Teraz jest 22 lis 2024, 15:58

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2177 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 146  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 20 lut 2007, 11:38 

nie pisz po sobie postów :/

ETCS Uncle Blues, powiedz mi kiedy w końcu bedize ten fix ;p

Uncle Blues: Nie jestem twoim wujaszkiem i nie życzę sobie, żeby się tak do mnie zwracano. Zrozumiano?

Tytuł:
PostNapisane: 20 lut 2007, 12:31 

Vesp3r napisał(a):
nie pisz po sobie postów :/

Nawet jesli odpisuje do dwoch roznych osob w dwoch roznych sprawach w roznym czasie?

Tytuł:
PostNapisane: 20 lut 2007, 12:39 

No wlasnie sprawdzilem predkosc Cobry i innych smiglowcow - faktycznie niecale 300 kazdy.
W takim razie liczniki wskazywalyby 3, 4x wiecej niz sie lata? :|

..:: http://www.racjonalista.pl ::..

Tytuł:
PostNapisane: 20 lut 2007, 13:48 

aNDY^aND gralem w DC i heli bylo pierwsza rzecza na jaka sie rzucilem po instalacji moda :P Nie wiem czemu tak ciagle powtarzaja ludzie, ze bylo trudno latac. Ja niemalze od razu to opanowalem. Po kilkunastu minutach nauki latania ganialem inne heli(poczatkowo ginalem ale po kilkunastu pojedynkach zaczynalem normalnie walczyc). Co do limuzyny to hmm wspomaganie, komputer itd itd. Sa samochody(z gornej polki), o ktorych slyszy sie, ze "same sie prowadza" o maluchu tego nikt nie powie ;P

Tytuł:
PostNapisane: 20 lut 2007, 14:28 

Dlaczego ktoś, kto nie lubi czegoś usilnie robi to dalej ? Bo inni to robią ?

Co do heli:Lailonn w PR heli nie ma miażdżącej przewagi z racji przenośnich AA a nawet tego że walą z broni podręcznej do każdego, kto przeleci obok. Wbij na 64 graczy na mape road_to_kyongan_ni ( nie pamiętam dokładnie czy to ta, potem się poprawię jeżeli nie ) przeleć nad Tample ( lewo od wyjazdu z mostu przy rzece ) ze dwa razy a gwarantuję że 3go razu nie będzie. Nic z racji lepszego działka, rakiet i AA rakiet na Guld of Oman też jakoś długo sprzęt nie lata.

Co do DC to cieszę się że odrazu po wejściu nauczyłeś się latać ( po paru walkach ) ale who cares ?

co do samochodów: OCB ??

Tytuł:
PostNapisane: 20 lut 2007, 14:39 

A czytanie ze zrozumieniem to juz nie liczy sie? Topic jest dyskusja o 0.5. Jesli wiec dziwi kogos, ze np ja pisze krytyczne uwagi o lataniu to neich sie puknie w glowe.

Heli ma wciaz przewage roznica. W czasie mojej dotychczasowej gry widzialem tylko 3 zestrzelone wrogie heli z czego 2 stracilem ja. Pozostale nawte ostrzelane zdazaly uciec przy podkreconej predkosci lotu. Te 3 mialy zbyt glupich pilotow by uciekac...

Ktos inny wspomnial o DC i sie do tego odnioslem wiec nie widze problemu.

Z samochodami chodzilo o porownanie, ze w uzywaniu pojazdow nie tylko jest pojecie umiejetnosci ale i przyjemnosci.

Juz dawno nie pamietam bym musial komus tlumaczyc jak dziecku o czym jest rozmowa :shock:

Tytuł:
PostNapisane: 20 lut 2007, 14:54 

Cytuj:
W czasie mojej dotychczasowej gry widzialem tylko 3 zestrzelone wrogie heli

to chyba mało grasz w 0.5. Na jednej rundzie widzę po 6 heli na ziemi ( nie rozbite a zestrzelone )

Cytuj:
2 stracilem ja

chwała Ci za to ( ach ta wrodzona skromność )

Cytuj:
Ktos inny wspomnial o DC i sie do tego odnioslem wiec nie widze problemu.
Cytuj:
Topic jest dyskusja o 0.5.

w sumie też nie widzę problemu...

co do samochodów: ile osób w swoim czasie miało maluchy czy inne odpowiedniki a ile osób miało dajmy na to porshe ?? komfort i jakośc to jedno - cena to drugie. normalny człowiek weźmie cenę pod uwagę.

Cytuj:
Juz dawno nie pamietam bym musial komus tlumaczyc jak dziecku o czym jest rozmowa

nie widzę komu tłumaczysz bo raczej nie mi.

Tytuł:
PostNapisane: 20 lut 2007, 15:54 

Cytuj:
komfort i jakośc to jedno - cena to drugie. normalny człowiek weźmie cenę pod uwagę.

Ale to jest mod i tu ceny pod uwage nie bierzemy...

Cytuj:
chwała Ci za to ( ach ta wrodzona skromność )

Ponownie czytanie ze zrozumieniem lezy. Po pierwsze napisalem, ze WIDZIALEM co nie znaczy, ze nie zestrzelono w czasie gry wiecej. Po drogue napisalem, ze te 3 mialy zbyt glupich pilotow wiec nie widze powodu do dumy...

Chyba jednak tobie.

Tytuł:
PostNapisane: 20 lut 2007, 16:35 

to że potrafisz latać nie podosi Twojego IQ. To że ktoś nie potrafi latać nie oznacza że jest głupi :shock:

Tytuł:
PostNapisane: 20 lut 2007, 16:36 

Panowie dość kłutni :wink: i tak sie nie dogadacie bo każdy ma inne zdanie i mieć je moze... ale imo faktem jest że gracze heli nie umią latac... w tym ja :lol: narazie co prawda specjalnie mnie nie ciągnie, ale swoich sił spróbowałem tym chińskim bzykiem... z karabinkami zabiłem 2 osoby i udało mi sie nawet SL wysadzić na łące w lesie po czym przy kołowaniu nad flagą efektownie się rozbiłem :D może potem i kołowanie poćwicze na singlu póki co do heli nie siadam... (nie wiem ale jakoś wszyscy niezadowoleni potem :wink: ) ale podoba mi sie że w końcu AA jest w vBF2 heli wymiatały nawet ja jako pilot sobie radziłem bo wystarczyło uważac na działka stacjonarne, pewnie teraz tez mogą wymiatać ale juz trzeba mieć głowę na karku, a to że lata się mało komfortowo... cóż nie sądze zeby w realu potrzebowali tylu lat treningów żeby się czuć komfortowo za sterami...

Tytuł:
PostNapisane: 20 lut 2007, 16:49 

nie wiem co ale mi sie zdo ze fix juz jest na servach z ABR czy ARB :D

:P cos z dzisiejszej gry :) uncle byl bardzo zly naprawiajac czolg mial w sobie tyle agresji :D

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 20 lut 2007, 22:10 

tu

raczej nie bug ale ... ( chodzi o squad 3 :P )

tu

ciemniejsze plamki w zadymie to trupy amerykanów. było ich ze 3 razy więcej ale zniknely zanim znalazłem przycisk do robienia SS. podeszły 3 squady na oko i otworzyliśmy ogień ja z jednym polakiem co biegał dziś z nami w squadzie :P

Tytuł:
PostNapisane: 20 lut 2007, 23:32 

w PR ze składami jest śmiesznie :D
Nie dawno grałem to było 7/6 a w innym przypadku było 6/6 a było tylko 5 xD

Tytuł:
PostNapisane: 21 lut 2007, 15:08 

Specyfik, pierwszy screen niezły :D a ten drugi to z Al Fallujah, nie? kurna, ile razy gram w tą mapę, to USMC zachowują się jak idioci - przecież mogliby po prostu rozjechać na niej MEC walcem. Przejmowanie flag na tej mapie jest dziecinnie proste - wymaga tylko koordynacji działań dwóch lub więcej składów :)

Tytuł:
PostNapisane: 21 lut 2007, 16:33 

Jeśli w PR'rze ktoś znaznaczy wrogą łódkę na środku pustyni to nie jest znowu jakiś dzieciak z vBF2 myślący, że jest to zabawne. :!:

Po długiej dyskusji na oficjalnym forum PR'a ustalono, że dopóki w następnych wersjach PR'a nie pojawi się "enemy Rally Point spotted", to tak będziemy zanzaczać wrogie RPty.

a tak na marginesie - mówię wam jak miodnie wygląda ta gra na teksturach na high... i jakie celowniki są wreszcie wyraźne, ostre... nie ma to jak dołożyć sobie pamięci do 2 GB... :roll: :mrgreen:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2177 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 146  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2