Teraz jest 20 lis 2024, 17:25

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 180 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 22 lut 2007, 09:16 

Jan_Twardowski napisał(a):
Swoja droga to by bylo ciekawe, za rogu zucasz kamieniem w amerykanca czy araba Oczywiscie konieczny byly by caly wachlarz kamieni od malych do rzucania na dalekie dystanse po wielkie do staczania z gorki

Kamień pancerny :) Kamyki szybko rzutne :) No ciekawa koncepcja, ale zaraz by sie znaleźli tacy co chcieliby podstawowymi nieociosanymi kamieniami rzucać bo te bardziej wyprofilowane i nieco mniejsze lepiej trafiają :) I tak się można nakręcać cały czas, bo im więcej mozliwości w grach tym wiecej różnych opinii.

Tytuł:
PostNapisane: 22 lut 2007, 09:23 

freyu napisał(a):
Kamień pancerny :) Kamyki szybko rzutne :) No ciekawa koncepcja, ale zaraz by sie znaleźli tacy co chcieliby podstawowymi nieociosanymi kamieniami rzucać bo te bardziej wyprofilowane i nieco mniejsze lepiej trafiają :) I tak się można nakręcać cały czas, bo im więcej mozliwości w grach tym wiecej różnych opinii.

To jeszcze nic, ja bym sie bardziej obawial tych ktorzy zaczeli by uzywac nieprzepisowych kamieni, takich samolatajacych i trafiajacych w czolo :D

Tytuł:
PostNapisane: 22 lut 2007, 10:18 

mimo tego, że nie lubię unlocków i na serwach zawsze narzekam jak ktoś z nimi lata, to i tak uważam, że każdy powinien grać tym czym lubi (chociaż np. 6 RPK w 10-osobowej druzynie MEC na Karkandzie to już lekka przesada).

co innego klanowcy, którzy powinni trenować podstawki na mecze ;)

Tak więc używajcie sobie czego chcecie, bylebyście grali ZESPOŁOWO! Ostatnimi czasy poziom gry zespołowej np. na NSZ jest zerowy (vide kampienie z pkm-em w jednym miejscu, nie oglądanie radaru, brak sprawdzania, które flagi schodzą, itp.)

Tytuł:
PostNapisane: 22 lut 2007, 11:42 

Silent_Specter napisał(a):
Tak więc używajcie sobie czego chcecie, bylebyście grali ZESPOŁOWO!

TRUE!

Tytuł:
PostNapisane: 22 lut 2007, 12:25 

Ja jeszcze jestem w stanie zrozumieć graczy, którzy grają tylko na rankingach, że używają unlocków z nimi i tak nie ma większego problemu często kończy się to śmiercią delikwenta od defi (jak my to lubimy co Jason :P ), ale już tego, że klanowicze pod tagami grają unlockami nie rozumiem.

Co do NSZ to powinniście właśnie graczom klanowym podziękować, że poziom rozgrywki na tym serwerze wzrósł i to bardzo bo kto pamięta jak to wyglądało dwa miesiące temu, sami snajprzey i wszędzie claymory, teraz można przynajmniej tam postrzelać, a i unlocki są tam w mniejszości i gorzej wam się teraz gra ??

Płaczecie, że chcecie grać unlockami ok, ale tak jak napisał Jason czemu płaczecie, że wam pro gracze włażą na spawny robią baserape to też jest integralna część gry i przecież teoretycznie nie powinno być zabronione.

Tytuł:
PostNapisane: 22 lut 2007, 13:02 

sztandar napisał(a):
Płaczecie, że chcecie grać unlockami ok, ale tak jak napisał Jason czemu płaczecie, że wam pro gracze włażą na spawny robią baserape to też jest integralna część gry i przecież teoretycznie nie powinno być zabronione.

Powtórzę po raz któryś z kolei że jak gram od ponad roku nie widziałem serwa w którego zasadach byłoby napisane że nie można uzywać unloków, natomiast że niewolno stawiać clayów, c4 pod flagami albo nie stosowac baserapingu to i owszem. Więc chyba nie jest zasadą że unlocki to jakiaś choroba i należy to omijać? I masz rację Sztandar że dobry gracz załatwi słabszego nawet z defi, więc niechaj grają sobie lepsi podstawkami bo jak są lepsi to i tak wygrają. A my noobkowie cieszmy się tym że was pro możemy zabić choćby przy użyciu unlocka.

Tytuł:
PostNapisane: 22 lut 2007, 13:16 

Jedno wielkie pieprzenie Sztandar, prawda jest taka, ze to podstawki sa czesto znacznie lepsze. I tak jesli chodzi o szturmowy to AK(najlepsza bron w grze), ciezki maszynowy RPK (jest lepszy od PKM). A i wlazenie na spawny te ktorych nie mozna przejac to jest prawdziwe noobostwo, dziwie sie ,ze masz co do tego watpliwosci.

Tytuł:
PostNapisane: 22 lut 2007, 13:37 

No, i kółeczko się zamyka. Teraz zacznie się, że my jesteśmy lamy, bo wchodzimy na spawn'y. Nie grajcie unlockami, a my nie będziemy wchodzić na spawny, co? Albo bawcie się zabawkami i dajcie się bawić innym :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 22 lut 2007, 14:11 

jason.paury napisał(a):
No, i kółeczko się zamyka. Teraz zacznie się, że my jesteśmy lamy, bo wchodzimy na spawn'y. Nie grajcie unlockami, a my nie będziemy wchodzić na spawny, co? Albo bawcie się zabawkami i dajcie się bawić innym :twisted:

Mi to wisi czy grasz unlokiem czy wchodzisz na moj spawn, jesli dales rade tam wejsc to jest to moja wina, ze Ci na to pozwolilem. Jednak jesli gramy w jednym teamie i chcial bys wchodzi na czerowny spawn przeciwnika to nie zdziw sie jak dostaniesz serie w plecy.

Tytuł:
PostNapisane: 22 lut 2007, 15:11 

Mi to wisi czy grasz unlokiem czy wchodzisz na moj spawn, jesli dales rade tam wejsc to jest to moja wina, ze Ci na to pozwolilem. Jednak jesli gramy w jednym teamie i chcial bys wchodzi na czerowny spawn przeciwnika to nie zdziw sie jak dostaniesz serie w plecy.

Troche to niekonsekwencja nie? Dla mnie sprawa jasna - o ile nie jest to zastrzezone przez regulamin serwera, nie ma miejsc gdzie nie moge wejsc aby zniszczyc wroga (pomijajac bledy mapy typu karkand hotel). A strzelanie w plecy? Teamkilling? Najwieksze dno - i tu nie ma zmiłuj - powinno byc nagradzane kickiem/banem.

Tytuł:
PostNapisane: 22 lut 2007, 15:26 

przsoi napisał(a):

Troche to niekonsekwencja nie? Dla mnie sprawa jasna - o ile nie jest to zastrzezone przez regulamin serwera, nie ma miejsc gdzie nie moge wejsc aby zniszczyc wroga (pomijajac bledy mapy typu karkand hotel). A strzelanie w plecy? Teamkilling? Najwieksze dno - i tu nie ma zmiłuj - powinno byc nagradzane kickiem/banem.

Zwykle jest zastrzezone przez wiekszosc servow, jednak gorzej z egzekwowaniem tego, nie ma czasu, nie ma admin itd. Jak widze pajacow wlatujacych na gorke na Karakand to az sie prosi, bo jakie szanse maja wtedy ci z umcs ? Jak by tak dwoch dobrych strzelcow supportu sie ustawilo na gorce to z umcs kompletnie nic nie mogli by zrobic. Sadzac po dacie Twojego zarejestrowania na forum powinienes to wiedziecm przykre jest ,ze stary gracz nie widzi w tym nic zlego.

Tytuł:
PostNapisane: 22 lut 2007, 15:30 

Jan_Twardowski chyba go nie zrozumiałeś - mu chodzi, że jeśli regulamin serwera nie stawia jasno sprawy, że np. nie wolno kampić to czemu ma tego nie robić?

Zwykle jest zastrzezone przez wiekszosc servow, jednak gorzej z egzekwowaniem tego, nie ma czasu, nie ma admin itd.

Do większości adminów nie masz podstaw mieć zastrzeżeń, ponieważ są oni tylko ludźmi i nie będą siedzieć 24/7 tylko po to, aby tobie się dobrze grało ;)

Tytuł:
PostNapisane: 22 lut 2007, 15:40 

Jestem zaskoczony iloscia postow w tym temacie ;).

Mam jeszcze kilka nurtujacych mnie pytan.
1). Wyobraźmy sobie, ze na gulf of oman wszystkie flagi sa przejete przez MEC. (Na 1.0 w takim momencie kazdy wchodzi do APC, lodek, helikopterow i samolotow, by przemieścić sie na okret USMC). Jezeli w regulaminie servera, jest punkt o takim zachowaniu, to co maja w tym czasie robic wojska MEC'owskie?
2). Co z "delfinkowaniem" (chodzi mi o skakanie i kładzenie sie w miejscu) Jest to zabronione? Gram od wakacji na 1.0 i latwiej jest mi stac w miejscu i zastrzelic takiego typa. Ja osobiscie tak nie robie ;].

Tytuł:
PostNapisane: 22 lut 2007, 15:44 

Campienie na spawnach to straszne lamerstwo IMO. Sam tak nie robie nigdy. Ale na infantry czesto nie ma adminow i nawet jesli jest w rulesach ze nie mozna atakowac uncapow, to czesc i tak na nich siedzi w wybija wszystko co sie zrespawnuje w ciagu sekundy. Ale czesem jest i tak, ze jak podlatuje heli pod flage - probuje ja przejac i zabije goscia ktory sie pojawil to dostaje kicka za base-reape'a :/ A co? mialem gosciowi dac wycelowac we mnie SRAW/Eryx'em czy poleciec sobie i probowac przejac inna flage gdzie nikogo nie bedzie? Czasem zasady na servach sa przestrzegane az za bardzo, a czasem na Kubra Dam nie da sie wejsc do heli/samolotu grajac USMC bo Mig/Su caly czas bombarduje naszego uncapa... :/

Ja jestem za graniem unlockami ale tylko niektorymi klasami - eng, AT, sniper, reszta gram podstawkami.

Tytuł:
PostNapisane: 22 lut 2007, 15:50 
Zbanowany

co do unlockow to powiem tak, jesli grasz unlockami na conquescie to se graj :D ale jak dla mnie granie unlockami na inf to lamerstwo

nie bic :lol: :lol: :lol:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 180 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2