freyu napisał(a):
komar(poland) napisał(a):
freyu napisał:
Nie zostaniesz więc zbanowany za ich używanie.
Pewny jesteś?
Adasi napisał(a):
Grając unlockami możesz dostać bana na niektórych serwerach (i bardzo dobrze).
r3l0ad3d napisał(a):
@komar moze chlopak nie wie co to CQF ;P
death_name napisał(a):
Frytek, na NSZ i CQF nie pokazuj się z unlockami. Wszędzie indziej raczej możesz, ale że nie dostaniesz bananem nie gwarantuje .
No i nadal stoje przy swoim i tym co powiada Bibol. Mówimy o normalnej rozgrywce na większości serwerów. Z tego co zrozumiałem to kolega pytajacy chce pograć a nie rzucać się od razu w wir pro rozgrywek. Tym samym nie wciskajcie mu że od razu bana dostanie jak zacznie unlockami grać. Poza tym ja osobiście gram w BFa dla przyjemności i jeśli mi się nie podoba lub nie lubię grać jednym typem broni podstawowej to używam innych stworzonych do tego celu w tej grze. Nie uważam się za profesjonalnego gracza i nie jest dla mnie obciachem używanie unlocków. Zrozumće pro gracze że na świecie istnieją także gracze którzy grają 4FUN. Nie rozumiem oburzenia niektórych.
Ja osobiście od ponad roku gram w BF2 i jeszcze ani razu nie dostałem bana czy nawet kika za używanie unlocków.
piszesz tak, jakby na cqf czy nsz byly jakies pro rozgrywki - a tak nie jest..
@Frytek - unlocki zabijaja praktycznie same, nie wymagaja od gracza zadnych umiejetnosci (sa celniejsze, maja wieksza sile ognia, mniejszy rozrzut)
na nsz nie ma zakazu ich uzywania i zawsze znajdzie sie jakas lamka z g36, g3 etc.. , ale wiekszosc gra na podstawkach, na cqf widzialem tyko kicki za unlocki , takze nie wiem czy banuja za to...
Graj tak, jak Ci wygodniej, tylko mozesz sie zdziwic jak ktos Ci posle wiazanke typu: ' nofu***skill unlock noob :/ ' (szczegolnie na infantry), jak ubijesz tego kogos z unlocka..