Teraz jest 22 lis 2024, 16:25

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 43 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 8 lut 2007, 23:16 

jak w temacie. :D

Tytuł:
PostNapisane: 9 lut 2007, 02:07 

wujek ty sie z nami podziel :D raczej jako pierwszy z nas miales 0.506 :P

EDIT1: gralem prawie przez cala noc :D servery juz prawie wszystkie przeszly xaxaax xD cieszmy sie bo w marcu bedzie 0.6 :P wypas giera na poczatku nie moglem sie polapac z spawn pointami (Wszystkimi) no ale bylem z R-DEV jakims w squadzie to nam wszystko zaczal wyjasniac :D

Tytuł:
PostNapisane: 9 lut 2007, 15:11 

modzik fajny wdze ciekawe rozwiazania,wszystko cacy ,ale powiem tak pierwsze wrazenie?do dupy,banda debili biega na tych serwerach,jak to zwykle na poczatku,ani razu nietrafilem na zespol ktory gral z glowa... ale ogolem to modzik bardzo dobry

Tytuł:
PostNapisane: 9 lut 2007, 21:55 

Szczerze? Pierwsze wrażenia nie są zbyt przyjemne z ver. 0,5

Troszkę namieszali z tymi kitami, na serwerach panuje chaos, gracze nie wiedzą o co chodzi, każdy ma "swój świat" - początek rundy to walka "kto podbiegnie najszybciej do flagi i weźmie najlepszego kit'a", niektórzy nawet się zabijają aby mieć np. m14 czy karabin snajperski, nie wspomne co sie dzieje na lotniskowcach - gracze wsiadają do pojazdów (np. heli) i w nim siedzą przez 5 min z nadzieją że wkońcu silnik się uruchomi (a wydawałoby się że zdobycie kit'a pilota to nie jest nic takiego trudnego) i zadowolony gracz poleci jak najszybciej potrafi, bez zdolności lądowania przy tym zabijaniu swoich kolegów z drużyny. Samo wyczekiwanie na heli na lotniskowcu czy odpowiednie kity (np. pilot - 2 min) to coś strasznego, nikt nie wie co z sobą zrobić, biegają do okoła i strzelają w co popadnie i co najgorsze w kogo popadnie... Sama rozgrywka jest dość ciekawa, ten MOD miał na celu poprawienie teamplay'u? Ja grałem dzisiaj ok. 3 godziny na różnych serwerach i nie potrafiłem znaleść squadu w którym wszyscy trzymali się jednej kupy i rozglądali na wszystkie strony - najczęściej grupowe wypady kończyły się teamkillami (bo nie każdy z daleka potrafi odróżnić umundurowanie swojego kolegi z drużyny) lub grupową śmiercią (czyt. granat) ...

W skrócie: "Żołnierzu, bez kumpli i mikrofonu nie wyruszaj w świat PR bo sam MOD zbrzydnie Ci szybciej niż podstawka"

PS: Jednak chyba rozglądne się za jakimś klanem PR :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 9 lut 2007, 22:16 

no wow :D ściągnełem sobie w nocy i gites :) działa ładnie :D
mam pytanie: czy da sie angielskie teksty przerobić na PL bo jak chce wziac kita pilota to pisze mi cos na goze a ja nic nie kapuje xD

Tytuł:
PostNapisane: 9 lut 2007, 22:42 

Hmm nigdy wielkim fanem PR nie bylem ale w 0.5 zagrac musialem ;]

-serwery wysypuja sie jak diabli
-co jakis czas gra wylapuje ladnego crasha
-wielki burdel na serwerach w wiekszosci spowodowany nowymi graczami, ktorzy totalnie nie maja pojecia o PR("czemu kuwa nie dziala spadochron?")
-dosc pospolity bug z nie dzialajacymi flagami

Poki co ciezko ocenic bo z powodu powyzszych pograc nie moge...ale zdazylem wylapac TK od dziecka(zebyscie slyszeli jego glos na voipie to byscie padli na ziemie :D) bo chcialo posiedziec w dziale AAm ktorym ja akurat operowalem...aha byl ze mna w squadzie a gdy skomentowalem jego zachowanie zaczal sie smiac "hihihihi" Ponawiam prosbe o przestrzeganie znaczkow na pudelkach, to gra 16+!! :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 10 lut 2007, 00:49 

A są polskie serwery PR ? bo na ENG trudno sie dogadać xD

Tytuł:
PostNapisane: 10 lut 2007, 02:06 

ja na kilka dni odkładam PR - musi to się wszystko uspokoić i wrócić do normy - za dużo vanilla boys na serwerach meksyk :evil: widać że niewiele osób jeszcze kuma o co biega z pojazdami itp,
kilka bugów serwerowych rzeczywiście jest najbardziej odczuwalny ten z nieprzejęciem flag niestety dość częsty dziś na Thors Brigade

same zmiany w teamplayu na duży plus AAS ver 2, rally pointy- zdecydowanie lepsze rozwiązanie niż pierwotne gra jest bardziej dynamiczna, mniej kamperki więcej ruchu na mapie i gry zespołowej ogólnie super

zmian w ekwipunku jakiś ogromnych chyba nie ma -grałem głównie medem i asfaltem - granatnik wymiata :D

Tytuł:
PostNapisane: 10 lut 2007, 02:13 

te całe kity to jedna wielka pomyłka, rozumiem że gra ma być realistyczna ale nie na tyle żeby psuć graczom zabawe. Słaba optymalizacja (dziwnie chodzi ten mod) i crashe do pulpitu zniechęcają. Troche rozczarowałem się na tej wersji :cry: :? Może jak atmosfera na serwkach się uspokoi to pogram.

Czy tdo tego moda wychodzi coś w rodzaju łatki, usprawniające gre czy całe 1,5GB wersje ??

Tytuł:
PostNapisane: 10 lut 2007, 04:58 

Polecam ten serwer :)
213.133.102.50:16567
Jest tam jedna i zajefajna mapa :)
Noobki NIE mile widziane :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 10 lut 2007, 12:13 

Napiszcie jak sie wszystko tam wyrówna to ściagne i pogram sobie z wami w to.

Tytuł:
PostNapisane: 10 lut 2007, 12:20 

Gralem glownie na angielskich serwerach.
Wrazenia odnioslem raczej pozytywne.
Ale. Po pierwsze. Znajdz dobry team :)
Sam przeskakiwalem po teamach, az znalazlem taki, gdzie dowodca naprawde dowodzi - jesli dolaczysz do teamu i zobaczysz ze jest okreslony jakis cel ataku czy obrony, to juz polowa sukcesu :)
Druga polowa, to uzywanie mikrofonu, obowiazkowo przez dowodce.
Sami tez uzywajcie mikrofonu. I nie przejmujcie sie swoim akcentem na zagranicznych serwerach - dla wiekszosci tam mowiacych angielski nie jest jezykiem natywnym :) Nawet lamany angielski jest lepszy niz calkowity brak komunikacji.

Jak juz masz dobry team to gra sie naprawde przyjemnie - reguly gry ustawiaja wysoka poprzeczke dla gry zespolowej i poczatkujacy maja problemy. Ale jak juz masz dobry sklad, to jest miodzio z benzynka :twisted:

ps. jesli w skladzie wam sie dobrze gralo, zapamietajcie nicka dowodcy. Po zmianie mapy czy restarcie serwera warto wiedziec od razu, do kogo dolaczac. Poza tym sporo dobrych graczy ma swoje ulubione serwery i jest duze prawdopodobienstwo, ze spotkasz taka osobe ponownie za dzien czy kilka.

Tytuł:
PostNapisane: 10 lut 2007, 13:15 

Ja mam tę przewagę nad wami, że znam już w miarę scenę PR'a i wiem czego mogę się spodziewać po jakich graczach. Z zasady dobrymi dowódcami składów będą gracze z prefiksem [R-DEV], [R-PUB], :iGi:, [TB], PR|EJOD, PR|ASOG, PR|cośtam no i jeszcze ETCS. ;)

Wczoraj wreszcie pierwszy raz zagrałem w 0.5. Udało mi się dostać do drużyny [R-DEV]Fullforce (polecam, gość jest naprawdę dobrym dowódcą!) i grało mi się wyśmienicie. :mrgreen:

Tytuł:
PostNapisane: 10 lut 2007, 15:59 
Moderator forum

Pograłem dłużej i... i jest całkiem fajnie. Owszem ludzie muszą się jeszcze nauczyć grać ale jest dobrze.

Strefy zniszczeń w czołgach - świetna rzecz aczkolwiek nie pozbawiona bugów.

Tytuł:
PostNapisane: 10 lut 2007, 19:05 

Przezucam sie na PR xD

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 43 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2