Teraz jest 16 sty 2025, 21:11

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 91 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2007, 18:42 

ja sprzedalem BF2 i teraz zaluje, wlasnie zamowilem ponownie, gralem w bf2142 demo i nie ten klimat wole Bf2

Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2007, 19:37 

Dla mnie BF 2142 jest za bardzo kosmiczny i architektóra w jednej mapce w mieście jest mało wysmakowana. coś jakby architekci gry nie byli na bierzaca z architektoniczną modą. Ale zato grafa na fuul jest the best

Tytuł:
PostNapisane: 13 sty 2007, 03:41 

Najlepiej kup ArmA tam realizm jest większy niż we wszystkich realistycznych grach razem wzięty ;) Tam jest akcja jak 12 osób z 2 blackhawk'ów wychodzi i każdy wie co ma robic tak intuicyjne . Snajper odrazu smiga na najwyzszy pkt w okolicy , ppanc rozwalają czołgi a w tym czasie ckmowcy rozwalają piechotę w proch poprostu cudo :mrgreen: :mrgreen: Albo skradasz się a tu ci z lewej leci wrogi heli z przodu 2 oddzialy piechoty z prawej dwa czolgi a z tylu twoi rzucają dymne granaty żebyś zwiał
poprostu ExTrA ExTrA i jeszcze raz ExTrA

sory za błędy ale już troche późno i oczy nie dokońca działają ;)

Tytuł:
PostNapisane: 4 lut 2007, 13:58 

ja grałem we wszystkie battlefield`y i powiem iż najlepszą wersją w jaką grałem jest Vietnam ,battlefield 2 ma też swój klimat z początku trzeba czasu żeby opanować bronie i mapki no i snajper w bf2 jest do kitu na dalekie odległości ,co do 2142 hlastam z kuplem od niedawna ale wydaje się bardzo dobry dużo bajerów ma swój klimat i jest very nice :D

Tytuł: A ja Vietnam
PostNapisane: 15 lut 2007, 14:44 

...A ja zostane przy Vietnamie, bo to chyba najlepszy BF w historii :D ma dobrą muzę, jaką taką grafe, i skille wroga są całkiem ciekawe (poniekąd) xD no ale żadna gra nie może być idealna.Mam tylko jeden problem z Vietnamem-nie mam map wszystkich, a z BF 2 miałem tyle problemów co moja ciocia kilo wagi :D .A tak mówiąc o BF2/2142 to radze 2142, bo można sie nieźle zabawić.Mój znajomy przesiedział nad 2142 2 noce, i wygłądał mniej więcej tak: :twisted: .Ale ja pozostane przy Vietnamie i wszystkim radze kupić t grę, bo wszyscy myślą "stare-głupie" a tak naprawde to "stare-czadowe!!" Ja na Vietku spliłem 3 monitory.Gram pare lat i mi się jeszcze nie znudził.Gdyby zrobili BF 2142 Vietnam...Muzyka-Wsiadasz sobie do mecha, włączasz sobie The Kinks-You Really Got Me i rozwalasz chińczyków :twisted: ...Radze kupić Vietnam lub 2142

Tytuł:
PostNapisane: 15 lut 2007, 14:53 

fazi1917 napisał(a):
no nie wiem, grałem w demo BF 2142 i gierka jest poprostu boska :D więc jednak kupie BF 2142 :)
Gwiezdne Wojny fan :? BF2 jest lepszy 8)

Tytuł:
PostNapisane: 15 lut 2007, 14:58 

Konrad_Vietnamczyk a wiesz, ze bedzie Vietnam mod dla Bf2? EoD konkretnie i lada dzien zostanie wydany...

Tytuł:
PostNapisane: 15 lut 2007, 16:06 

kami07 napisał(a):
Gwiezdne Wojny fan BF2 jest lepszy

Bf 2142 nic nie ma wspolnego z Gwiezdnymi Wojnami, akurat bardzo je lubie natomiast grajac w Bf 2142 czulem sie jak bym gral w jakims plastikowym sztucznym swiecie dlatego sadze ze dwojka lepsza :)

Tytuł:
PostNapisane: 15 lut 2007, 16:44 

bibol napisał(a):
kami07 napisał(a):

Bf 2142 nic nie ma wspolnego z Gwiezdnymi Wojnami, akurat bardzo je lubie natomiast grajac w Bf 2142 czulem sie jak bym gral w jakims plastikowym sztucznym swiecie dlatego sadze ze dwojka lepsza :)
To prawda :evil: i jeszcze w 2142 nie ma laserowych broni :shock: 2042 pewnie bedo

Tytuł:
PostNapisane: 15 lut 2007, 17:10 

kami07 napisał(a):
bibol napisał(a):
kami07 napisał(a):

To prawda :evil: i jeszcze w 2142 nie ma laserowych broni :shock: 2042 pewnie bedo

To tylko gra...
BF2 to najlepszy wybor, tylko kup wersje deluxe z SF.

Tytuł:
PostNapisane: 15 lut 2007, 17:52 

GeneralCombo napisał(a):
Najlepiej kup ArmA tam realizm jest większy niż we wszystkich realistycznych grach razem wzięty ;) Tam jest akcja jak 12 osób z 2 blackhawk'ów wychodzi i każdy wie co ma robic tak intuicyjne . Snajper odrazu smiga na najwyzszy pkt w okolicy , ppanc rozwalają czołgi a w tym czasie ckmowcy rozwalają piechotę w proch poprostu cudo :mrgreen: :mrgreen: Albo skradasz się a tu ci z lewej leci wrogi heli z przodu 2 oddzialy piechoty z prawej dwa czolgi a z tylu twoi rzucają dymne granaty żebyś zwiał

tylko jednego nie wziąłeś pod uwagę - ta gra to syf jakich mało, jest jeszcze bardziej zbugowana niż wszystkie bf-y razem wzięte. Booty to idioci co nie umieją do pojazdów wsiadać, widzą cie w krzakach a jak stoisz przed nimi to już nie, zamiast przejechać mostem wolą sobie w rzece popływać. Latanie latanie Cobrą to udręka, gra nawet na GF 8800 i 2GB ramu wyciąga max 30fps (że niby przez dyski i trawe). Sam mam ArmA i na początku wychwalałem tą grę i w bf-a nie chciałem grać. Pograłem kilka miesięcy i odinstalowałem w cholere. Chcesz realizmu - kup BF2 i sciągnij Project Reality 0.5 :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 15 lut 2007, 19:19 

$towarzysz$ napisał(a):
GeneralCombo napisał(a):

tylko jednego nie wziąłeś pod uwagę - ta gra to syf jakich mało, jest jeszcze bardziej zbugowana niż wszystkie bf-y razem wzięte. Booty to idioci co nie umieją do pojazdów wsiadać, widzą cie w krzakach a jak stoisz przed nimi to już nie, zamiast przejechać mostem wolą sobie w rzece popływać. Latanie latanie Cobrą to udręka, gra nawet na GF 8800 i 2GB ramu wyciąga max 30fps (że niby przez dyski i trawe). Sam mam ArmA i na początku wychwalałem tą grę i w bf-a nie chciałem grać. Pograłem kilka miesięcy i odinstalowałem w cholere. Chcesz realizmu - kup BF2 i sciągnij Project Reality 0.5 :wink:
To jest prawda gram w BF2+project reality 0.5 100% lepsza od ArmA

Tytuł:
PostNapisane: 19 lut 2007, 23:15 

mam nowego kompa i 2dni pośmigałem na pożyczonym BF2 i juz zamówiłem sobie oryginał bo gra jest boska...w BF2142 tez grałem i jestem rozczarowany...mniej pojazdów...mapy mi się wogóle nie podobają...sztucznie itd...bierz BF2+SF

Tytuł:
PostNapisane: 7 kwi 2007, 20:31 

Bf2142.To takie jakby z matrixa.(chodzi o tą wojnę,nie w programiem,tą naprawde)

Tytuł:
PostNapisane: 17 kwi 2007, 18:37 

Witam, po pierwsze to witam wszystkich, a po drugie:
mam zamiar kupić któregoś z BF'ów. Narazie BF2142 odpada więc zadam kilka pytań dot. BF2

Czy jest dużo serwerów (no i żeby było sporo graczy) i gra jest bardziej popularna niż BF2142 (Na Xfire chyba widać, że jest ;) )?

Grałem kiedyś w pirata (bleee) i nawet nawet chodziło mi dobrze przy tak niskiej konfig. komputera... ale jak się doczytałem wyszły patche, które tak jakby zmniejszają FPS'y graczom ze słabymi kompami. Czy to prawda? Komputer: Procesor - AMD Athlon 64 3000+, RAM - 512, - Karta graf. - GeForce FX 5200.

Czy wreście normalnie się strzela ze snajperki? Tzn. w 1942 i V było tak, że kule strasznie znosiło i ledwo w cokolwiek było trafić :/

Czy jest jakaś akcja xD? No wiecie... żeby nie było nudno tak jak w RO kiedy na serwie gra z 15 czy 20 graczy.

Bo jeszcze poluję na oryg. CoD'a ale serii BF'a też jestem fanem.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 91 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2