Teraz jest 22 lis 2024, 15:50

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 133 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 13 lut 2007, 23:38 

Ja wszedlem na kolejke metro na fall of berlin ustawilem se mine na tylach probuje koelsia ustrzelic, a tu mi mina wybucha za plecami, i jakis trup spada na plery... no zboczeniec jakis.. nawet pośmiertnie :P

Tytuł:
PostNapisane: 14 lut 2007, 08:34 

ZeeToxPL napisał(a):
Hehe pistolet fajny jest... Szczególnie takao ladnie wymiata na malych odleglosciach :P Mi sie keidys udalo zabic dwoch szturmowców na raz z takao, zanim sie skapneli, ze siedze w dziurze metr przed nimi :P

Wejdz na knife & pistol only ;]
Moge sie pochwalić tym że sam broniłem ostatnią flage z minute nabiłem wtedy z 16 punktów Po prostu biegałem z pistoletam - zmiotłem 3 (takao) skończyła sie amunicja to wyjąłem nuż i zadźgałem jakiegoś kolesia podniosłem jego zestaw i waliłem z "preira" (czy jakoś tak) Kolejne 2 punkty. Właściwie to nie wiem ile wtedy punktów zarobiłem bo w między czasie ozywiałem swoich i dostawałem pkty za obrone PK ;p

Tytuł:
PostNapisane: 14 lut 2007, 11:22 

No tak... A ja ostatnio biegałem sobie ze swoim wiernym Vossem... Podchodzę do wrogiej flagi (siedziało już tam kilku moich ludzi)... patrzę: Granat leci! No to spieprzam ale inni zostali... No to wracam, zastrzeliłem 2 Vossem ale musiałem przeładować, nie było czasu więc jakimś cudem trzeciego załatwiłem z pistoletu. Potem reanimowałem kogo się dało... Następnie coś mi mignęło z boku za jakąś zasłoną... No to strzeliłem w beczkę stojącą obok i kolejny frag :lol:

Wczoraj za to latałem sobie z innym polakiem bojowym heli (bylem gunnerem) ale ktoś nas trafił kilkoma rakietami i trza było wyskoczyć... On pierwszy ja drugi. Nie zauważył mnie to zdziwił się gdy zapytałem co teraz robimy :lol: Powiedziałem mu, że jeszcze trochę refleksu mam w tych starych kościach :lol: No i poszliśmy... wskoczyliśmy prawie, że na tyłt wroga to młóciliśmy niczego nie spodziewających się snajperów i pocampiliśmy troszkę :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 14 lut 2007, 11:40 

WOW duuuuude..... ja ostatnio zastrzeliłem kolesia z tagiem klanowym...ale odjazd duuude.... To chyba nawet był ktoś z Delty, ale nie jestem pewien bo chwilę po tym jak go ubiłem straciłem przytomność.

Tytuł:
PostNapisane: 14 lut 2007, 11:50 

Lol nietrudno zabić kolesia z tagiem klanowym jak sie gra na serverze EA & GamesNet.pl, bo tam pelno ludzi z Wildy i PL4FC gra :p

Tytuł:
PostNapisane: 14 lut 2007, 15:45 

Na jakimś serwerze widziałem dziwną akcje.

Jeden gość dźga nozem innego > ten upada martwy , a obok drugi ratuje go i przywraca do życia, ten wstaje i tamten znowu mu nożem i tak w koło... obserwowałem ich z dobrą minute poczym poszłem dalej. Wszyscy z tego samego zespołu. Nie wiem o co w tym chodziło... ale wyglądało troche komicznie :)

Tytuł:
PostNapisane: 14 lut 2007, 15:49 

Pewnie się stat padderzy spotkali :/
Za często są takie sytuacje np. na Camp że jakiś nadgorliwy medyk defibuje cię, nóż,defib,nóż no i ktoś ma pare fragów w górę...

Tytuł:
PostNapisane: 14 lut 2007, 21:56 

Po przeczytaniu tego tematu mogę tu odesłać każdego co się pyta czemu nie piszę pl przy nicku :/
Hmmm może zostanę na forum trochę dłużej :P

Tytuł:
PostNapisane: 14 lut 2007, 22:15 

Cravic napisał(a):
Za często są takie sytuacje

Nie NAwidze STATS PADDERSÓW.....Wiecie Czemu....
BO TO DZIECI....8 LETNIE DZIECI....
GRAC nie Umieją tylko Błędami Się wysługują......

Moja Fajna Historia......
Gram Na Titan....18 osób...A w tym 2 Stats paderów....Ide ich zadźgać....Lub Rozstrzelać ... obojętne byle by miali zgona....Patrze a oni w jeepku.... 2 medyków i jadą w strefe gdzie sie po 10 sekundach zgona zaliczy ubywa im życie i wracają....Ja ...RDX....3 na jeepka zapodaje...Kolesie jak Zombie...Nawet nie zobaczyli że im przed nosem przebiegłem....No i klick:D....Nie ma jeepka :D za chwile znów przybyli...I tak 3 razy izch zabiłem aż w jeden Się wylogował....A Drugi dostał Bana :D (( Prawdopodobnie Admin się kapną że mieli po 90 pkt i 0 ded :D))

http://spoxter.mybrute.com

Tytuł:
PostNapisane: 14 lut 2007, 22:49 

Deneb napisał(a):
Na jakimś serwerze widziałem dziwną akcje.

Jeden gość dźga nozem innego > ten upada martwy , a obok drugi ratuje go i przywraca do życia, ten wstaje i tamten znowu mu nożem i tak w koło... obserwowałem ich z dobrą minute poczym poszłem dalej. Wszyscy z tego samego zespołu. Nie wiem o co w tym chodziło... ale wyglądało troche komicznie :)

Jeśli potem ten który cały czas ginął i ożywał potem wywalił w medyka kilka magazynków... to byłem ja... Nieźle sie wtedy w*******

Ps. Popatrzyłeś i pobiegłeś dalej??!!
Nielepiej było najpierw zadzgac wroga a potem so iść??

Tytuł:
PostNapisane: 19 lut 2007, 11:42 

Rewelacyja akcja wczoraj uśmialiśmy się po pachy coś pokombinowane na serwerze DVD infantry nie szło zabić ani z karabinu ani z noża ani pistoletem, niektórzy mogli - ja latałem z RDX ale nie to było najfajniejsze

Najfajniej wyglądało jak już kogoś ubiłes przez kilkanaście sekund podskakiwął jak kukiełka, nie wiem czy ktoś to nagrał. najfajniej wyglądało jak się zabiło 2 jak teatrzyk kukiełkowy.

Tytuł:
PostNapisane: 19 lut 2007, 14:51 

tak, byłem tam na chwilę, niezły odjazd:
wbiegam w grupkę, cały magazynek vossa w jednego gościa wywaliłem, on się patrzy, ja wtf, patrzę w dół, granat pod nogami - niedobrze... :D
ten teatrzyk też dobry - zabijam gościa granatem, a on dalej stoi i kiwa głową... :D :D

[GCA] | www.goldencamels.com

Tytuł:
PostNapisane: 19 lut 2007, 16:18 

taa ale najlepesze jest to jak zabijesz goscia a on se zawisnie np w tarczy na tytanie (mam screena!) albo jak wyrzuca goscia po strzale z defibrylatora

Tytuł:
PostNapisane: 19 lut 2007, 20:38 

Ja nie mam screena ale miałem lepszą sytuacje... podchodze do snipera... on se leży jak niby nic...Przechoze przed nosem on nic... po chwili się ockną wychodz( na camp Giblartal Sory za bład w nazwie mapy ale nie znam na pamięć) no i wychodzi na wieże ja idealnie za nim... on już na szczycie ja też on leży ja też no i wkoncu sstwierdziłem że nie będę się już za nim uganiał bo wkoncu mnie zobaczy... na leżąco podchodze do niego(nadal leży) CiAcH ....ja sie Patrze a to jakby z shotguna strzelić komuś w tors...Leci jak niewiem co daleko... Z jakies 50 metrów od wieży :D sie troche uśmiałem :p

Mash Screena To Dawaj :D

http://spoxter.mybrute.com

Tytuł:
PostNapisane: 19 lut 2007, 20:40 

Fajny efekt jest kiedy uciekasz łazikiem przed minami magnetycznymi... Sam tak robiłem.. Kiedy po jakimś czasie wyskoczyłem z jeepka, dogoniły mnie i wypiepszyły tam skąd brałem jeepa... Jakieś 400m dalej :lol: :lol: :lol:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 133 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2