Teraz jest 20 cze 2025, 20:56

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 140 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 14 lut 2007, 00:37 

Mogą mi mundurek na (...) zrobić :D Mundurki Roman Roxorz :D przeciez to jest głupota conajmniej jak w Obozie jakimś czy coś kogo to obchodzi ze ktos chodzi Nike a ktos w ciuchach z lumpeksu ja chodze w tych 2 i jakos nie przeżywam ujmy na honorze ze widze gosci w markowych :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 14 lut 2007, 03:36 

Cytuj:
Chcesz kogoś znaleźć w tłumie, a wszyscy tacy sami. Łatwo? Niepraktyczne...

Co to się robi, mundurki to będzie bluza/fartuch/jakas inna szmata w stylu ubrania - na głowę przecież tego nie wkładasz. Stary, a jak dotąd poznawałeś kolegę/koleżankę - jeśli tylko po ubraniu no to gratuluję spostrzegawczości.
Jakby wszystkim kazali założyć takie hijab'y (hidżaby)? (tak to się pisze?) co mają muzułmanki to by było niepraktyczne.
Idę spać, ciao.

Tytuł:
PostNapisane: 14 lut 2007, 07:50 

ciekawe czy wlosy tez beda musialy miec okreslona dlugosc?? :shock: :? jesli nie to zrobie irokeza 8) ciekawe jak to bedzie wygladalo :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 14 lut 2007, 11:28 

Taaa i jeszcze zapuścisz rekordowo długie paznokcie i przez 3 miesiące nie umyjesz zębów na znak protestu :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 14 lut 2007, 14:43 
Redaktor Battlefield.pl

ja kończę 3 klasę gimnazjum i jestem jak najbardziej za. Byłem rok temu na majówce w Londynie i muszę przyznać że całkiem fajnie wyglądało jak ziomale w moim wieku wychodzili w mundurkach [ i krawatach :lol: rotfl :lol: ] ze szkoły.

I'm as cold as the cold wind blows

Tytuł:
PostNapisane: 14 lut 2007, 14:49 

nich jeszcze Roman edukator niech wprowadzi mundurki na warsztatach szkolnych 8) :mrgreen:

Tytuł:
PostNapisane: 14 lut 2007, 15:16 

Rattus napisał(a):
Taaa i jeszcze zapuścisz rekordowo długie paznokcie i przez 3 miesiące nie umyjesz zębów na znak protestu :lol:

U nas niektórzy debile na znak protestu zjedli czosnek - w sumie to była jedna cała taka klasa co się nawpierniczała czochu :D fuj przejść się nie dało xD

PSN id: Graqzu

Tytuł:
PostNapisane: 14 lut 2007, 18:54 

W mojej szkole jest wprowadzony taki mini-mundurek (nie wiem jak to nazwac) Każdy rocznik musi nosic sznurówki odpowiedniego koloru (dostajemy je od nauczycieli) Co jak co także to może utrudnić życie wagarowiczom.

Tytuł:
PostNapisane: 14 lut 2007, 19:33 
Redaktor Battlefield.pl

W moim mieście w jednej szkole trzeba chodzić w klapkach/sandałach :D

Tytuł:
PostNapisane: 14 lut 2007, 19:58 

death_name napisał(a):
W moim mieście w jednej szkole trzeba chodzić w klapkach/sandałach :D

a u mnie we wszystkich prawie i co? :wink:

Cytuj:
pawko tak swoja droga jestes pewien, ze kazdemu bedzie sie chcialo nosic do szkoly 2 zestawy ubran?(3 jesli jest w-f tego dnia) i gdzie sie przebierac jesli np ze szkoly kaza wylazic w mundurkach? na ulicy? ;D

o co chodzi? czy ja coś takiego mówiłem? Jak będą mundurki to w nim idziesz do szkoły i jak masz wf to musisz miec strój tak?

Cytuj:
Ze co? W pracy biurowej kaza ci nosic garnitur BO TAK. W restauracjach/sklepach kaza ci nosic uniform danej firmy BO TAK. Myslisz, ze pani w biedronce gdyby nosila zamiast czerwonego fartucha to zielony byla by mniej zabezpieczona? Wink

Cytuj:
Poza tym w pracy ci za to płacą sam dla siebie nie nosisz Wink

Prawda ,że każą ale za kase i to jest logiczne = trzeba sprawiać dobre wrażenie.

A co do wagarów to :lol:
Ktoś będzie chciał uciec to weźmie bluze z domu i po prostu się przebierze. Bo po samych spodniach chyba nikt nie pozna, tak?

Tytuł:
PostNapisane: 14 lut 2007, 20:47 

Cytuj:
A co do wagarów to Laughing
Ktoś będzie chciał uciec to weźmie bluze z domu i po prostu się przebierze. Bo po samych spodniach chyba nikt nie pozna, tak

Chyba że na pośladku będzie miał wielkie logo szkoły :lol: xD

PSN id: Graqzu

Tytuł:
PostNapisane: 14 lut 2007, 22:24 

ZA ZA i jeszcze raz ZA
Romka średnio lubie ale z tym pomysłem trafił w 10 ponieważ:
- wywodze się z czasów kiedy nie tylko mundurki(fartuchy) były obowiązkowe ale również tarcze ( spytajcie starszych kolegów to wam powiedzą co to)
- postawcie się w roli biednych których nie stać na lansowanie się po szkole w adibasach , najkach i innych shitach (kupią mundurek i każdy będzie mógł zabłysnąć wiedzą a nie bogatymi rodzicami)

-dla ludzi których nie stać na mundurek może będzie jakieś dofinansowanie ze szkoły?

Tytuł:
PostNapisane: 14 lut 2007, 23:27 

Vrube(L) napisał(a):
dofinansowanie ze szkoły?

szkola sie w takim razie nie wyplaci jak ma 200 biednych uczniow z menelowa np :?: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 15 lut 2007, 00:40 

Hmmm... Właśnie zdałem sobie sprawę jakie mam szczęście... W mojej szkole nikt nie zwraca uwagi na czyjeś ciuchy, komórki czy inny pierdoły.... Ogólnie fajna atmosfera panuje... :) A na razie wprowadzili nam identyfikatory... Zielone dla gimnazjum i chyba niebieskie dla podstawki... No i jest git :)

Tytuł:
PostNapisane: 15 lut 2007, 01:54 

Cytuj:
Prawda ,że każą ale za kase i to jest logiczne = trzeba sprawiać dobre wrażenie.

Powtorze ci i prosze abys zrozumial to pokis mlody bo to dla twojego dobra. TYLKO W TWOIM INTERESIE LEZY TO ABYS MIAL WYKSZTALCENIE. Nikomu laski nie robisz, ze chodzisz do szkoly. Jesli chcesz w przyszlosci miec chcoaiz cien szansy na to by ci placili i kazali chodzic w garniaku czy jakims tam stroju wpierw musisz miec odpowiednie kompetencje. W sumie i bez nich mozesz miec uniform, transformers...choc osobiscie bardziej tych ludzi szanuje od cwaniaczkow co slizgaja sie cale zycie na ukladach.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 140 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2