Teraz jest 30 lis 2024, 14:34

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 47 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 19 lut 2007, 18:30 

Exil napisał(a):
Raszid_PL napisał(a):
jego koledzy twierdza ze ma za malo ramu i go PB wyrzucil hymmmm...

owned xD czegoś takiego to jeszcze nie słyszałem :D

Dokładnie PB go usunął za to "Restricted Corrupted File/memory "chodzi tu o Rajzona.
Dla przykładu topic z forum
http://forum.battlefield.pl/viewtopic.p ... ile+memory także nie jest jedynym "cheaterem" z tym problemem. Ja miałem ten sam problem tylko że w BF 2142 zaraz po zainstalowaniu świeżo zakupionej gry.

Tytuł:
PostNapisane: 19 lut 2007, 18:31 

Witam. Chciałbym oficjalnie przeprosic w imieniu własnym oraz klanu za bluzgi pod adresem graczy klanu DT. Kolega Landryna odpokutuje swój czyn.
A teraz z innej beczki (a może tej samej), mianowicie według kolegów z klanu DT jesteśmy noobami, a dlaczego? Bo żadnego z nas nigdy pb nie wywalił, skąd możemy wiedziec jak działa pb skoro nie potrafimy czasu na serwerze ustawic. Nistety niemam ss bo bym nie nadążył "print scrn" naciskac i mam troche mało miejsca na dysku. Tłumacze że z BF2cc mam doczynienia od kilku dni i poprostu nie rozkminiłem wszystkiego choc jak koledzy z DT zauważyli udało się włączyc czas. A no i poradziłem się kolegi Ramizesa i wyjąłem jedną kośc pamięci z mojego kompa tak ażeby miec 512mb i jakoś nie rozłączało mnie z serwerów, w sumie to nie musiałem tego robic bo w bf2 zaczynałem grac właśnie z taką ilością pamięci i na dużo gorszej konfiguracji sprzętowej od tej którą teraz mam. Jaki z tago wniosek? Wyciągnijcie sami bo ja jestem noobem.
Pozdrawiam i jeszcze raz przepraszam.

Tytuł:
PostNapisane: 19 lut 2007, 18:57 

Raszid_PL napisał(a):
Tylko cala akcja poszla o to ze panowie z DT bardzo nas jechali co mnie osobiscie malo dotknelo aczkolwiek bylem poddenerwowany a mianowicie:
Znam wielu wspanialych graczy PRO na scenie BF (ale zaden z nich nie potrafi tego co opisze) i powiem szczerze ze pewien osobnik z DT a moze 2 czy 3 no mniejsza o to skupie sie na jednym ktory mi podpadl, ze jeden z nich na 20 spotkan ze mna (podczas rozgrywki) w roznych sytuacjach z roznych odleglosci 19 razy przylozyl mi HEADSHOTA ja rozumiem ze mozna byc wysmienitym graczem, ale istnieje pewna bariera miedzy PRO a czyms wiecej niz PRO.
Boli Cie to że Cie trzecioligowy klan pojechał bo nie rozumiem, w połowie spara zaczeły sie pokazywać na chacie znaki zapytania itd, zagraj z SOF, Jehowa spara też będziesz pisał takie rzeczy, oba klany nas jada średnio 190 do zera i nikt od nas nikogo nie podejrzewa o "kody". SĄ PO PROSTU LEPSI.

Tytuł:
PostNapisane: 19 lut 2007, 19:55 

dajcie sobie na luz chlopaki wystarczy juz tego gowna na "scenie" wszyscy jada po sobie a nie ma po co

Tytuł:
PostNapisane: 19 lut 2007, 22:31 

Tak ale dziewne jest ze gralismy z wami w sobote i takie wyniki:
*TnT*: DT:
192- 0
156- 0
184- 0
202- 0

Owszem 2 rundy graliscie 4 na 5, trzecia 5 na 5, ale czwarta 4 na 4 i JAKI WYNIK!!!!

A w nidziele nasz straszna klęska. Czy to o czymś nie świadczy???

Tytuł:
PostNapisane: 19 lut 2007, 22:43 
Zbanowany

Bosek napisał(a):
Witam

Jestem jednym z adminów klanu BB.

Niestety ale nie byłem na danym meczu, więc wiem tylko z opowiadań moich kolegów, co działo się na meczu.

Oczywiście jeśli to prawda co piszesz to chciałbym Cię publicznie przeprosić i zapewnić, że winny zostanie ukarany.

A co do samego wychodzenia z meczu to, musze powiedzieć, że ja sam miałem podobną sytuację jak tutaj piszesz, i nie mogłem grać przez kilka minut, więc mecz został przegrany walkowerem a ja zostałem usunięty z klanu.
Nie dziw się więc, że kolegę poniosły nerwy.

Może nie wszystkim wiadomo ale klan BB powstał po kłótni z klanem TNT i po odłączeniu się graczy stworzyliśmy własny klan. Więc przebieg tego meczu był do przewidzenia.

Proponuję zatem abyśmy nie grali z wami meczy w najbliższej przyszłości i to niech pozostanie naszą karą, skoro tak bardzo chcesz abyśmy zostali ukarani.

Bosek!!! Klan BB powstal za czasow swietnosci BHD !!!! :P Sam to pamietam bo tam gralem :P

Cytuj:
Bad Boys Team jest Klanem grającym 4Fun .

Aby uniknąć problemów z komunikacją, do Klanu przyjmowane są osoby w wieku 25+ . Dopuszczalne są odstępstwa od tej zasady.

Co tu Powiedziec Raccon nie wyglada na 25 lat
8) :lol: 8)

Tytuł:
PostNapisane: 19 lut 2007, 23:05 

*TnT* szyc napisał(a):
Tak ale dziewne jest ze gralismy z wami w sobote i takie wyniki:
*TnT*: DT:
192- 0
156- 0
184- 0
202- 0

Owszem 2 rundy graliscie 4 na 5, trzecia 5 na 5, ale czwarta 4 na 4 i JAKI WYNIK!!!!

Wytłumaczenie proste jak drut wczoraj graliśmy najlepszym naszym składem infantry, a wczesniej graliście z komendantami, ATekami itd.

Tytuł:
PostNapisane: 19 lut 2007, 23:05 

Panowie wypijcie po browarku ( jak macie po 18 ) i dajcie na luz , ta gra jest ciekawsza od waszych problemów.pzdr

Tytuł:
PostNapisane: 20 lut 2007, 13:36 

A to ciekawe bo wielokrotnie graliśmy z DT i Rajzon to faktycznie świetny gracz, ale w meczach z nami jakoś nie zauważyłem żeby robił cokolwiek dziwnego, albo podpadającego pod dziwne akcje. Po prostu bardzo dobry infanter i robi to czego wielu graczy nie robi celuje, a ten cheat nazywa sie skillem.

Tytuł:
PostNapisane: 20 lut 2007, 15:34 

olewa napisał(a):
Panowie wypijcie po browarku ( jak macie po 18 ) i dajcie na luz , ta gra jest ciekawsza od waszych problemów.pzdr

Prosze!
Jedyny madry sie odezwal...... Radze skorzystac z tej porady!

A propos Rajzona zostwacie czlowieka w spokoju, mi jak jeszcze z nim gralem zachodzil za skore i nie plakalem ..............

PS
Ludzie moze zamiast grac zajmijcie sie czyms innym bo tyle nerwow i stersow na dobre napewno wam nie wyjdzie ;)

Tytuł:
PostNapisane: 20 lut 2007, 17:04 

Cytuj:

Tak jesteście słabi.

Tytuł:
PostNapisane: 20 lut 2007, 23:52 

Wy tu swoje a PB sowje...
No ale nic proponuje zakonczyc temat.

Tytuł:
PostNapisane: 21 lut 2007, 07:32 

Prawda, nie ma co kontynuować tej dyskusji, która z resztą do nieczego nie prowadzi. Moje zdanie jest takie, że niektórzy po prostu dobrze strzelają, albo mają szczęśliwy dzień. W tym wypadku chodzi raczej o to pierwsze. A czy ktoś sobie cheatuje to jest w sumie jego problem. Inna sprawa, że jeśli tak jest, to prędzej czy później każdy cziter staje się frajerem w oczach wszystkich.

ps - do następnego meczyku ;D

Tytuł:
PostNapisane: 9 mar 2007, 15:06 

Jako ze sledze PB, VAC, MSX jak i 187ci i pracuje nad swoim programem o ktorym kiedys pisalem wiem ze:

When PunkBuster detects a cheat or hack by repeated positive identification on a player's computer, a violation is raised. These violation numbers are 50000 and higher. Families of cheats are listed below. Resolution: Remove cheats and hacks from the computer.
#50000s - Aimbot
#60000s - Wallhack
#70000s - Multihack
#80000s - Gamehack
#90000s - 'Cheat' Video Drivers
#100000s - Speedhack
#110000s - Autofire
#120000s - Game Hook
#130000s - Attempted PunkBuster Hack

I to powinno rozwiac wszelkie wasze watpliwosci aczkolwiek nie do konca, co do tego czy ktos czituje czy nie i do tego czy i za co zostal usuniety to powiem szczerze ze juz sam nie wiem w co wierzyc.
Powiem wam tak z moich obserwacji wynika ze PB nie jest idealnym systemem a MSX juz wcale nie jest taki do konca niewykrywalny, no coz widac poskutkowal kontakt z PB!
Chwilowo MSX jest wykrywalny miedzyinnymi dzieki mojemu przyjacielowi (dzieki Rafalku) ktory przyczynil sie do tego. Jak dlugo to potrwa sie zobaczy, napewno MSX juz dziala nad poprawka ale póki co cieszmy sie i tym. Narazie wiem ze MSX nie dziala tzn jest wykrywalny przez PB nie wiem jak z 187ci bo tym narazie sie nie zajmujemy.

W kazdym badz razie mimo ze nie przepadam za Rajzonem a tymbardziej za Sztandarem (aczkolwiek darze ich szacunkiem jak innych graczy) to oficjalnie przepraszam za wszelkie podejzenia jelsi chodzi o czitowanie, wiele czasu poswiecilem na zagadnienia PB i VAC i wiem ze bledy sie zdazaja. A to czy ktos z was czituje czy nie niech bedzie zostawione bez komentarza bo szczerze tak do konca aby udowodnic czy ktos czituje czy nie trzeba by mu stanac za plecami przy kompie.
To tyle na ten temat dalej bede w kontakcie z PB i innymi pomocnymi ludzmi. Wiem ze pewnie sam czy nawet z ekipa z ktora dzialam nie wskóramy nic wielkiego ale milo bedzie chocby na chwile przyczynic sie do tego aby ograniczyc cziterom zycie !

Wielkie pozdrowienia dla ludzi ktorzy mi pomagaja i dla wszystkich graczy ze sceny BF2

Tytuł:
PostNapisane: 9 mar 2007, 21:05 

No Raszid jestem pod wrażeniem i doceniam to. Widz, że trochęsię pomyliłem oceniając Cie bo widze, że jednak masz głowę na karku i potrafisz przyzna się do błędu.

Mam nadzieję, że między nami nie będzie już żadnych zgrzytów.

Pozdrawiam i przepraszam za to co kiedyś napisałem na chacie, a co Cie tak rozsierdziło.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 47 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2