej pojazdow unlockow i pierdow, ale ze majac SF nie pogram z ludzmi grajacymi na BF2 + 1.41 patch ( ktorych jest ponoc wiecej ). Jest to kwestia tego, ze chce byc pewnien :). ESL itp. sprawy chodza na ktorej wersji ? Ale ze mnie meczacy Was newbie :D.

Tytuł:
PostNapisane: 27 sty 2007, 22:08 

Bedziesz mógł grać bo patche które wychodzą do BF2 są tak robione żeby działały też z dodatkami do battlefield'a 2.Ściagnij patch'a 1.41 i graj sobie gdzie chcesz.

Tytuł:
PostNapisane: 27 sty 2007, 22:38 

Czyli BF2 + BF2:SF + PATCH 1.41 = Gra ze wszystkimi ,gra w ligach, gra w klanach etc. ?

Tytuł:
PostNapisane: 27 sty 2007, 22:57 

Z tego co wiem nie ma ligi z JS (wiec i klany nie graja w dodatki [nie liczac 4 fun]) no ale swego czasu gralem w ten dodatek i nie byly to pieniadze wyrzucone w błoto. Z tego co nie dawno był news na głównej stronie BF2+BF2:JS za chyba 80-90 zeta to se luknij w newsach moim zdaniem bezpieczniej niz alegro.

Tytuł:
PostNapisane: 27 sty 2007, 23:08 

Ale nadal nie dostalem odpowiedzi na pytanie :). Czy majac BF2 + BF2:SF + patch 1.41 moge grac i na servach z SF i na zwyklych, o to mi glownie chodzi :P.

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 27 sty 2007, 23:11 

Czytałeś moj post ? Chyba jasno napisałem ze musisz tylko sciągnąć patcha 1.41 i bedziesz mogł grać na serverach SF i na zwykłych,gdzie tylko bedziesz chciał i w co.

Tytuł:
PostNapisane: 27 sty 2007, 23:34 

Ok, teraz wszystko wiem :D. Juz kupuje BFa2+ SF i zasysam patcha :D. Ach, nie moge sie doczekac ! Wielkie dzieki za pomoc i do zobaczenia na polu walki xD !

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 28 sty 2007, 01:39 

ej sluchajcie, zrestartowalem windowsa i nadal mi wyszukuje 105-109...mi zalezy najbardziej na gulf of oman ale tych wyszukuje mi 5 i tylko jeden nadaje sie do gry, co jest panowie i panie??

Tytuł:
PostNapisane: 28 sty 2007, 01:46 
Redaktor Battlefield.pl

... albo filtry w wyszukiwarce albo nie zainstalowałeś patcha... restart windy nic do tego nie ma

I'm as cold as the cold wind blows

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 29 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2