Teraz jest 15 lis 2024, 21:14

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 42 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 16 lut 2007, 13:53 

Witam wszystkich graczy Battlefielda :D Pierwszy raz zagralem w battlefielda u kolegi w tamtym roku :) Byl to Battlefield 2 .To byl chyba wrzesien :D Normalnie zakochalem sie w tej grze od pierwszego wejrzenia :P Grywalnosc,Bronie,Pojazdy ... MMM .... Takiej gry bylo mi trzeba :D Jeszcze w ten sam dzien namowilem starszych na internet i po kilku dniach smigalem juz w demko BF 2 :o Jednym z nielicznych minusow tej gry to CENA !! Tylko DEB.. wyda powyzej 100 zł na grę :D No dobra ... Dalszy ciag mojej opowiesci ... No wiec,Meczylem te demko przez pol roku :D Mape Gulf of Oman znam na pamiec :D Ale tydzien temu nadeszla wielkopomna chwila 8) Uzbieralem 119 zł na orginala Battlefield 2 :twisted: :evil: Hehe ... Przychodze do domku ... Odpalam plytke ... Wpisuje CD-KEY .... A tu co??GRRR...Niedziala !! Invalid CD-KEY !!! Wydalem taka kase po to zebym mogl popatrzec na pudelko??Ale jeszcze tego samego dnia wpadlem na szatanski pomysl :twisted: Napisalem maila do dzialu pomocy technicznej EA GAMES :D Przedstawilem w nim moj problem ... I CO??Po dwoch dniach dostalem nowiutki i sprawny CD-KEY :D :D :D A wiec do czego zmierzam ... Czytalem wasze forum od dawna i doszedlem do wniosku ze wydanie 100 zl na battlefielda to paranoja skoro mozna sciagnac pirata z internetu,Napisac do EA GAMES a oni wysylaja nowy CD-KEY :shock: Czuje sie w tej chwili oszukany podwojnie !!! Sorki ze tak sie rozpisalem ale napiszcie co o tym sadzicie ...

SORKI ZE UZYLEM TYLE EMOTIKONEK I SLOWA "DEBIL" ... Sorki ... Nie chcem dostac bana ... A Historia z CD-KEYEM jest w 100 % prawdziwa ...

Ostatnio edytowano 16 lut 2007, 23:12 przez Jokerek [PL], łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2007, 14:05 

A teraz ja Ci coś opowiem: Nie ten dział! I nazywać debilami osoby, które wydały ponad 100 zł na tą grę chyba jest nieodpowiednie.

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2007, 14:17 

nie wierzę ci że dali ci nowego keya bez uprzedniego wysłania im kserokopi książeczki z kluczem :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2007, 16:00 
Redaktor Battlefield.pl

LOLZ, nawet gdyby ci dali nowy cd-key to i tak nie pograłbyś sobie, bo różniłby się od tego na płycie...
Cytuj:
Tylko DEB.. wyda powyzej 100 zł na gr

miło mi, _Dominiko_PL jestem

I'm as cold as the cold wind blows

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2007, 16:14 

dominko a co ma płyta do cd-keya?? :?:

też wątpie ze mu tak poprostu dali cd-keya bez dowodu zakupu

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2007, 16:28 

Nie chcę być chamski, ale trochę za dużo mordek w tym tekście, może zamiast nich użyjesz przecinka / kropki ?

Cytuj:

No to teraz jesteś DEB..

Żeby nie było offtopic'u to ja też nie wierzę, że tak o Ci dali Cd-Key.

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2007, 16:34 
Redaktor Battlefield.pl

_Dominiko_PL napisał(a):
LOLZ, nawet gdyby ci dali nowy cd-key to i tak nie pograłbyś sobie, bo różniłby się od tego na płycie...
Cytuj:

miło mi, _Dominiko_PL jestem

Dominiko, ja myślałem, że już jesteś tak długo na tym forum, że powinieneś wiedzieć.

Otóż do gry wystarczy orginalny cd-key. Działa on na każdej płycie Battlefield'a 2. Nawet tej ściąganej z torrent'a.

BTW. Nie debile! Ja np. jakoś uzbierałem te pieniądze i jestem zadowolony. A Ty mogłeś poszukać ofert na Allegro. Pozatym, niedługo wychodzi wersja kolekcjonerska z dodatkiem Jednostki Specjalne, więc chyba troszke przepłaciłeś.

PostNapisane: 16 lut 2007, 16:46 

Jokerek [PL] napisał(a):
Tylko DEB.. wyda powyzej 100 zł na grę :D

jak tak napisałeś to obraziłeś całą scene BF'a. Błagam dajcie mu bana!

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2007, 16:48 

A ja powiem tak: gram od 27.12.05 czyli na dzień dzisiejszy mam oryginalnego BF2 ok 415 dni. Dzieląc wspomniane 100 zł przez tą ilość wychodzi mi (ok) 0,25 zł na dzień....więc myśle że stać mnie na takie DEBstwo....Poza tym ta gra jest warta tych pieniędzy w przeciwieństwie do wieeeelu innych które wychodzą praktycznie codziennie na świecie. A i tak sie trzeba chyba cieszyć że nie jest jak w World Of Warcraft, że trzeba co miesiąc (czy co 2) płacić abonament za granie.

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2007, 16:50 

Urzekła mnie twoja historia ...

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2007, 17:39 

Ja tam wydałem 139zł.I tego nie żałuje, a swoją drogą to pierwszy raz słyszę żeby cd-key dołączony do gry był "invalid".

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2007, 18:17 

Ja tam wydałem 95zł na drugi dzień po premierze w empiku ;) No ale mniejsza o to. Człowieku poszukaj sobie na forum, ludzie mieli podobne problemy i teraz cieszą się gra. Do tego ta gra jest od lat 16 a jestes chyba kolejna osoba ktora nie spelnia tego warunku. Jak sie uporasz to zapraszam na nasz trening infantry :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2007, 18:30 

lol ty zbierałes pół roku na org bf? he he ja no widac niezalezalo by ci zeby w niego grac bo przynajmniej 1 zł dziennie bys uzbierał szybciej

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2007, 18:37 
Moderator forum

ryanpl napisał(a):
lol ty zbierałes pół roku na org bf? he he ja no widac niezalezalo by ci zeby w niego grac bo przynajmniej 1 zł dziennie bys uzbierał szybciej

wiesz, nie każdego na coś stać

dobrze, że kupił oryginał a nie pirata :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2007, 19:30 

Ja też nie wierze ze dali mu cd-keya bez kserkopii. Ja mialem podobny problem z BF1942:SWoWWII i wyslalem maila bez ksero kopii, to odpisali ze musze wyslac im ksero kopie!!!
Pozdro!!!!

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 42 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2