Cytuj:
realu armia nie wysyła żołnierzy w niepewne miejsca? powiedz to tej setce Amerykanów, którzy co miesiąc giną w Iraku
Piszac pewne mialem na mysli "w ciemno" W Iraku wpierw byly bombardowania a wraz z piechota wjechala duza ilosc ciezkiego sprzetu. W PR bardzo czesto sa 1-2 czolgi i 1 APC na krzyz.
Cytuj:
PR jest tak realistyczny jak tylko może być - i weź mnie nie rozśmieszaj tym stosunkiem 1:1 - jak sobie wyobrażasz grę sieciową z nierównymi stronami?
Ale napisalem, ze to niemozliwe. Skoro jednak wpychaja dziwne zmiany pod otoczka realizmu to czemu ta ignoruja? Jak to rozwiazac? Np na mapach gdzie usa atakuje jakies miasto nie powinni miec mapy(tylko np SL) byla by to wiec imitacja faktu, ze miejscowa ludnosc zna lepiej swoje tereny, prawda? ;]
Cytuj:
Jest też inna możliwość włączasz PR'a tylko po to by doszukiwać się w nim błędów, niedopatrzeń. Mówisz, że PR ci się podoba - nie wierzę ci, skoro nie czerpiesz z gry przyjemności. A jeśli ci się nie podoba to nie graj i nie wk,urwiaj tu wszystkich. Nie mów nam, że AA czy inne gry, mody, podstawowe wersje są lepsze, bo DLA NAS nie są. A jeśli dla ciebie są to nie widzę powodu żebyś się zmuszał do gry - recenzja? niech kto inny ją napisze albo wogóle sobie ją odpuść. Czasy kiedy samobiczowanie, umęczanie się, stanie na słupie itp. już minęły.
Agresja, fanbojstwo. O tym wlasnie pisalem. Jak nie zauwazyles nie pisze, ze inne mody sa lepsze dla was. jak juz to, ze mi sie osobiscie bardziej cos podoba. Ale fanboy=zaslepiony wiec nie wymagam wiele.
Cytuj:
Lailonn Byłem ciekaw kiedy wyjedziesz z tym że od lat i w to i w tamto.
Zasugerowales, ze nie umiem grac w shootery to co mialem napisac jak nie to, ze gram w nie od wielu, wielu lat?
![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif)
Cytuj:
A zębyś wiedział. Trafiłeś na niekumatego squad leadera który rally pointa nie postawił. Zdaża się dość często. Spróbuj sam założyć drużynę i podowodź nią na voipie. Z twoim doświadczeniem w grach online na pewno pójdzie ci świetnie Very Happy I wtedy może poczujesz o co chodzi w PR.
Nigdy nie bylem typem "dowodcy" bo mnie to meczy osobiscie(tak jak nigdy nie gram medykiem) wiec nie dzieki, nie skorzystam.