Teraz jest 23 lis 2024, 20:25

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Kilka pytań?
PostNapisane: 2 lut 2007, 15:00 

W BF 1942 gram sobie single już od dłuższego czasu, net mi nie pozwala na granie w multi. Gram w tą grę zaraz po tym jak wyszła, i często do niej powracam, ale dopiero teraz pisze pierwszy raz na forum:)- wiec na początku Witam Wszystkich:)!

Czasami jak sobie grywam np ElAlamein zauważam jakiś dziwny błąd? czołgi z nieba spadają :D co to jest? :D I po uderzeniu wybuchają:).
A może jest jakaś możliwość zamontowania czołgu lub jepa do latąjacej fortecy:D, nawet próbowałem wjechać jepem na skrzydło i nawet szlo lecieć :D, ale szybko spadł.
Drugie pytanie to chodzi o jeden filmik który 3 posty wcześniej ktoś zapodał? jak można na Omaha wywalić tak do góry czołg :D?? I czy jest możliwość przyspieszenia gry, tzn chodzenia, latania czy jeżdżenia, bo chciałbym sobie powariować jadąc jepem 160km/h i robić wyskoki kilkadziesiat metrów nad ziemią:D:D, albo jak wysoko skakać?, słyszałem o jakimś Trainerze? ale on nic nie daje, błąd wyskakuje?
Pozdro wszystkich!

Tytuł:
PostNapisane: 2 lut 2007, 15:07 

są od tego mody

Tytuł:
PostNapisane: 2 lut 2007, 15:07 

sspawlik napisał(a):
A może jest jakaś możliwość zamontowania czołgu lub jepa do latąjacej fortecy:D, nawet próbowałem wjechać jepem na skrzydło i nawet szlo lecieć Very Happy, ale szybko spadł.

"NAM" się kiedyś udało przelecieć pare metrów. Na tym filmie jest to pokazane :D (pozdro Spinacz) http://youtube.com/watch?v=mP2qK3wrbHU

Tytuł:
PostNapisane: 2 lut 2007, 15:33 

Tołdi napisał(a):
są od tego mody

A wiesz może jakie mody? jak się nazwyają i skad pobrać? Chodzi mi przede wszystkim o dużą prędkość i skoki wysokie:)? I jak je zainstalować? wystarczy wrzucić do głównego katalogu?

Tytuł:
PostNapisane: 2 lut 2007, 15:38 

kamillos napisał(a):
sspawlik napisał(a):
A może jest jakaś możliwość zamontowania czołgu lub jepa do latąjacej fortecy:D, nawet próbowałem wjechać jepem na skrzydło i nawet szlo lecieć Very Happy, ale szybko spadł.

"NAM" się kiedyś udało przelecieć pare metrów. Na tym filmie jest to pokazane :D (pozdro Spinacz) http://youtube.com/watch?v=mP2qK3wrbHU

No fajne scenki, ale to musiało byc z modami co, ze tak wywaylało ciezarowke na 50m w gore:)? Ale ja dalej leciałem z jepem na skrzydle:D i sam to robiłem:)

Tytuł:
PostNapisane: 2 lut 2007, 17:11 

wiesz od czego służy opcja EDIT??

a ten mod nazywa się 'Stunts'

Tytuł:
PostNapisane: 2 lut 2007, 17:35 

Ale czy ten mod mi dużo nie pozmienia w grze? Jest jego kilka wersji? aja chce tylko wysokie skoki i szybkość większą...

Tytuł:
PostNapisane: 3 lut 2007, 11:50 

http://www.bf1942files.com > poszukaj sobie i poczytaj

Tytuł:
PostNapisane: 3 lut 2007, 17:53 

Sciagnołem sobie Turbo-Stunts , ale ja nie mam w swojej grze katalogu mods, a po jego utworzeniu i rozpakowaniu modów nicw grze sie nie zmienia? jak instalowac mody???

Tytuł:
PostNapisane: 3 lut 2007, 17:58 

One chyba działają tylko w Multiplayer ;)

Wejdź w zakładkę Custom Game i wybierz mod.

Tytuł:
PostNapisane: 3 lut 2007, 20:53 

jim napisał(a):
One chyba działają tylko w Multiplayer ;)

Wejdź w zakładkę Custom Game i wybierz mod.

Nie ma takiego czegos jak Custom Game, Create Game, wiem ze te mody są do multiplayera, ale tam nic nie mogę wybrać prócz mapy i trybu rozgrywki?? Nie wiem jak zainstalowac te mody??

Tytuł:
PostNapisane: 3 lut 2007, 20:55 

czy aby zainstalowales patcha 1.61b ? Bo jesli nie to sie nie dziw ze nie masz tej zakladki :P

Tytuł:
PostNapisane: 3 lut 2007, 21:52 

morswin napisał(a):
czy aby zainstalowales patcha 1.61b ? Bo jesli nie to sie nie dziw ze nie masz tej zakladki :P

A no nie mam tego patcha. Choc pamietam ze kiedys go zainstalowalem to sie kilka rzeczy pozmienialo podczas gry wyskakiwaly jakies okienka nie wiedzialem jak to pozomaykac- o ile mnie pamiec nie zawodzi? i kurcze musiałem odinastalowac gre i zainstalować ponownie aby znowu grac jak dawniej:)

Tytuł:
PostNapisane: 3 lut 2007, 22:22 

Masz chociaż orginała !? Jak byś miał to żadne okienka by ci nie wyskakiwały po zainstalowaniu patcha. :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 3 lut 2007, 22:57 
Moderator forum

Pewnie mu chodzi o tooltipsy czy jakos tak, ktore sie wlacza i wylacza litera "t" :lol:

But our hearts only to Poland.
1939-1945
For your freedom and ours"

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2