przsoi napisał(a):
Pierwsze wrażenia-ogromny skok do przodu w porównaniu do wersji z którą kiedyś miałem do czynienia (to była druga publicznie wydana chyba).
chyba na siebie wpadliśmy wczoraj na iGi
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
akurat wychodziłem z psem na dwór i zostawiłem żonę do machania myszką, żeby mnie nie wywaliło, bo na iGi ciężko o miejsce
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
ale druga połowa rundki była miła - a zwłaszcza następna runda, kiedy dostał mi się kumaty squad - nic nie mówiłem na VoIP, tylko wydawałem rozkazy i cały czas kombinowałem gdzie położyć rally point, żeby było najlepiej, a chłopaki robili swoje doskonale i łazili tam gdzie trzeba i kiedy trzeba, ba, nawet jak już zaczął się szturm na ostatni bunkier Chinoli, a oni mieli rozkaz obrony poprzedniej flagi, to siedzieli na niej i pilnowali, zamiast dołączyć do reszty
co do TK dla kita - nie zdarzyło mi się, a parę razy już się bawiłem w snajpera i marksmana (naprawdę zabójcze klasy, zwłaszcza ten drugi - miałem przedwczoraj śmieszną akcję na Jabalu, bo nabiłem chyba m14 z 12 fragów na trzech arabskich medykach, zabijałem dwóch, potem trzeci ich podnosił, to zabijałem tego trzeciego i jeszcze jednego, ten co został ich podnosił i tak do czasu aż nie trafiłem w korpus tylko heada i goście się już podnieść nie mogli - pół godziny się śmiałem później)