Teraz jest 24 lis 2024, 00:44

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 31 sty 2007, 13:58 

Jak mogę wyłapać screana? Wiem że Paintem czy corelem złapie screana. Ale nie mam screenshots w moich dokumentach. Nie wiem jak to sie dzieje.Bo juz poruszałem ten temat na forum ale nie dostałem jednoznacznej odp.
Mam zainstalowany nowy system Wszystko na cacy. Gre mam zainstalowaną na innej parytycji. Nie na Partycji C. Czy to jest powodem. Dzieje mi sie tak samo zarówno w Bf2 jak i Bf2142.

Tytuł:
PostNapisane: 31 sty 2007, 15:15 

Screena sie robi chyba naciskajac klawisz obok scroll lock. Jeszcze screenów nierobiłem ale może są one zapisywane w folderze gry (jak w bfV)

Tytuł:
PostNapisane: 31 sty 2007, 15:17 

Screeny z otwartą konsolą nie zapisują się w folderze Battlefielda w Moich Dokumentach! Takie trzeba wyłapywać przez Painta. Pozostałe screeny powinny się zapisywać normalnie ( EA - bugging everything? ).

Tytuł:
PostNapisane: 31 sty 2007, 15:46 

Meewosh47 napisał(a):
Screeny z otwartą konsolą nie zapisują się w folderze Battlefielda w Moich Dokumentach! Takie trzeba wyłapywać przez Painta. Pozostałe screeny powinny się zapisywać normalnie ( EA - bugging everything? ).

Ok. Może jestem lam. Ale nie łapię. Co to znaczy otwartą konsolą? ale wciskają printa mogę obraz złapac w paint itp. W moich dokumentach nie mam czegoś takiego jak Screenshot. W katalogu z grą na dysku "D" też go nie mam.

Tytuł:
PostNapisane: 31 sty 2007, 15:52 

Konsolę otwiera się tyldą [~] i gdy masz ją otwartą to nie zrobisz skrina do Moich Dokumentów, tylko po naciśnięciu Prt Scr, minimalizujesz BeeFa, otwierasz Painta i wklejasz zrzut ekranu do niego i tyle.

A gdy masz konsole zamkniętą to po naciśnięciu Prt Scr, skrin zapiszę się w Moje Domumenty\Battlefield 2142\Screenshot\

Tytuł:
PostNapisane: 31 sty 2007, 16:16 

Dakon_forost napisał(a):
Konsolę otwiera się tyldą [~] i gdy masz ją otwartą to nie zrobisz skrina do Moich Dokumentów, tylko po naciśnięciu Prt Scr, minimalizujesz BeeFa, otwierasz Painta i wklejasz zrzut ekranu do niego i tyle.

A gdy masz konsole zamkniętą to po naciśnięciu Prt Scr, skrin zapiszę się w Moje Domumenty\Battlefield 2142\Screenshot\

Dzieki za odpowiedz z konsolą załapałem ale Naciskjąc prtscr w grze i wyjsciu z niej nie mam w moich dokumentach katalogu screenshot. o co z tym chodzi.? bo juz nie łapie.

Czy jest choć jedna osoba na tym świecie która miała podobny problem?

Strefa czasowa: UTC + 2