Teraz jest 5 mar 2025, 06:23

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 56 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 21 lut 2007, 23:47 

[G-UNIT]Bulletproof napisał(a):
Wow Panie z 1983 roku..........jak dla mnie jestes troche w duzym Mistake!!!tak dla scisłości ja juz byłem na swiecie dwa lata jak ty sie rodziłeś Kolego...
BTW...wracając do Metza to mam do niego Awers/Rewers jak kto woli...Metz masz juz przypiętą broche ze przechodzisz do wygrywajacego temu...hmmm sobota CQF server....Były zaklady na ts'ie.. odnosnie twojej osoby.

i kto wygrał ? :D jak się nie umie inaczej to próbuje się podważyć autorytet dobrego gracza ;)

Tytuł:
PostNapisane: 22 lut 2007, 00:49 

jason.paury napisał(a):
A że to, przy okazji, prawie zawsze ten wygrywający... to już nie nasza wina.

A czyja? Pan Bóg dopisuje punkty? :lol: :lol: :lol:

BTW...wracając do Metza to mam do niego Awers/Rewers jak kto woli...Metz masz juz przypiętą broche ze przechodzisz do wygrywajacego temu...hmmm sobota CQF server....

eeeee tam, Paaaaniee, czym się pan podniecasz. Lepiej wsiadaj do swojego "plejna" i zrób baserape na USMC carrier, albo inaczej staty podnieś bo ja nie wiem jak mając 300 godzin więcej na ffa i złoto w samolocie masz tyle co ja. Spałeś przed tym komputerem?
Były zaklady na ts'ie.. odnosnie twojej osoby.

Obrazek
obrazi się? Ja bym sie trochę obraził.

Tak, jestem czasem złośliwy - zapytajcie się Adasiego i Elvisa.

Tytuł:
PostNapisane: 22 lut 2007, 08:39 

Exil jak kto wygrał..?pewnie ze My.....

eeee tam Panie.......zazdroscisz ze mam zloto w samolocie?pfff mnie to wali...ze masz 300h na ffa....ja gram tylko w weekendy w bf'a ,a to juz nie moja wina ze majac mniej godzin w bf'a jestem lepszy w samolocie od ciebie,zreszta juz ostatnio nie latam łapy bolą od x-52,nie gram w bf'a non-stop jak 90% graczy .....
Dla chcącego nic trudnego.....

Tytuł:
PostNapisane: 22 lut 2007, 09:13 

Może już skończycie? Nawet na proste pytanie nie umiecie odpowiedzieć? Trochę mi was czasami żal ;) Pytam się jeszcze raz(co jest skierowane do czołgistów - popiszcie się wymiatacze, bo na razie jesteście mocni w gębie na forum): czy system walki czołgiem(zauważyłem w demie, że w tej grze nie istnieje parabola lotu pocisku - tylko leci prosto), zniszczenia itp., zmienił się od czasów dema?

ps - naprawdę mi zależy, ponieważ gram w demo i nie chcę mieć niespodzianki po kupieniu wersji pełnej ;)

Tytuł:
PostNapisane: 22 lut 2007, 09:21 

Ty no sorry ale chyba sobie jaja robić mówisz jakbyś ani razu nie strzelał z czołgu, tak jest parabola i to spora i dzięki temu to jest fajne bo trafić niełatwo.

A OTopując i nawiązując o do dyskusji o przechodzeniu do lepszego teamu, niestety tak jest że łatwiej się gra w tym teamie i ci ambitniejsi nie mogacy znieść porażki przechodzą ja zauważyłem nowy trend teraz już PRO jak dostają w dupę - żeby nie było ze lama, nie przechodzi tylko wychodzi z serwera. Ja tam uważam że wszyscy PRO najpierw powinni się nauczyć przegrywać a potem dopiero wygrywać.

Ja tam wolę byc w słabszych (nie zawsze czasem mnie tez to wkurza) do tego stopnia że chłopaki myślą że nie chcę z nimi grać ale co to za gra jak jest nas 10 z jednej strony i zbieranina 10 z drugiej, czasem jak kopanie leżącego

Tytuł:
PostNapisane: 22 lut 2007, 09:24 

dramich_wwa napisał(a):
Ty no sorry ale chyba sobie jaja robić mówisz jakbyś ani razu nie strzelał z czołgu, tak jest parabola i to spora i dzięki temu to jest fajne bo trafić niełatwo.

Co ty pieprzysz? Grałem w demo i celowałem na wprost i trafiałem(nawet gdy był już dość daleko). Może z BF1942 Ci się pomyliło ;)

Tytuł:
PostNapisane: 22 lut 2007, 09:26 

Dobrze więc, teraz jest parabola.

Tytuł:
PostNapisane: 22 lut 2007, 09:30 

dramich_wwa napisał(a):

A OTopując i nawiązując o do dyskusji o przechodzeniu do lepszego teamu, niestety tak jest że łatwiej się gra w tym teamie i ci ambitniejsi nie mogacy znieść porażki przechodzą ja zauważyłem nowy trend teraz już PRO jak dostają w dupę - żeby nie było ze lama, nie przechodzi tylko wychodzi z serwera. Ja tam uważam że wszyscy PRO najpierw powinni się nauczyć przegrywać a potem dopiero wygrywać.

Ja tam wolę byc w słabszych (nie zawsze czasem mnie tez to wkurza) do tego stopnia że chłopaki myślą że nie chcę z nimi grać ale co to za gra jak jest nas 10 z jednej strony i zbieranina 10 z drugiej, czasem jak kopanie leżącego

Dokladnie, to chyba powino byc oczywiste dla kazdego, niestety, kazdy grajac na CQF czy NSZ zauwazy jak pewni gracze lubia przechodzic do tych mocniejszy teamow, mi to osobiscie wisi, mocneijszy przeciwniki, wieksze wyzywanie, wiecej sie naucze.

Tytuł:
PostNapisane: 22 lut 2007, 09:31 

jason.paury napisał(a):
Dobrze więc, teraz jest parabola.

W końcu coś konkretnego ;) A jak ma się sytuacja ze zniszczeniami? Wystarczy raz strzelić w dupę czołgu czy dalej 2x?

Tytuł:
PostNapisane: 22 lut 2007, 09:32 

jim napisał(a):
dramich_wwa napisał(a):

Co ty pieprzysz? Grałem w demo i celowałem na wprost i trafiałem(nawet gdy był już dość daleko). Może z BF1942 Ci się pomyliło ;)

Chyba normalnie sciągnę demo bo normalnie ci nie wierzę ni cholery nie pamiętam jak było w demie może po prostu zwiększyli parabole ale żeby porsto leciały e chyba nie ludzie pamiętam się zastanawiali czy pociski z karabinów mają parabolę - zdania były podzielone

Tytuł:
PostNapisane: 22 lut 2007, 09:42 

dramich_wwa gram w BF1942 w czołgu i wiem jak trzeba z niego strzelać - próbowałem tak samo w demie, ale przestrzeliwałem przez to ;) Później spróbowałem strzelać na wprost i było git ;)

Tytuł:
PostNapisane: 22 lut 2007, 10:36 

pfff mnie to wali...ze masz 300h na ffa....ja gram tylko w weekendy w bf'a ,a to juz nie moja wina ze majac mniej godzin w bf'a jestem lepszy w samolocie od ciebie

Nie zrozumiał a niby 25lat ma. TY masz 300 godzin więcej, TY masz złoto i TY masz tyle samo punktów co ja. I jeśli TY grasz tylko w weekendy i masz WIĘCEJ godzin to znaczy że ja mam trochę mniej (2/3 twojego czasu). Teraz chyba jasne. Na reszte posta nie ma co odpowiadać - bo spiskowa teoria zmowy progejmerów krąży.

Tytuł:
PostNapisane: 22 lut 2007, 12:03 

dramich_wwa napisał(a):

Dramich wielu z was nie rozumie, że my prawie codziennie gramy mecze infantry i conquesta w ESL/CB/iG cup więc na NSZ czy CQF wchodzimy często na 20/30 minut chociaż zdarzało mi się wejść nawet na 5/10 minut tylko po to żeby sobie chwilkę postrzelać i się rozgrzać po czym wychodzimy z serwera i idziemy grać mecz. Czasem może ktoś opacznie to zrozumieć jako uciekanie, ale uwierzcie freeplaya my traktujemy wyłącznie jako rozgrzewkę, albo relaks. A co do przechodzenia to normalne, że jak wchodzi 3/4 graczy SOF-u to wolimy sobie pograć w jednym teamie niż przeciwko sobie i chyba nic w tym dziwnego bo robi tak też CQF, NSZ , TnT i inne klany więc nie wiem o co te płacze.

Tytuł:
PostNapisane: 22 lut 2007, 12:17 

@Sztandar oczywiste jest ,ze chcecie grac razem, nie ma co sie tlumaczyc. Zainteresowalo mnie co napisales o grze na NSZ czy CQF to jest dla nas fan a mecze ? To co to jest? Zawodowe granie, juz nie fan? Macie grupe sponsorow, dostajecie za to konkretna kase ? Bo jesli nie to rozumiem ,ze dalej to jest fan i robcie to hobbistycznie, inaczej znaczylo by ,ze pracujecie za friko.

Tytuł:
PostNapisane: 22 lut 2007, 12:31 

Jan_Twardowski napisał(a):
@Sztandar oczywiste jest ,ze chcecie grac razem, nie ma co sie tlumaczyc. Zainteresowalo mnie co napisales o grze na NSZ czy CQF to jest dla nas fan a mecze ? To co to jest? Zawodowe granie, juz nie fan? Macie grupe sponsorow, dostajecie za to konkretna kase ? Bo jesli nie to rozumiem ,ze dalej to jest fan i robcie to hobbistycznie, inaczej znaczylo by ,ze pracujecie za friko.

Kasy nie dostajemy, za to gramy turnieje w, których są do wygrania nagrody pieniężne i rzeczowe więc ....

Oczywiście, że ligi ESL i CB gra się za "darmo" jeśli chodzi o pieniądze, ale nie do końca, gra się o prestiż, o punkty więc wkładamy w to trochę emocji i zaangażowania. Jeśli ktoś nie grał nigdy w klanie tego nie zrozumie.

A od sponsora mamy serwery i TS-a więc nie narzekamy może zdarzy się tak, że będziemy mieć coś więcej kto wie.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 56 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2