Teraz jest 22 lis 2024, 10:19

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 43 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 10 lut 2007, 19:08 

Ja grałem i po prosu zajefajnie oczywiście warunkiem jest znalezienie odpowiedniego teamu... jak nie mogłem znależć to sam zakładałem i nie dawałem spokoju graczom puki sie mnie nie posłuchali :wink:, najlepsze wrażenia z tej mapki z partyzantką... załapałem sie do rpg team i non stop polowalismy na sprzęt cięrzki :D dowódca miał łep i dobrze się grało... a te A-10 przy pierwszym nalocie mało z krzesła nie spadłem... świst silnika potem prucie z karabinu i jak wczesniej sie nie schowało to dead gwarantowany..., jak sie znajdzie dobry team to akcje są naprawde niezłe... trzeba tylko szukać

Tytuł:
PostNapisane: 10 lut 2007, 22:11 

hmm, wogole komp mieli jak oszalały i laguje na tej mapce al basrah(nie pamietam jak sie pisze),ale tylko na tej mapce.co to moze byc? ogolne wrazenia są bardzo dobre,na początku mialem niezly chaos o co wogole chodzi,ale juz na szczescie jak sie zna zasady to gra sie swietnie :)

Tytuł:
PostNapisane: 10 lut 2007, 23:40 

dzisiaj grało mi się zajedwabiście :D Teamwork super, mapki te, zwłaszcza ta gdzie brytyjczycy bronią się przed chinolami, MIODZIO :)

Tytuł:
PostNapisane: 11 lut 2007, 03:33 

Ogólnie modzik jest cudowny i napewno godny polecenia ale dziwi mnie jedna rzecz w broniach Chinoli. Otóż nie wiem czemu programiści użyli do realoadu broni animacje z chińskiej snajperki, kiedy idealnie by do tego pasowała animacja z Famasa ;)

Tytuł:
PostNapisane: 11 lut 2007, 11:03 

Pierwszy raz zagrałem w trybie Extract i to na mapie Street - CUDO! Jeżeli ten mod będzie się dalej rozwijał tak jak się to dzieje teraz to już się boję co będzie w PR 0.6. :D

PS. Czemu ciągle nazywa się to Mini-Mod? :D

Ostatnio edytowano 11 lut 2007, 13:44 przez Meewosh47, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 11 lut 2007, 11:07 

co bedzie w 0.4 latwo sprawdzić - wystarczy ściągnąć... ;)
Mini-Mod? Już się tak nie nazywa. Jeśli gdzieś cały czas jest tak napisane to jest to bug. ;) :D

Tytuł:
PostNapisane: 12 lut 2007, 11:58 

Czy Was też wywala do Windy ?
Np. podczas ładowania mapy.

PS. podczas instalacji 506 miałem error. Ale cisnołem ignoruj. Mod zainstalowal sie i normalnie mogłem śmigać.

Tytuł:
PostNapisane: 12 lut 2007, 12:06 

dare.k napisał(a):
PS. podczas instalacji 506 miałem error. Ale cisnołem ignoruj. Mod zainstalowal sie i normalnie mogłem śmigać.

W takim razie nie dziw się, żadnym błędom... :roll: Powodem wywalania do windy w czasie wczytywania map może być też brak najnowszego patcha do BF2 albo zainstalowanie Pr 0.5 na 0.4. (Przed instalacją 0.5 trzeba odinstalować 0.4 i sprawdzić czy nie został katalog PR w katalogu mods).

Tytuł:
PostNapisane: 13 lut 2007, 09:04 

a ja powiem kolejne moje wrazenie,jesli chodzi np o mapke muttrah city,lotniskowiec,i helikopterki czy wam tez sie zdazyło ze np siedzicie w heli i tuz po starcie helikopter na pelnej mocy przewraca sie na bok i tak sobie leci,wkoncu sie rozbijajac?niewiem zabardzo o co w tym lotto,joy dobrze zkalibrowany,i widzialemz e duzej liczbie ludzi sie to zdazalo.a co do samej mapki muttrah to powiem tyle ze kapa,naprawde jak wczesniej sie walczylo na niej dobrze w 0,4 tak teraz strasznie Ciezko jest...

Tytuł:
PostNapisane: 13 lut 2007, 12:01 

te smiglowce jak kazde inne juz nie dzialają tak jak w podstawce bf2. tutaj wsiadając do smigla kazdego musisz rozgrzac silnik wg mnie stojąc przynajmniej minutke na lądowisku. potem da sie uslyszec wg mnie gnialny dzwiek rozgrzewającego sie silnika i coraz mocniejszej pracy wirnika.
jak nie rozgrzejesz to wylądujesz wlasnie tak jak opisujesz :)

czy wy tez uwazacie ze smiglowce wszelkiej masci w PR moglyby odrobinke wolniej latac? dla mnie wyglada to jak w przyspieszonym tempie

Tytuł:
PostNapisane: 13 lut 2007, 13:21 

ETCS Uncle Blues napisał(a):
Udało mi się dostać do drużyny [R-DEV]Fullforce (polecam, gość jest naprawdę dobrym dowódcą!) i grało mi się wyśmienicie. :mrgreen:

No przecież był naszym 2IC w pierwszej kampanii :) btw. juz wysłałem swpjego kompa do UK i na poczętku marca powinienemnia powrócić z uśpienia.

Tytuł:
PostNapisane: 13 lut 2007, 14:03 

ETCS Uncle Blues napisał(a):
co bedzie w 0.4 latwo sprawdzić - wystarczy ściągnąć... ;)
Mini-Mod? Już się tak nie nazywa. Jeśli gdzieś cały czas jest tak napisane to jest to bug. ;) :D

Hmm mnei podczas uruchamiania pojawia się logo moda z napisem mini-mod , wiec o bugu raczej nei ma móy, jak już to o niedopatrzeniu.

Ps. o której godzinie i na jakim TS można was dorwać;p

Tytuł:
PostNapisane: 13 lut 2007, 15:21 

No Uncle, nadciąga najbardziej marudny krytyk we wsi-właśnie skończyłem instalację ;)

Tytuł:
PostNapisane: 13 lut 2007, 16:54 

W tym modzie trafiają się prawdziwie filmowe akcje... jechaliśmy teamem w 2 pickupy i zauwarzyliśmy smigłowiec (cobre) sl bez zastanowienia wydał komende "Take this cobra down" więc wszyscy pakuja z ciężkiego sprzętu, nagle cobra sie odwróciła a wszyscy "run run run", "go", "s**t" powiem że po 10 sekundach byliśmy wszyscy martwi w dwu wrakach :wink: ale i tak zabawa przednia...

Tytuł:
PostNapisane: 13 lut 2007, 17:57 

Pierwsze wrażenia-ogromny skok do przodu w porównaniu do wersji z którą kiedyś miałem do czynienia (to była druga publicznie wydana chyba). Trudno oczywiście mówić o jakimś zgraniu-widać, że 90% obecnych graczy nie kuma o co chodzi. Raz grałem z dobrym teamem, i było całkiem ciekawie.
Sporo rozwiązań jest bardzo dobrych na przykład specjalistyczne kity. Jednak ciągle tkwi to za głeboko w burdelowatym klimacie BF2 - chaotycznie miotające się od flagi do flagi grupki, dzięki poprawionej grafice (trawa, zarośla) często mijające się bez wystrzału. Powiem tak - gdybym musiał wybierać w co grać - w BF2142 czy w PRMM - wybrałbym oczywiście PRMM.
Ale, że nie jestem zmuszony do takich wyborów, odpalę Red Orchestre ;).
Tak czy siak - to rzeczywiście chyba najlepszy obecnie mod do BF.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 43 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2