AVE.
W wnikliwej analizie świeżego prezentu jakim obdarowała nas ekipa FH należą się jej duże słowa uznania i co ważne podziękowania za tak nowatorski pomysł. Przede wszystkim dlatego, że mamy kolejny, co ważne darmowy dodatek.
Różni się jednak tym od innych, że całkowicie od nowa trzeba uczyć się fizyki występującej w grze, zgodnie ze słowami tutaj wcześniej już wypowiedzianymi. Nie ma co marudzić. Trzeba się od nowa uczyć celowania, niszczenia i korzystania, przymykając oczko np. na większą od T-34 siłę rażenia Panzera IV
Jest dobrze. Kilka poprawek do błędów, które na początek powodują nieprzewidziane odruchy i mod na długo zachowa się w naszej pamięci.
Jak każdy mod i ten będzie miał swoich zwolenników i przeciwników.
Osobiście nie straciłem tchu podczas pierwszego testu.
Jest ładny, pomysłowy .. i tyle.
Co do map, faktycznie Zielona Góra piękielnie szybka i tym samym udana i ta mi się najbardziej podoba (na wielu zachodnich serwerach ta mapa przewodzi).
Moja ogólna ocena 4+, tymczasem (w oczekiwaniu na komercyjnego BF Vietnam) idę udać się na kolejne loty swoim ulubionym Mirage'm pod El Ala... wspierając dowarzysza broni Holmana w DC ... nie inaczej
Do zobaczenia na serwerach.
AVE.