Teraz jest 5 mar 2025, 21:32

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 118 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 8 lut 2007, 21:23 

I kup/ pożycz joystick, odrazu będzie się lepiej latało :D A jeżeli chodzi o heli to nie martw się i zostań gunnerem, więcej bedziesz miał frajdy :). jeżeli trafi się dobry (myślący) pilot.

Tytuł:
PostNapisane: 8 lut 2007, 21:24 

no apropo tych "ogników" (flary jakby co ;) ) to jest normalne, tylko trochę czasu się to ładuję, więc jeśli szybko zawrócisz to zdążysz zestrzelić. Postaraj się pobawić w kontrolę mocy/prędkości bo to pomaga (jak się troche poduczyć to będziesz mógł nawet lądować samolotem na ziemi :D ) Oraz nie zapominaj że ty także masz flary, jak cię namierzyli to X i szybki zwrot. A jeśli Ci się nie będzie udawać radzę się przeżucić na helikopter bojowy ;P (ja tak zrobiłem xD )

Tytuł:
PostNapisane: 8 lut 2007, 21:41 

No, gunner jest ok. Ale z moim pingiem dość ciężko trafić w coś z tej kierowanej rakiety. I jeszcze pytanie: po jakim czasie (około) można znów namierzyć wroga po wystrzeleniu przez niego flar?

Tytuł:
PostNapisane: 8 lut 2007, 21:50 

Aż one opadną i znikną. Jeżeli będziesz siedział w działku przeciw lotniczym, i mierzył w helikopter, poczekaj aż wystrzeli flary i dopiero strzelaj.

A co do pingu to można się przyzwyczaić, gram dość często na Amerykańskim serwerze gdzie ping to 190 i czasem sie uda trafić :D

Tytuł:
PostNapisane: 8 lut 2007, 22:14 

Szkoda tylko, że ludzie nie bardzo chcą współpracować. Połowa ludzi biega bez drużyny, w sumie bez ładu i składu. Próbuję namówić ludzi do współpracy, by walka wyglądała tak jak na intrze, ale to w sumie syzyfowa praca. Wszechobecni snajperzy, dowódcy zrzucający nawałę swoim podkomendnym na głowy. To niestety codzienność ;-x. W BF1942 było jakoś bardziej drużynowo. Jedynie ten nieszczęsny Wake jakoś wygląda, ale to pewnie ze względu na kształt zmuszający do poruszania się w jednym kierunku. No i co do Wake'a, w 80% jest wygrywany przez Chińczyków. Gra zamienia się w 'przeleć blackhawkiem pod ostrzałem wroga do najbliższej flagi (ale i tak zgiń przy próbie przejęcia)'.

PS Udało mi się zestrzelić helikopter samolotem.

No dobra, wpadłem na niego :). Ale frag jest.

Tytuł:
PostNapisane: 9 lut 2007, 01:03 

Jeżeli chcesz powalczyć w drużynie polecam PL4FC, bardzo dobry klan 4 fun, przy okazji podtrenujesz skilla. A co do wake'a to najlepiej dorwać samolot polecieć na lotnisko i poczekać, aż się drużyna odrodzi.

Tytuł:
PostNapisane: 9 lut 2007, 04:33 

Ja tam już 1500h czekam na taką walkę jak na intrze :)

Tytuł:
PostNapisane: 9 lut 2007, 16:19 

na publicu nie mozliwe ;P
a na meczu moze ;) ?

Tytuł:
PostNapisane: 9 lut 2007, 17:01 

Ktoś wcześniej powiedział, że jak się obcyka ossochodzi, to jest bosko. No i jest :-p. Nigdy wcześniej nie grałem w lepszą grę.

Tytuł:
PostNapisane: 9 lut 2007, 17:03 

Spokojnie - to tylko takie wrażenie :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 10 lut 2007, 11:17 

Trochę już potrenowałem latanie. Najfajniejsze jest bycie strzelcem w helikopterze. Udało mi się nawet zdjąć pełnego blackhawka kierowaną rakietą :-p. No i 10 fragów podczas jednego lotu to chyba nie jest bardzo zły wynik jak na takiego newba jak ja. Ale najbardziej podoba mi się piechota. Wymaga skilla, wyczucia i szybkiej reakcji. W BF1942 w sumie trzeba było mieć tylko dobry ping. Gram głównie na mapach z MECowcami. Chińskie mapy jakieś takie za hardkorowe dla mnie. Za dużo samolotów, czołgów i innego złomu. MECów tłucze się głównie na piechotę i to mi się podoba!

Tytuł:
PostNapisane: 10 lut 2007, 13:15 

Alfik napisał(a):
Trochę już potrenowałem latanie. Najfajniejsze jest bycie strzelcem w helikopterze. Udało mi się nawet zdjąć pełnego blackhawka kierowaną rakietą :-p. No i 10 fragów podczas jednego lotu to chyba nie jest bardzo zły wynik jak na takiego newba jak ja. Ale najbardziej podoba mi się piechota. Wymaga skilla, wyczucia i szybkiej reakcji. W BF1942 w sumie trzeba było mieć tylko dobry ping. Gram głównie na mapach z MECowcami. Chińskie mapy jakieś takie za hardkorowe dla mnie. Za dużo samolotów, czołgów i innego złomu. MECów tłucze się głównie na piechotę i to mi się podoba!

załóż sobie bloga i dziel się dalej wrażeniami...

Tytuł:
PostNapisane: 10 lut 2007, 14:02 

Tytuł:
PostNapisane: 10 lut 2007, 15:09 
Moderator forum

MasterM napisał(a):

załóż sobie bloga i dziel się dalej wrażeniami...

forum jest po to aby dzielić się swoimi opiniami/wrażeniami z innymi osobami, a nie po to żeby spamować, tak jak to robi pan master dominiko :roll:

Ostatnio edytowano 10 lut 2007, 15:10 przez Piospi, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 10 lut 2007, 15:10 

Alfik napisał(a):
Szkoda tylko, że ludzie nie bardzo chcą współpracować. Połowa ludzi biega bez drużyny, w sumie bez ładu i składu. Próbuję namówić ludzi do współpracy, by walka wyglądała tak jak na intrze, .

http://www.battlefield.pl/komentarze/?id=1969

Ludzie dużo chętniej grają teamowo. Takich akcji jak w intrze też raczej nie uświadczysz ale czasem są naprawdę niezłe jazdy.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 118 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2