Teraz jest 2 gru 2024, 23:27

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 38 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 4 lut 2007, 20:14 

$towarzysz$ napisał(a):
a czy SC nie będzie czasem pod Viste, bo na opakowaniu jest napis Games for Windows ?? :?

zartujesz? :shock:
maniu napisał(a):
co sie dzieje czy to moda aby obsadzac gry w swiecie futurystycznym,przyszlosci :D bardzo duzo ciekawych tytulow sie ukaze/ukazalo w tych klimatach

robiac gre w klimacie S-F odpada cale mnostwo problemow z zachowanem "realizmu", i łatwo mozna zrobic czysto rozrywkową gre ;)

Tytuł:
PostNapisane: 6 lut 2007, 16:42 

Cytuj:
Supreme Commander Demo już dziś!
Wysłany Wysłany: 2007-02-06 09:30:57 ch0m1k
News niekoniecznie o tematyce Command & Conquer aczkolwiek nadchodząca gra Supreme Commander to będzie godny konkurent C&C3 do miana RTS roku 2007.
Jak się można dowiedzieć już dzisiaj będzie dostępne do ściągnięcia wersja demonstracyjna Supreme Commander! Warto ją ściągnać z tego względu że jest to RTS nie szablonowy (prowadzisz walki na całej planecie). Pozatym wymagania ma zbliżone do Command & Conquer 3 i będzie mogli sprawdzić jak działa "konkurencja" na waszych komputerach.
Demo będzie dostępne ok 9.30czasu pacyfinczego czyli u nas około 17.30

zrodlo:http://cc-series.pl/

Creative-baned,Roocat-baned

Tytuł:
PostNapisane: 7 lut 2007, 19:07 

pogralem w ta gre i dochodze do wniosku iz ta gra to gniot :( nie podoba mi sie 0 grywalnosci myslalem,ze to cos fajnego bedzie

Tytuł:
PostNapisane: 8 lut 2007, 03:30 

maniu napisał(a):
pogralem w ta gre i dochodze do wniosku iz ta gra to gniot :( nie podoba mi sie 0 grywalnosci myslalem,ze to cos fajnego bedzie

chyba mieszkasz za blisko translatora :roll: Gra jest najlepszym RTSem jaki widziałem, C&C3 nie ma szans :P

Tytuł:
PostNapisane: 20 lut 2007, 03:34 

Cytuj:
W oryginalnej wersji gry Supreme Commander znaleziono ok. 600 rozmaitych błędów, utrudniających rozgrywkę i zmniejszających płynącą z niej przyjemność.

:shock:

Tytuł:
PostNapisane: 20 lut 2007, 11:37 

$towarzysz$ napisał(a):
maniu napisał(a):

chyba mieszkasz za blisko translatora :roll: Gra jest najlepszym RTSem jaki widziałem, C&C3 nie ma szans :P

nie wiem co w nim takiego najlepszego, schematyczność i róznice stron sięgające 5-10% w tym wyglądu jednostek?
Fakt CnC3 nie ma szans upaść tak nisko ;p
Szkoda bo ta gra mogła być hitem, ale Gas&THQ nie wykorzystali szansy na hit :/

Tytuł:
PostNapisane: 26 lut 2007, 18:45 

Cytuj:
Moi drodzy! Stało się! Tak jak obiecywano w mailu, wszyscy Ci którzy mają opłacone konto na fileplanet w weekend mogli rozpocząć pre-load dema i proszę bardzo! Niestety nawet potężne serwery fileplanet nie wytrzymują obciążenia i transfer mocno skacze....
Jak się okazuje demo waży "zaledwie" 1,11gb a premiera dema? W dalszym ciągu niewiadomo... ale ja już swoją kopię na HDD mam, ha!

Image
UPDATE:: Grałem w demo (oficjalnie się nieda, gdyż jest zaszyfrowane) po godzienie udało mi się odblokować i ale do tego stopnia że po załadowaniu mapy skirmish widziałem przez 5 sekund swoje MCV i wywala do Windowsa... ale grałem! ;p

Demo będzie dostępne od godziny 19.00!! Będzie dostępne dla WSZYSTKICH, ale pewnie transfer w pierwszych godzinach będzie kiepski

zrodlo: http://www.cc-series.pl/?do,show

osobiscie wolalbym jakby to byl RED ALERT 3 (znow posterowac wojskami sovietow i zbudowac bombe atomowa jak za starego red alerta2 z 2000 :) :P) mhhhhhhhh ale tym leciutkim klimacikiem futurystycznej wojny z jakimis kosmicznymi czolgami samolocikami i innymi obcymi nie pogardze w tyberium wars 3 przynajmniej nie wyglada to tak totalnie futurystycznie jak w Supreme Commander

Ostatnio edytowano 26 lut 2007, 19:05 przez maniu, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 26 lut 2007, 19:02 

maniu napisał(a):
nie wyglada to tak totalnie futurystycznie jak w Supreme Commander

oj mylisz się w C&C3 również masz ogromne mechy :P

Tytuł:
PostNapisane: 26 lut 2007, 19:18 

Cytuj:
oj mylisz się w C&C3 również masz ogromne mechy Razz

no tak nie zaprzecze sa ale tworcy CC3 nie odlecieli tak bardzo jak panowie z Supreme commander i raczej wiekszosc jednostek w CC3 nie jest tak odpicowanych

te robociatka nawet fajnie wygladaja :) :D

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2007, 01:33 
Oldboy Battlefield.pl

takie pytanko... zakupil ktos moze ta gre?:)
a ty vesper nie pitol ze roznice to 5% bo poprostu pekam ze smiechu :D wystarczy pograc kilka razy zeby sie przekonac ze tu naprawde roznice sa znaczace a to ze klasy mniej wiecej odpowiadaja nazwami u poszczegolnych ras nie oznacza ze sa identyczne! jednostki naprawde inaczej strzelaja z inna moca czestotliwoscia i celnoscia :)

Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2007, 06:19 

Okota napisał(a):
takie pytanko... zakupil ktos moze ta gre?:)
a ty vesper nie pitol ze roznice to 5% bo poprostu pekam ze smiechu :D wystarczy pograc kilka razy zeby sie przekonac ze tu naprawde roznice sa znaczace a to ze klasy mniej wiecej odpowiadaja nazwami u poszczegolnych ras nie oznacza ze sa identyczne! jednostki naprawde inaczej strzelaja z inna moca czestotliwoscia i celnoscia :)

Nie moja wina ze nie widzisz roznicy między czerwonym maluchem a niebieskim maluchem z białym paskiem ;P

Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2007, 11:31 
Oldboy Battlefield.pl

to sobie poczytaj jakie sa roznice w jednostkach ras: http://forums.gaspowered.com/viewforum. ... 4e10457e5b
i raz na zawsze przestan pitolic...

Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2007, 17:05 

Ugh, to chyba jakiś żart. Grałem tylko w demko i było dość przyjemnie. Mam Athlona 3000+, 2 GB DDR2 RAM i Geforce 7600 GS. Podczas większych bitew nawet na najniższych detalach FPSy spadały mi do 2-3! To jakiś żart? Komputer nie jest super, jest średni. Ale żeby w ogóle nie dało się grać?

Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2007, 20:34 
Oldboy Battlefield.pl

a ja mam sthlona 3200+ 2giga ramu i gf 6800 i gram! cos masz nie tak ze sterownikami chyba...

Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2007, 21:06 

Hm. Myślę, że to moja karta graficzna. Nie radzi sobie z cieniami w wielu grach (nawet starszych), dym powoduje u niej napady padaczki a jakieś większe światło (np. wybuch) to już w ogóle masakra. Niektóre gry są po prostu wykluczone.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 38 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2