robal napisał(a):
Jan_Twardowski
Ile razy mozna ogladac temat typu "dajcie link do >>Mine<<" czy "gdzie znalezc patcha 1.41". Troche samodzielnosci - wystarczy jedno zycie google zeby znalezc w ciagu 10-15sekund to co chcemy. Tematy o patchach, o turlaniu, statach przewijało sie tu dziesiatki i zygac sie chce widzac to samo poraz n-ty. Nie mowie tego odnosnie tego tematu, ale w odniesieniu do tego co ostatni dzieje sie na forum. Taka przykra prawda, ale jak Lailonn kiedys powiedział "wszystko o czym mozna by psiac juz omowiono...". Wystarczy poszukac.

zgadzam sie kompletnie... na forum jestem od dawna ale z przerwami dłuugimi co tylko wzmaga to że wg mnie tematy coraz głupsze ostatnio gram po rocznej przerwie i szczerze forum to ledwo poznaje...(oczywiscie w tym gorszym znaczeniu...) nie to rzebym chciał sie wymądrzac za pro sie nie uznaje jestem raczej przeciętnym graczem i jak ktoś chce moze statsy sobie pooglądac bo nick mam Wyspa w każdym BFie i patrząc po statsach niejeden by sie zlewał

ale luuudzie nie o to chodzi a o dobrą zabawe... ja nawet niewiem jak byle jaką baretke dostac i mi to nie przeszkadza (czsami tęsknie do Nama gdzie takich ierdół nie było...)
Taki mój osobisty OT