Teraz jest 20 lis 2024, 17:33

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 180 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 12  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 22 lut 2007, 15:52 

TylerPL napisał(a):
Ja jestem za graniem unlockami ale tylko niektorymi klasami - eng, AT, sniper, reszta gram podstawkami.

No i o to chodzi, wiesz czego chcesz i tyle. Pasują ci niektóre unlocki to sobie nimi grasz a nie się zastanawiasz czy jakiś pro gracz cie nie zbluzga bo uzywasz tych "złych" broni.
Co do kampienia na spawnach to juz kwestia tego czy chcemy wymieść wszystko i mieć z tego zabawę czy mieć zabawę i przyjemność z długiego grania i długich rund. Ja wolę grać długie rundy bo to jest dla mnie zabawa, dlatego też nie włażę na czerwone uncapy.

-==PAW==-Frytek napisał(a):
Mam jeszcze kilka nurtujacych mnie pytan.

Chłopie! Daj spokój! :) Widzisz co się dzieje po tych kilku wcześniejszych :) Zażarta dyskusja. Teraz to encyklopedie tu napiszemy :)

Tytuł:
PostNapisane: 22 lut 2007, 18:03 

Jan_Twardowski napisał(a):
wykle jest zastrzezone przez wiekszosc servow, jednak gorzej z egzekwowaniem tego, nie ma czasu, nie ma admin itd. Jak widze pajacow wlatujacych na gorke na Karakand to az sie prosi, bo jakie szanse maja wtedy ci z umcs ? Jak by tak dwoch dobrych strzelcow supportu sie ustawilo na gorce to z umcs kompletnie nic nie mogli by zrobic. Sadzac po dacie Twojego zarejestrowania na forum powinienes to wiedziecm przykre jest ,ze stary gracz nie widzi w tym nic zlego.
Admini nie pilnują porządku, ostatnio pr0 admini NSZ pilnowali brudasami na górce spawnow US, oczywiście na pytanie odnośnie reguł które owi admini ustalili powiedzieli, że górka to nie spawn killing, gdy sytuacja sie zmieniła i pr0 admini staneli przeciwko głodnych zemsty przeciwników zaczeły sypać sie kicki , czyli zasada admin ma zawsze racje. Dwoch dobrych strzelców nie obstawi wszystkich spawnów US, jak by co niektóre płaczki z serwerów pomyśleli pozostaje spawn z lewej. Miałem kiedyś sytuacje jak Wilda obstawiła spawn lewy i prawy, zrespiłem sie w głownej z kumplem snajperami, wkońcu trzeba sobie radzić a nie ginąć honorowo i płakać potem na forum jakie to noobostwo itd.

Tytuł:
PostNapisane: 22 lut 2007, 18:26 

boze.. a co mwam kaze grac na serwerach zarzadzanych przez idiotow?

Tytuł:
PostNapisane: 22 lut 2007, 18:27 

Jak to napisał Exil : UNLOCKI SUX

Denerwuje mnie jak zabija mnie jakiś nobson z unlockiem , ale cóż poradzić?
Zbluzgać?Nic to nie da , bo jeszcze odpysknie i skonczy sie rozmowa. Trzeba mu pokazać kto rządzi :D Nie podoba mi sie , że w Battlefieldzie są unolcki , ale skoro są to trudno. (Czekam na QW gdzie ich nie bedzie :D) Ale tak samo jak unlocków nienawidze sniperów i claymorów. Żeby nie wyjść na takiego , co mu tylko wszystko przeszkadza i uważa się za Czuber Pro to powiem , że słusznie ktoś napisał o graniu unlockami przez playerów 4fun , ale ja także nie rozumiem klanowców z unlockami. To jest dla mnie więcej niż szczyt lamerstwa.

Twardy , narazie wymieniłeś 3 bronie lepsze od unlocków , z tego co się orientuje w bf'ie to broni jest troszke więcej , a liczba 3 broni napewno nie stanowi większości. Proszę cie nie pisz więcej , że unlocki są gorsze od podstawek...

Tytuł:
PostNapisane: 22 lut 2007, 19:29 

This is a prize: http://www.albinoblacksheep.com/flash/llama.php ! :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 22 lut 2007, 20:12 

co do płakania w wyniku baserape powiem tylko, że jesteście panienki 8)

jak się jako USMC na Karkandzie nie postarałeś i zamiast atakować kampiłeś w pobliżu górki, to się nie dziw, że ludzie włażą na spawny (nie mówię tu o blokowaniu spawnów, ani o ustawianiu się tuż za spawnem w celu kampienia. chodzi mi o bieganie w bazie i atakowanie już odrodzonych graczy). jak tylko przez chwilę użyjecie tego, co macie pod czaszką, to bardzo łatwo wyjść z locka infantry na Karkandzie.

tak więc, panny, spinać poślady i brać się do roboty! 8)

Tytuł:
PostNapisane: 22 lut 2007, 21:05 

Silent_Specter napisał(a):
jak tylko przez chwilę użyjecie tego, co macie pod czaszką, to bardzo łatwo wyjść z locka infantry na Karkandzie.

I właśnie na tym etapie większość płaczek się zawiesza :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 22 lut 2007, 21:29 

^ Prezes, z pustego i Salomon nie naleje 8)

Tytuł:
PostNapisane: 23 lut 2007, 03:40 

Co do karkand. Górka to dla mnie nie jest spawnpoint:P A jeśli nawet już ktoś siedzi na spawnie to tylko dlatego że ktoś mu pozwolił tam wejść albo ten sam ktoś nie może sobie poradzić i zabić pana na spawnie. W bf2 przeciwnik robi to na co mu pozwalamy :)

Tytuł:
PostNapisane: 23 lut 2007, 06:26 

Grając ostatnio spara pewien gracz - który jest postrzegany jako pro - bezczelnie campił nam na spawnie i do tego był opryskliwy. Sorry, ale jak nie wchodzić do bazy, to nie wchodzić. Nie żebym płakał z tego powodu, ale po niektórych można by się spodziewać nieco więcej szacunku do zasad.

Tytuł:
PostNapisane: 23 lut 2007, 08:16 

Wszystko zależy od kultury gry moim zdaniem. Poza tym jak wspomniałem niektórych bawi gra statyczn i rundy 5 min, ja wolę pograć znacznie dłużej. Zauważcie że często nawet jest w rulesach napisane albo commander prosi aby nie przejmować ostatniej flagi przeciwnika żeby rozgrywka dłużej trwała i żeby wszyscy mieli zabawę a nie wysiekać wszystkich na spawnach i koniec.

Tytuł:
PostNapisane: 23 lut 2007, 08:32 
Redaktor Battlefield.pl

freyu napisał(a):
Wszystko zależy od kultury gry moim zdaniem. Poza tym jak wspomniałem niektórych bawi gra statyczn i rundy 5 min, ja wolę pograć znacznie dłużej. Zauważcie że często nawet jest w rulesach napisane albo commander prosi aby nie przejmować ostatniej flagi przeciwnika żeby rozgrywka dłużej trwała i żeby wszyscy mieli zabawę a nie wysiekać wszystkich na spawnach i koniec.

jak zostawią ostatnią flagę to dopiero się zacznie 'siekanie na spawnach' ...

I'm as cold as the cold wind blows

Tytuł:
PostNapisane: 23 lut 2007, 09:37 

Masterkillerek napisał(a):
Co do karkand. Górka to dla mnie nie jest spawnpoint:P A jeśli nawet już ktoś siedzi na spawnie to tylko dlatego że ktoś mu pozwolił tam wejść albo ten sam ktoś nie może sobie poradzić i zabić pana na spawnie. W bf2 przeciwnik robi to na co mu pozwalamy

Tak wspanialy tok myslenia, wiec powiedz to tez gwalconym kobietom ze to tez ich wina bo pozwolily by jakis facet na nie wlazl :roll: Kampienie na spawnach czy ich besrepowanie mija sie z podstawowymi zasadami fair play bo w ten sposob nie daje sie przeciwnikowi zadnych szans na obrone czy jakikolwiek ruch.
Natomiast widze ze panowie pro ktorzy powinni byc autorytetem dla innych graczy i pokazywac jak sie gra fair, daja na to przyzwolenie i wy sie dziwicie potem ze ludzie chca wam sie odgryzc na jakikolwiek sposob czy przy uzyciu klejmow cyz unlockow. I tak sie nakreca ta spirala :(

Tytuł:
PostNapisane: 23 lut 2007, 10:03 

bibol napisał(a):

Tak wspanialy tok myslenia, wiec powiedz to tez gwalconym kobietom ze to tez ich wina bo pozwolily by jakis facet na nie wlazl :roll: Kampienie na spawnach czy ich besrepowanie mija sie z podstawowymi zasadami fair play bo w ten sposob nie daje sie przeciwnikowi zadnych szans na obrone czy jakikolwiek ruch.
Natomiast widze ze panowie pro ktorzy powinni byc autorytetem dla innych graczy i pokazywac jak sie gra fair, daja na to przyzwolenie i wy sie dziwicie potem ze ludzie chca wam sie odgryzc na jakikolwiek sposob czy przy uzyciu klejmow cyz unlockow. I tak sie nakreca ta spirala :(

Szkoda czasu Bibol, maja swoj swiat , im nie przegadasz, predzej 10 letniemu dziecku bys to wytlumaczyl.

Tytuł:
PostNapisane: 23 lut 2007, 11:26 

Jan_Twardowski napisał(a):
Szkoda czasu Bibol, maja swoj swiat , im nie przegadasz, predzej 10 letniemu dziecku bys to wytlumaczyl.

Ano niestety.

bibol napisał(a):
Kampienie na spawnach czy ich besrepowanie mija sie z podstawowymi zasadami fair play bo w ten sposob nie daje sie przeciwnikowi zadnych szans na obrone czy jakikolwiek ruch.

Otóż to.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 180 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 12  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2