Zacznijmy od tego, ze gram w totalnie odmiennych powodow. Ja dla klimatu / frajdy, ty dla wynikow / frajdy.
Gramy rowniez w odmiennych klimatach, ty dla rezultatu, ja dla klimatu i zgrania.
Porownywanie wynikow mija sie z celem, szczegolnie czasowo, bo jak nie byles skory zauwazyc, skonczylem w vanille grac juz bardzo dlugi czas temu, po pieknych patchach. Glownie latajac jako pilot i wystawiajac cele strzelcowi, wiec tymi argumentami mozesz sie wypchac, lekko mowiac
Cytuj:
Latalem przeciwko wielu zespolom z topowych druzyn Bfa(z roznym skutkiem naturalnie) i wierz mi, ze jezeli to co ty widziales to super piloci(uzywajacy joya) to moi sa bogami(wszyscy mycha+klawa)Jest na tym forum zreszta topic o tym i zdecydowana wiekszosc pilotow tak wlasnie lata w tym niemalze wszyscy z klanow. Nie bez powodu...
A co Ci daje prawo uwazac moje doswiadczenia niczym w porownaniu do Twoich ? Bo co ? Bo kosili na klanowkach ? Bo maja 1 miejsce w ladderze 2on2 w heli ? I co z tego. Nie gram w vanille. Guzik mnie obchodzi vBF2.
I jak juz mowilem wczesniej, nijak ma sie znowu porownywanie, bo gramy w "innym swiecie", u was liczy sie wynik, zabic ilu sie da. Ja gram tam gdzie heli to wsparcie, a nie wlasciwie glowne narzedzie ataku.
A co do tego ze ta zdecydowana wiekszosc klanowcow z "tamtego" topica lata na klawa+mysz, to tez dlatego, ze na klanowkach nie ma czasu na bawienie sie joystickami, gdzie po wyskoczeniu z heli idziesz jak rambo i wycinasz 10 ludkow.
Gramy z odmiennych pobudek, tylo.