Teraz jest 15 lis 2024, 21:44

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 111 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 7 lut 2007, 20:10 

Nie przeceniaj znaczenia polskiej wsi - gdyby nie ich ulgi w postaci krus itp. to nie byłoby bankructwa w służbie zdrowia :)

I zapewniam cię żę bez całego polskiego rolnictwa nie przymieralibyśmy głodem - a nawet zostałoby trochę grosza na nowy stadion dla szczypiorków.

Tytuł:
PostNapisane: 7 lut 2007, 20:31 

Granatnik nie jest juz bronia podstawowa tak jak kiedys.. jego uzycie wymaga juz pewnej umiejetnosci (czyt. wprawy). To sprawia, ze Medyk jest klasa mocniejsza na chwile obecna.. co potwierdza popularnosc tej klasy. Kiedys wobec 3-4 przeciwnikow uzywalem przede wszystkim granatnika (wieksze pole razenia, wybucha tam gdzie strzelisz).. Obecnie w tej samej sytuacji uwazam AK za znacznie pewniejsze narzedzie do skasowania calej trojki/czworki. Granatnik jest mimo to bardzo uzyteczny i sam gram Assaultem czesciej niz Medykiem.

Tytuł:
PostNapisane: 7 lut 2007, 20:42 

Wow, po mojej wypowiedzi o assaulcie jaka się dyskusja rozwinęła :) Hm... no ja właśnie musze się nauczyć walić z M203 bo teraz to jest kicha bo nie umiem na wiecej jak kilka metrów trafić, ale trochę praktyki i będzie git :) Pamiętam jak w BFV wymiatało się z granatnika M79 - to było mistrzostwo - fajnie powspominać stare czasy. Mój BFV cały czas leży w szufladzie i czeka na lepsze czasy...

Co lepiej odblokować - MP7 czy FN P-90? Bo wiem na pewno, że odblokuje MG36 (PKM dla mnie za wolny jest - wole z SAWem biegać, przez co u MECu nie mam alternatywy :))

Ostatnio edytowano 7 lut 2007, 20:45 przez TylerPL, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 7 lut 2007, 20:45 

Cytuj:
Co lepiej odblokować - MP7 czy FN P-90?

Najlepiej nic nie odblokowywuj ;)

Tytuł:
PostNapisane: 7 lut 2007, 20:47 

Na samym początku grałem tylko unlockami, teraz wychodzi jakieś 30% gry unlockami... Ale jakoś nie wyobrażam sobie przesiadki z L96A1 z powrotem na M24. Jakoś po 3 latach gry w CSa wole moje kochane AWP :D

Tytuł:
PostNapisane: 7 lut 2007, 21:40 

A ja wam powiem mi ostatnie 2 tygodnnie padlo strasznie na staty.Nie wiem czemu :/Nigdy jakos szczegolnie mnie nie interesowaly te blubroty....
Teraz aktualnie prubuje zdobyc:
2 Baretki sf
Experta w Materialach Wybuchowcch :/
Experta w SF za assautla i wsparcie
Medale(UE,z sf pare,i z vanlili pare)

No to jesszcze gdzies z 200 h grania przede mna :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 7 lut 2007, 22:01 

Desert Rat napisał(a):
I zapewniam cię żę bez całego polskiego rolnictwa nie przymieralibyśmy głodem - a nawet zostałoby trochę grosza na nowy stadion dla szczypiorków.

Co ty gadasz odkad ludzkosc przeszla z trybu koczowniczego na tryb osiadly podstawa gospodarki zywieniowej stalo sie rolnictwo wiec nie wiem w jaki sposob sobie wybrazasz funkcjonowanie spoleczenstswa bez tego waznego elementu. Wystarczy wejsc do jakiegokolwiek sklepu i popatrzyc na polki gdzie wiekszosc rzeczy jest przetworzonymi produktami rolniczymi. Oczywiscie bez rolnictwa moglibysmy sie zywic zupa z trawy badz pieczonhymi szczurami jak to ma miejsce w Korei Polnocnej jednak nie sadze zeby taki styl zywieniowy wyszedl nam na zdrowie.

Tytuł:
PostNapisane: 7 lut 2007, 22:53 

MATiASSek napisał(a):
Teraz aktualnie prubuje zdobyc:
Experta w Materialach Wybuchowcch :/

Jak Ci się uda to powiedz jak... Napisz na PRV

Tytuł:
PostNapisane: 8 lut 2007, 11:45 

No wlasnie mi sie raz udalo...Ale oczywiscie kochane satystyki EA nie zaliczyly mi tego :/

Tytuł:
PostNapisane: 8 lut 2007, 12:04 

Ta... kochane statystyki... Teraz mam 20046 pkt i nadal nie mam awansu :/ Kolega czekał ponad 24h na awans....

A z czego wtedy wyrabiałeś? C4 czy Clymore?

A wczoraj i dziś się trochę przeprosiłem ze szturmowcem - nie jest jednak taki zły jak się ciut pogra ;) Ale trzeba mieć medyka obok siebie, bo inaczej to jednak kicha

Tytuł:
PostNapisane: 8 lut 2007, 13:56 
Redaktor Battlefield.pl

^ :roll: omfg a weźcie przeczytajcie wszyscy to i przestańcie rozwalać postami typu 'nie awansowało mi...'

I'm as cold as the cold wind blows

Tytuł:
PostNapisane: 8 lut 2007, 18:12 

Przecież nie zakładam odcielnego posta, tylko do innego posta dołączam swoją notkę, wiem, że się tak dzieje i wiem jak to "działa". Tyle, że po 1h wszedłem na servra, zrobiłem ten 1pkt i jeszcze mi nie zaliczyło, dopiero po 6h...

Tytuł:
PostNapisane: 11 lut 2007, 12:59 

TylerPL napisał(a):
Na samym początku grałem tylko unlockami, teraz wychodzi jakieś 30% gry unlockami... Ale jakoś nie wyobrażam sobie przesiadki z L96A1 z powrotem na M24. Jakoś po 3 latach gry w CSa wole moje kochane AWP :D

Coś co lubię, więc odświerzę temacik. Nie wiem, jak u ciebie, ale mi się wydaje, że L96A1 często mi "zezuje" albo poprostu zadaje bardzo małe obrażenia. Jak strzelam z M24, to często (jak jest duża odległość) decyduję się na 2x strzał na ciało i po sprawie. Z L96A1 jeżeli nie wyceluję idealnie w czubek głowy (a nawet mam wrażenie, że trzeba celować minimalnie powyżej), to potrzebuję czasami nawet 4 strzałów.
Żeby tak można było zrobić cieńszy "krzyżyk" w celowniku M95... ;)

Tytuł:
PostNapisane: 11 lut 2007, 18:09 

MATiASSek napisał(a):
Cytuj:
Assault to wg mnie porażka

To moze zagraj ze mna,zobaczymy czy assault to porazka.
Albo jeszcze lepiej zagraj ze Skoblem,on ci wytlumaczy ze assault to nie porazka.

To ze nie umiesz grac asfaltem nie znaczy ze jest porazka.Ktos umie grac asfalten kosi wszystkich :wink:
Przecież asfalt to noob, a skobel jest cienki... pamiętaj - na karkandzie byle lama z gp-30 jest zaje**sta. :| I jeżeli uważasz, że strzelanie z gp 30 pod nogi komuś z 5 metrów przeważnie zabijając też siebie (tak, skobel) to nie jest porażka, to sry...

Tytuł:
PostNapisane: 11 lut 2007, 18:59 

Ja tam nie wale pod nogi jak ktos jest blisko mnie bo to faktycznie lamerstwo,ale z tak sredniej,dalekiej odleglosci wpakowac komus mi sie wydaje nie jest lamerstwo.

Zreszta dla was wszystko jest lamerskie,najlepiej jakby byl tylko medyk :/:/

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 111 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2