Teraz jest 18 lis 2024, 14:23

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 31 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 22 sty 2007, 14:33 

Tyle że na tym patchu nie można wyłączyć unlocków na rankingu.Więc ban za unlock to bardzo dobra alternatywa.

Tytuł:
PostNapisane: 22 sty 2007, 14:38 

JAKUBASS napisał(a):
banowanie za unlocki :?: większego debilizmu nie widziałem ale spoko ja i tak nie używam więc mi to lata :twisted: Jednak jak już banujecie za te unlocki to wyłączcie je na amen i po kłopocie :twisted:

1. Unlocków nie można wyłączyć w trybie ranked.

2. Nikt nie banuje za unlocki. Jeśli ktoś nie potrafi czytać zasad serwera jest po prostu wykickowany. Ewenualne bany są czyszone tego samego dnia.

Tytuł:
PostNapisane: 22 sty 2007, 15:06 

Spoko jeśli się nie da to się nie da zwracam honor :wink:, a jeśli ktoś się nie stosuje do zasad serwera to OUT :!:

Pogrywam czasami na serwerze sniper only jest na nim zasada nie przekraczania linii torów na Gulfie oraz linii rzeki na Dragonie przez przeciwnika :wink: sprawdza się w 100% jeżeli ktoś przekracza w/w linię dostaje kicka ewentualnie bananem. Nikt nie narzekał na te zasady i ludzie potrafią się podporządkować a u nas jak zawsze małe piekiełko :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 22 sty 2007, 23:36 

Zwłaszcza, że zabijajac snajpera na górce obok spawnów US i potem jak wypatrzy się pana Przemka i się go zabije (bo kto by nie wykorzystal tej sytuacji) dostaje się bana ; ) Ja naprawde nie mam nic przeciwko Waszym zasadom lecz po malym obeznaniu wiem, ze nie ja jeden narzekam na pana P., jedni sie z tym kryja, gdyz wiadomo, ze nasze uber-flamin'gowe forum go zbrechta, zmiesza z blotem, wysmieje etc. etc. Czy wreszcie moge zakwalifikowac to do żalu? :) Tak? Dziękuje.

Aroganci ^^, ze żal dupe ściska,
takich lubie :*

Tytuł:
PostNapisane: 23 sty 2007, 00:21 

Vottar napisał(a):
Zwłaszcza, że zabijajac snajpera na górce obok spawnów US i potem jak wypatrzy się pana Przemka i się go zabije (bo kto by nie wykorzystal tej sytuacji) dostaje się bana ; )...

Dobrze wiedzieć, bo czasami z nim gram. Nie będę go wtedy zabijał.

P.S. Masz jeszcze tego bana ??? Zazwyczaj są czyszczone po 1 dniu :P

Tytuł:
PostNapisane: 5 lut 2007, 03:12 

:twisted: zmieńcie admina na takiego, który widzi wszystko co się dzieje i reaguje kiedy trzeba, a nie takiego, który nie wie co znaczy adminka albo jest ślepy :!: zresztą nie będę nic pisał szkoda gadać

Tytuł:
PostNapisane: 5 lut 2007, 08:18 

JAKUBASS napisał(a):
:twisted: zmieńcie admina na takiego, który widzi wszystko co się dzieje i reaguje kiedy trzeba, a nie takiego, który nie wie co znaczy adminka albo jest ślepy :!: zresztą nie będę nic pisał szkoda gadać

:shock: ?

Tytuł:
PostNapisane: 5 lut 2007, 09:18 

Wczoraj niemcy nie mogli zrozumiec ,ze gramy bez komendantow i unlokow, niestety nie bylo admina online ktory by zrobil z nimi porzadek - pewenie stad ta frustracja Jakubasa :)

Tytuł:
PostNapisane: 5 lut 2007, 13:42 

Chodzi mi o to, że zostałem zbanowany tylko za to, że ktoś mnie reanimował i odrodziłem się z innym kitem (unlockiem) i nawet tego nie zauważyłem dostałem ostrzeżenie i przeprosiłem zdążyłem zastrzelić jednego przeciwnika po czym dostałem kulkę i biegałem już od nowa z moim RPK skosiłem 2 osoby i dostałem bana za ponowne używanie unlocka bardzo ciekawa sprawa. Chodzi mi o to aby admin przestrzegał zasad. Koleś po którym miałem kit z unlockiem cały czas z nim biegał i nie dostał bana, wcześniej jakiś noobek rozstawiał claymory i tez nikt tego nie widział, a ja dostałem bananem może dlatego, że mi akurat dobrze szło w tej rundzie :twisted: Mniejsza z tym ja się bananem nie przejmuje chodzi mi tylko o to aby nie było ruletki przy tego typu sytuacjach :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 5 lut 2007, 15:21 

JAKUBASS napisał(a):
Chodzi mi o to, że zostałem zbanowany tylko za to, że ktoś mnie reanimował i odrodziłem się z innym kitem (unlockiem) i nawet tego nie zauważyłem dostałem ostrzeżenie i przeprosiłem zdążyłem zastrzelić jednego przeciwnika po czym dostałem kulkę i biegałem już od nowa z moim RPK skosiłem 2 osoby i dostałem bana za ponowne używanie unlocka bardzo ciekawa sprawa. Chodzi mi o to aby admin przestrzegał zasad. Koleś po którym miałem kit z unlockiem cały czas z nim biegał i nie dostał bana, wcześniej jakiś noobek rozstawiał claymory i tez nikt tego nie widział, a ja dostałem bananem może dlatego, że mi akurat dobrze szło w tej rundzie :twisted: Mniejsza z tym ja się bananem nie przejmuje chodzi mi tylko o to aby nie było ruletki przy tego typu sytuacjach :wink:

Napewno dostałes bana?

Tytuł:
PostNapisane: 5 lut 2007, 15:58 

taki miałem komunikat od PB więc raczej tak :) ale spoko rozumiem zasady i już za sam fakt posiadania unlocka powinienem go wyłapać z tym, że to był czysty przypadek jak wyżej pisałem zostałem reanimowany z unlockiem :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 5 lut 2007, 16:14 

ale to jest troche smieszne:P czemu nie mozna z unlockami ??:)

Tytuł:
PostNapisane: 5 lut 2007, 16:22 
Moderator forum

Cinu napisał(a):
ale to jest troche smieszne:P czemu nie mozna z unlockami ??:)

bo unlocki są dla bejów, a CQF to dobry server treningowy dla klanowców,a oni nie używają unlocków :)

Tytuł:
PostNapisane: 6 lut 2007, 09:47 

JAKUBASS napisał(a):
taki miałem komunikat od PB więc raczej tak :) ale spoko rozumiem zasady i już za sam fakt posiadania unlocka powinienem go wyłapać z tym, że to był czysty przypadek jak wyżej pisałem zostałem reanimowany z unlockiem :evil:

eeee... dostałes napewno kicka. Bana bym widział na liście.

Tytuł:
PostNapisane: 21 cze 2007, 20:04 

Już był o tym temat(o zablokowaniu unlockow) ~~

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 31 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2