Teraz jest 15 lis 2024, 21:49

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 111 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 7 lut 2007, 15:23 

no wlasnie ja sie uczylem latac samolotami wiec wiesz jak to jest(ale ostatnio robie postepy juz mam 1 kill na koncie chyba:D)
Jak bys popatrzyl na te statsy moje to bys zobaczyl ze gram najwiecej na strike at karkand(moja ulubiona mapa) i jakos medyk(moj ulubiony) :D
ale ja to K/D wyciagne jesli nie przerzuce sie na et;)

Tytuł:
PostNapisane: 7 lut 2007, 16:00 

Czy ja jestem statsiarze czy nie sam nie wiem. Do końca ferii postanowiłem wyrobić awans (20000pkt) i prawie na pewno mi się uda :) Najbardziej lubie mapki infantry (bo nie lubie akcji w stylu - "O! Znowu trzygwiazdkowiec w czołgu\samolocie\heli kosi wszystko co się rusza"). Najbardziej lubie medyka (Kałasz rulez! :D) - kosi dużo punktów, ale też łatwiej się przejmuje flagi itp gdy możesz zrevive'ować zabitego kolege - po prosty czysty Team Play :) Na początku lubiłem też pocampić sniperem i walić po hedach, ale ostatnio jakoś mi się to znudziło - sniperem najlepiej się grało po trawie :D

Assault to wg mnie porażka - karabin jak u medyka (nie mówie o unlockach), granatnik taki sobie, smoke-nade zupełnie prawie bezużyteczny... Jedynie w SF grapling hook go trochę ratuje.

Ja tam na swoje staty nie narzekam - SPM powyżej 2, kd ratio powyżej 1 - a chodzi przecież o zabawe :)

Tytuł:
PostNapisane: 7 lut 2007, 16:37 

Cytuj:
Assault to wg mnie porażka

To moze zagraj ze mna,zobaczymy czy assault to porazka.
Albo jeszcze lepiej zagraj ze Skoblem,on ci wytlumaczy ze assault to nie porazka.

To ze nie umiesz grac asfaltem nie znaczy ze jest porazka.Ktos umie grac asfalten kosi wszystkich :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 7 lut 2007, 16:47 

Dobra, może źle sie wyraziłem - po prostu ja nie lubie tej klasy.

Tytuł:
PostNapisane: 7 lut 2007, 16:48 

No to rozumiem.

Tytuł:
PostNapisane: 7 lut 2007, 16:52 

assault jest dla noobkow co nie umieja strzelac ( proste...)

Tytuł:
PostNapisane: 7 lut 2007, 17:01 

Cytuj:
Albo jeszcze lepiej zagraj ze Skoblem,on ci wytlumaczy ze assault to nie porazka.
To Ci się udało :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 7 lut 2007, 17:04 

Cytuj:
assault jest dla noobkow co nie umieja strzelac

Dlaczego ??Chodzi ci o granatnik ??JA uzywam go jak mi sie w karabinie konczy ammo,albo jak ktos podnosi swojego :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 7 lut 2007, 18:33 

AreV napisał(a):
assault jest dla noobkow co nie umieja strzelac ( proste...)

A zes strzelil najwieksza glupote jaka w zyciu czytalem. Oczywiscie wnioskuje z twojej wypowiedzi ze jedynym slusznym kitem jakim mozna grac jest medyk :roll: Tylko ze wtedy ta gra powinna sie nazywac medfield ale tak nie jest i po to sa rozne klasy zeby kazdy mogl znalezc cos dla siebie a to ze ktos gra inna klasa to nie oznacza ze jest noobem, lama czy czymkolwiek co sobie wymyslisz obrazlwiego tylko po to by podbudowac swoje ego.

Tytuł:
PostNapisane: 7 lut 2007, 18:50 

granatnik moim zdaniem to sztuka:) ale na dalekie odleglosci:P
Tyler ja tam kalasza nie lubie :) wole g36e i pojdynczy strzal idziesz sobie na tyly pdasz na ziemi i 3 shooty-gosciu lezy sztywny:D

Tytuł:
PostNapisane: 7 lut 2007, 18:51 

sluchaj... bo granatnik nie jest fair wobec innych kitow... ( troche?).
aby zabic takiego noobtubera mamy <1 sekunde w dodatku musimy go zownowac headem :\. Wiec wiesz.... poprostu klikniesz raz i masz fraga

(troche niegramatycznei to wyglada, ale coz...)

Tytuł:
PostNapisane: 7 lut 2007, 18:57 

Ja tam jak widze szturmowca to zaczynam skakać dopóki nie strzeli z granatnika i mam nadzieje ze nie trafi potem zaczynam do niego walić jak on zmienia na zwykłą broń ;)

AreV napisał(a):
<1 sekunde w dodatku musimy go zownowac headem :\.
przeciez dla Ciebie to żaden problem ;)

Tytuł:
PostNapisane: 7 lut 2007, 19:07 

zagraj sobie z Wonna z nextgen ( to chyba on lata z granatnikiem?? ) to zobaczysz;>

Tytuł:
PostNapisane: 7 lut 2007, 19:36 

Mordoklej napisał(a):
Ja mogłbym spokojnie dojść do kd ratio 5 gdybym tylko miał na to ochotę.. testowe konto ktore zrobilem niedawno pokazuje, ze moge miec spokojnie kd ratio 13-15 przy SPM 2.5 (snajper).. Ale zrobilem je raczej tylko jako próbę, na jakim poziomie jestem na chwile obecna ze snajperką.. gram dalej na starym koncie z mizernym kd ratio i spm, bo pod tym nickiem jestem rozpoznawany. Kwestia podciagniecia kd ratio to zaden problem.. wystarczy ze gralbym tylko snajpa i w pojazdach.. tyle że to cholernie nudne i nie czerpałbym przyjemności z gry..

Zgadzam sie całkowicie ja też moge podciągnąć sobie bez problemu kdr do 5 wystarczy mi tylko 80000 zabić wroga bez własnej śmierci :)

Tytuł:
PostNapisane: 7 lut 2007, 20:04 

Ale Arev Ta gra wlasnie byla w taki sposob pomyslana ze Szturmowiec jak sam nazwa wskazuje ma isc na pierwszej linii boju i musi miec jakas przewage w ofensywie zeby przezyc i wykonac swoje zadanie do jakiego zostal powolany. Niestety wynaturzenie zwiazane z tym ze medyk moze rewajowawac kolesia ktory dostal heada lub granatem co powinno skutkowac smiercia definitywna tez mozna powiedziec ze jest nie fair, bo takiego medyka mozna by nazwac Jezusem badz cudotworca, ktory w jednej chwili staje sie najlepszym chirurgiem swiata bo w sekundzie ozywia swojego keolge ktory po chwili w pelni sil maszeruej znowu do boju. Natomiast spowodowalo to ze jest to najbardziej uniwersalna klasa poniewaz posiada calkiem niezly arsenal ofensywny w postaci m16 czy zabojczego kalacha i defensywny, a nazywanie kogos noobem bo gra inaczej niz wiekszosc to jest pokazywanie braku szacunku dla niego i dla jego stylu gry.

I to mnie zdenerwowoalo w twojej wypowiedzi poniewaz zachowales sie tak jak niektore bufony miejskie,ktorzy chcac czuc sie lepszymi od innych nazywaja ludzi ze wsi wsiokami, burakami itp. Tylko ze tacy ludzie nie uswiadamiaja sobie ze bez tych ludzi ze wsi bez ich pracy nie mieliby co do geby wlozyc.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 111 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2