Teraz jest 29 lis 2024, 06:37

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
 Tytuł: Problem z neo+
PostNapisane: 28 wrz 2003, 13:30 

Witam.

Battlefielda kupiłem mniej więcej tydzień temu i zdążyłem już sobie nieźle pograć, kiedy nagle zaczęły się problemy. Loguje sie na serwer i czasami od razu, a czasami po paru minutach zaczyna mnie lagować, pojawia się "connection problem", po chwili "disconnect".
Łączę się przez neostrade+ i poza grą działa normalnie. Podczas gry niczego nie sciągam, wszystkie p2p są wyłączone.
Najgorsze jest to, że przez kilka dni wszystko chodziło jak trzeba, a w miedzy czasie niczego nie instalowałem ani nic nie zmienialem w konfiguracji.

Przeszukałem forum w poszukiwaniu podobnych przypadków i znalazłem takie posty z lipca:

"Pepsee napisał:
eeee.. masz Neostrade?:))
Jesli tak , to masz kłopot :-/

M.I.S.I.E.K:
Czemu?

Pepsee:
Disconecty + neostrada to kjuz obcykany temat , niektórym naprawią a niektórym NIE...:) zapytajcie nazina i michała.."

Niestety pozatym nic nie znalazłem na tym forum a widzę, że problem juz się pojawił. Bardzo proszę o pomoc.

Przy okazji jako świerze mięso armatnie pozdrawiam wszystkich graczy.

Tytuł:
PostNapisane: 28 wrz 2003, 13:38 
Moderator forum

Witaj gralem juz z toba i wcale nie jest z ciebie takie mieso armatnie!Witam na scenie!
A co do twojego problemu to ja mialem tak z SDI...jedno pytanie czy pokazuje ci skok pingu na ASE? bo jesli tak to musisz pogadac z dzialem technicznym telekomuny u siebie...wiecej nie pomoge bo mam SDI wypowiadac sie fachury!!

Tytuł:
PostNapisane: 29 wrz 2003, 10:12 

44 -> Ratuje Cie tylko ciagle dzwonienie do hotline neo i meczenie ich, opisany przypadek dotyczyl tez i mnie, bo jestesmy na tym samym kablu. Problem byl taki, ze w godzinach 19 do 20 rozlaczalo nas. Dzwonilismy i dzwonilismy i w koncu godzine rozlaczania przestawili nam na pomiedzy 12 i 13 :wink: .

Strefa czasowa: UTC + 2