Teraz jest 15 lis 2024, 21:27

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 111 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 6 lut 2007, 18:25 

Po co wstawacie tu swoje staty na ktorych nic nie ma :P chyba jak widzisz wszedzie zero to widac ja ci idzie :P

Tytuł:
PostNapisane: 6 lut 2007, 22:08 

zobacz na k/d ratio :P

Tytuł:
PostNapisane: 6 lut 2007, 22:31 
Zbanowany

Naucz mnie tak hahhaha :D

Tytuł:
PostNapisane: 6 lut 2007, 22:36 

Śmiejecie sie, a pewnie połowa z was ma kdr mniejszy od niego. :| On zaczyna dopiero grać, a wy się czepiacie... . Zastanawia mnie, piospi np jak zaczynales grac, miales kdr 2.0?? Zaloze sie ze nie miales tyle nawet po 20 godzinach, chyba ze grales w starsze czesci.

Tytuł:
PostNapisane: 6 lut 2007, 22:39 
Zbanowany

Ok nie smiejemy sie :oops: wszyscy cicho :P CINU bardzo ladne staty

Tytuł:
PostNapisane: 6 lut 2007, 22:59 

eXavs|kro0pek napisał(a):
Śmiejecie sie, a pewnie połowa z was ma kdr mniejszy od niego. :| On zaczyna dopiero grać, a wy się czepiacie... . Zastanawia mnie, piospi np jak zaczynales grac, miales kdr 2.0?? Zaloze sie ze nie miales tyle nawet po 20 godzinach, chyba ze grales w starsze czesci.

a gral w starsze czesci .... :wink:

zreszta co to ma do rzeczy
classic i bfv sa zupelnie inne w porownaniu do bf2.
da sie zabijac w podskoku da sie calnie strzelac na dalekie odleglosci bez walniecia sie na ziemie.
ogolnie bf2 to zal :P, ostatnio wrocilem do bfv i stwierdzam ze bf2 nigdy nie bedzie moglo sie rownac z bfv a co dobpiero jakis tam bf2kk

Tytuł:
PostNapisane: 6 lut 2007, 23:27 

Jeden jedyny xD napisal cos madrego....

STAT ;]

Tytuł:
PostNapisane: 7 lut 2007, 14:12 

Piooner napisał(a):
Ok nie smiejemy sie :oops: wszyscy cicho :P CINU bardzo ladne staty

Mi nie chodzi o to czy mam ladne staty bo wiem ze mam zle tylko o to czy wam tez tak szlo na poczatku no oczywiscie nie liczac pisopsi'ego ktory jest super śprytny i wogole onwuje wszystkich:P

Tytuł:
PostNapisane: 7 lut 2007, 14:15 

Jak juz o starach mowa - może mi ktos wytłumaczyć to: http://bf2s.com/player/43615303/ ?

Zwykły bug na serverach bf2s'a czy jak?

Tytuł:
PostNapisane: 7 lut 2007, 14:30 

Są ludzie i parapety...... za wszystkie inne zapłacisz kartą master card powszechnie akceptowaną w tysiącach punktów sprzedaży w Polsce

Tytuł:
PostNapisane: 7 lut 2007, 14:45 

TylerPL napisał(a):
Jak juz o starach mowa - może mi ktos wytłumaczyć to: http://bf2s.com/player/43615303/ ?

Zwykły bug na serverach bf2s'a czy jak?

Normalka.. time bug... masa ludzi go ma.. zerknij na tych z najnizszym SPM.. 99% z nich ma to.

Tytuł:
PostNapisane: 7 lut 2007, 14:47 

Ja mam fatalne, statsy ujemne k/d itd. Mam tylko jedno konto w BF2 na którym grałem razem z żoną. Zawsze jak grałem na przykł na gamesnecie
wchodziłem do przegrywających miałem w tym radochę gdy udało się wygrać
z lepszymi lub bardziej zorganizowanymi jak np. PL4FC w dodatku wzmocnionymi TSem. Znam wielu którzy robili wręcz odwrotnie, przechodzili na drugą strone lub wychodzili z serwera. Mam zdobytych ponad 13000 flag
asyst ponad 8000. I co mam mieć kompleksy bo ktoś sobie kampi i buduje swoje ego na wyśrubowanym k/d. Moim zdaniem najważniejsze jest żeby mieć przyjemność z gry i nie przeszkadzać w grze innym.

Tytuł:
PostNapisane: 7 lut 2007, 14:58 

Niektórym przyjemnosc sprawia kampienie i łażenie na piechotę.. innym do gustu przypadają raczej pojazdy.. Co kto woli.. Niewielu ludzi buduje sobie na siłę kd ratio.. a znam i takich i raczej mi ich szkoda.. brak życia.. dystansu do gry która jest niczym więcej niż tylko grą. Ja mogłbym spokojnie dojść do kd ratio 5 gdybym tylko miał na to ochotę.. testowe konto ktore zrobilem niedawno pokazuje, ze moge miec spokojnie kd ratio 13-15 przy SPM 2.5 (snajper).. Ale zrobilem je raczej tylko jako próbę, na jakim poziomie jestem na chwile obecna ze snajperką.. gram dalej na starym koncie z mizernym kd ratio i spm, bo pod tym nickiem jestem rozpoznawany. Kwestia podciagniecia kd ratio to zaden problem.. wystarczy ze gralbym tylko snajpa i w pojazdach.. tyle że to cholernie nudne i nie czerpałbym przyjemności z gry..

Każdy robi co lubi.. niektórzy lubią budować swoje statsy.. Nie widzę nic w tym złego.. Przynajmniej serwery są pełne.. Gdyby zabrać ludziom statsy pewnie 50% z nich przestałaby grac.. A tak BF2 wiecznie żywe ;)

Tytuł:
PostNapisane: 7 lut 2007, 15:06 

mordoklej zgadzam sie z toba...
mi nie chodzi o to czy mam dobre staty tylko czy wam tez tak szlo a nie mialem jak inaczej pokazac niz na tym bf2s
LOL ma 2score na minute:)) fajnieee:]
Popatrz na gry typu ET,CS tam nie zapisuje sie statow ale i tak w to graja ! (ja sie zastanawiam czy nie wrocic do et:) )

Tytuł:
PostNapisane: 7 lut 2007, 15:11 

Jak zaczynałem to miałem podobie jak ty.. no może troszkę lepiej z kd ratio bo nigdy nie miałem <1.. ale moje spm zawsze cienkie bylo.. gorsze od Twojego bo się po krzakach wycierałem ze snajperką na początku (wtedy wydawało mi się to ekscytujące).. A do tego snajperka była cholernie niecelna.. trochę to naprawili w jednej z łatek.

Tak więc nie idzie Ci źle.. z czasem będzie szło coraz lepiej, więc się nie przejmuj. Najlepsze wyniki SPM uzyskuje sie na mapach jak Karkand gdy grasz jako medyk/support. Najlepsze kd ratio jako pilot J-10 na Wake Island.. Powodzenia :D

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 111 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2