Teraz jest 23 lut 2025, 15:46

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 29 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 1 lut 2007, 19:17 
Redaktor Battlefield.pl

za nazwisko? za ojczyznę? za konona? za Sealandię? za IV RP? przyzwyczaj się... nie mam pojęcia czemu tak jest, dzwoń do EA tylko bez bluzgów bo ci nie pomogą ;)

I'm as cold as the cold wind blows

Tytuł:
PostNapisane: 1 lut 2007, 19:28 

czy to że podłączyłem dzis switcha i podzieliłem łącze moze miec na to wpływ ???????

Tytuł:
PostNapisane: 1 lut 2007, 19:36 

może reinstalka gry , update PB ?? cokolwiek bo mnie nosi :/

Tytuł:
PostNapisane: 1 lut 2007, 21:02 

no i pytanie za 100 pkt jak to jest że przez 30 min jak wchodziłem na jakikolwiek serwer dostawałem kopa z info GLOBAL HARDWARE BAN a teraz, tzn po tych 30 min juz wszystko jest OK wchodziłem na różne mapy, różne serwery i grałem sporo czasu i NIC tzn nie dostałem kopa ??????? o co kaman :?:

Tytuł:
PostNapisane: 1 lut 2007, 21:56 

może dostałeś kicka i ktoś ci zrobil kawał z informacja xD

3 posty z rzędu.

Tytuł:
PostNapisane: 1 lut 2007, 22:04 

nie... dostawałem bana na kilku różnych serwerach, różnych mapach. dokładnie taka sama informacja o banie jak wczesnej (kilka tygodni temu na innym kompie) mialem w demie

Tytuł:
PostNapisane: 1 lut 2007, 22:24 

Spróbuj zrobić update punkbuster'a. Jeżeli to nie pomoże, radze wyłączyć firewall'a, a potem pisać, dzwonić do EA, jest jeszcze możliwość że coś z kompem nie ten tego.

Tytuł:
PostNapisane: 1 lut 2007, 23:08 

No to pozostaje tylko poczekać :)
Nie sądze , żeby to było spowodowane brakiem update'a PB , bo wtedy wogólnie nie wchodziłoby Ci do gry.

Może to spisek , ktoś cię wrobił :) , albo...
twój syn używał cheatów :P , ale tak na serio to pograj i poczekaj , a jak będzie ok to ok :) , a jak nie będzie ok to najpierw poszukaj na różych forach czy może nikt nie miał takiego problemu , poźniej powyłączaj różne programy i dopiero w ostateczności dzwoń do EA. A i jeszcze możesz sprawdzić , czy rzeczywiście jesteś na liście ludzi z Global Banem , to jest gdzieś na stronie PunkBustera , ale dokładnie nie wiem gdzie.

Tytuł:
PostNapisane: 2 lut 2007, 00:06 

wszystko jak na razie jest OK, gram na różnych mapach i nic sie nie dzieje :) nie mam pojęcia o co chodziło :/

Tytuł:
PostNapisane: 2 lut 2007, 20:12 

Tylko pamietaj nie killuj swoich bo wtedy bana dostaniesz przez glosowanie ale naszczescie czasowy a nie na zawsze i nie globala.

Tytuł:
PostNapisane: 2 lut 2007, 20:23 

Nie bana, tylko kicka. Jeżeli ktoś ci dał kicka, bana bez uzasadnienia, to pisze że wskutek udanego głosowania lub zabijania swoich.

Tytuł:
PostNapisane: 3 lut 2007, 13:51 

Panowie czy wy rozumiecie co sie do was pisze ?? nie dostałem kicka za zabijanie swoich, dostałem PER. GLOBAL HARDWARE BAN !!!!!!! ale wczoraj rano dzwoniłem do EA i po aktualizacji PB wszystko działa, facet powiedział że to mogła być wina tego że podzieliłem łącze na dwa komputery.....

i jeszcze jedno, miałem zawirusowanego kompa, to podobno - tzn na 90% może doprowadzic do takich "JAJCÓW"

Tytuł:
PostNapisane: 3 lut 2007, 14:06 

wezyr pamietaj bf2 jest jak kobieta potrafi doprowadzic do rozpaczy a teraz do tematu jak dla mnie to jest pierwszy przypadek ze cos sie takiego dzieje :shock: za pierwszym razem myslalem ze to wina tego ze moze kupiles jakas czesc sprzetu np. na allegro bo hardware bana dostajesz na sprzeta ale teraz to juz calkiem zglupialem. Do czego to moze doprowadzic PB eh..........

Tytuł:
PostNapisane: 3 lut 2007, 14:12 

tak wiem że to BARDZO DZIWNE, ale to nie pierwsza sytuacja u mnie, wcześniej tzn w grudniu dostałem takiego bana jak grałem w DEMO !!! :lol: musiałem inny dysk twardy zainstalować żeby dalej grać, a teraz po kilku tygodniach grania w oryginała znowu takie jajca, może faktycznie mam jakiegoś wirusa, facetów EA powiedział że bardzo rzadko ale zdarzają sie sytuacje że ktoś dostanie tego HARDWARE BANa bez przyczyny ale to minie po jakimś czasie,

ja wymiękam po prostu, na szczęście teraz jest (narazie!) wszystko OK

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 29 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2