Teraz jest 25 lis 2024, 07:15

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 60 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 23 lut 2007, 10:16 

no to ja wczoraj sobie gralem chwilke na :IGI: i pach znalazlem wkurdenerwujacy błąd

http://img338.imageshack.us/img338/7161/72675528zj5.jpg

niby wyglada normalnie ale niedalo sie tego badziewia wylaczyc za cholere,nawet sie z serwerem rozlaczylem,wchodze an inny pach i to samo ciagle,uwierzcie ze niepomagalo zadne przyciskanie "T" .

Kolejnym bledem denerwujacym uszy :P jest bug dzwiekowy jak ktos Ciebie leczy,nieraz mialem przez cala runde ten dzwiek leczenia,poprostu zawiasik :P

no a najwiekszym bugiem jest chyba inteligencja niektorych graczy :P

Tytuł:
PostNapisane: 23 lut 2007, 12:29 

Cytuj:
Kolejnym bledem denerwujacym uszy jest bug dzwiekowy jak ktos Ciebie leczy,nieraz mialem przez cala runde ten dzwiek leczenia,poprostu zawiasik
To błąd BF2, a nie PR'a. A błąd z commo-rose to znany błąd. WYSTARCZY raz jeszcze NACISNĄĆ T żeby zniknęło. Nie wierzę, że nie pomogło. Tysąc razy to miałem i zawsze pomagało. :P

Tytuł:
PostNapisane: 23 lut 2007, 21:51 

ETCS Uncle Blues uwierz ze u mnie niepomoglo,nawet rozlaczylem sie z tym serwerem,wszedlem na calkiem inny i na dziendobry ujzalem to samo,dopiero jak wylaczylem gre to dzialalo.wiem ciezko w to uwierzyc ale jednak tak mialem...

Tytuł:
PostNapisane: 24 lut 2007, 11:14 

Moze trzeba bylo nacisnac T przy spawnie, fladze, trally point? tam gdzie robiles request kita?

Mi sie to raz zrobilo, gdy wcisnalem request kita i odszedlem od rally pointa. Wrocilem i ponownie wciskajac T wylaczylem menu.

Tytuł:
PostNapisane: 24 lut 2007, 16:13 

no ok luz,ale dlaczego to bylo nawet po tym jak sie rozlaczylem z serwerem i wszedlem na inny bodajze? T naciskalem,ale niedizalalo,przy RP niemialem okazji bo jak zadalem kita to mi ktos w łebek strzelił no i potem jzu biegalem z czyms takim :P

Tytuł:
PostNapisane: 25 lut 2007, 23:50 

Jeszcze raz M95 na Basrze. Znaleźliście? Okazuje się, że są aż 3 M95 na tej mapie! Strzałka na obrazku (pierwsza strona tego teamatu), nie pokazuje gdzie jest snajpera, tylko kierunek gdzie jest. Tyle udało mi się dowiedzieć. Wielkie poszukiwania M95tek na Basrze czas zacząć. Za znalezienie wszystkich trzech oddaję moderatora na forum i testera PR'a! ;)

Ja nie mogę jednej nawet znaleźć... :(

Tytuł:
PostNapisane: 26 lut 2007, 00:56 

hehe
ja znalazłem jedną, gdzieś na spawnie chyba podstawowym rebeliantow, lezala na srodku niedaleko skrzynki drewnianej.

a brachol znalazł w budynku, gdzies po schodach wlazł do śrdka a nie na dach i kiedyś na murratcie znalazl .

Jak wejde na serwer postaram sie obadac, ale mnie i bracholowi wydaje sie ze sa losowe spawny.

Tytuł:
PostNapisane: 26 lut 2007, 01:02 

no to źle wam się wydaje. :D

Są po prostu trzy miejsca na mapie Al Basrah 64, gdzie leży M95. Jeden na lotnisku, gdzieś niedaleko parkingu - i to chyba tę M95tkę pokazuje strzałka na "mapce".

Gdzieś są jeszcze dwie M95tki, tylko trzeba je znaleźć... :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 26 lut 2007, 01:18 

Zabol napisał(a):
hehe
ja znalazłem jedną, gdzieś na spawnie chyba podstawowym rebeliantow, lezala na srodku niedaleko skrzynki drewnianej.

potwierdzam, znalazłem kita z 95ką przy fontannie przed pałacem :P

Tytuł:
PostNapisane: 26 lut 2007, 03:46 

Raz udało mi się znaleźć 95 przy pałacu, ale teraz za cholerę nie mogę był PKM SVD, chyba ze jest na zmianę z SVD jakoś losowo.
Jeżeli chodzi o tą na lotnisku to oblazłem i objechałem całe, dodatkowo :wink: "obmacałem" :wink: wszystkie możliwe szafki, ale nie dałem rady znaleźć.
Ona jest w obrębie lotniska to znaczy między budynkami a nasypem czy bardziej na pustyni?

Tytuł:
PostNapisane: 26 lut 2007, 09:38 

Pamiętać trzeba o dwóch rzeczach. Jeśli ktoś znalazł kiedyś M95 w wersji 0.4 (na parterze w głównym budynku) to już tam jej nie ma... :D Druga sprawa to to, że teraz całe community szuka M95tkek na Basrze... :lol: Więc może nie możecie jej znaleźć, bo ktoś już z nią biega?

Tę na lotnisku już znalazłe, ale z wiadomych względów nie powiem gdzie jest... :twisted: jest NA lotnisku, nie POZA nim.

zostały jeszcze dwie... 8)

EDIT:
Screen od [R-PUB]Maistrosa
Obrazek

teraz już nie wiem czy są trzy czy cztery. Może jakimś cudem da się przetrzymać kita, żeby pojawił się raz jeszcze... :roll: :shock:

Tytuł:
PostNapisane: 26 lut 2007, 14:06 

Też znalazłem tą na lotnisku, a w sprawie pozostałych dwóch to one są pochowane przy flagach czy leżą może gdzieś "między" nimi?

Tytuł:
PostNapisane: 26 lut 2007, 14:45 

k0ndz1o napisał(a):
są pochowane przy flagach czy leżą może gdzieś "między" nimi?

szczerze? nie wiem :lol:
ale myślę, że są po prostu gdzieś w mieście. Na jakimś dachu, albo co. Teraz kiedy maries mają rally pointy, a rebelianci mają samochody-spawny - to raczej wątpię, żeby były przy flagach. Nie wspominając o tym, że rebelianci mają na na wyposażeniu linę z hakiem. Być może karabin jest na jakimś dachu bez drabinki, a może w jakiejś jamie zamkniętej z każdej strony przez budynki... :roll: :?

Tytuł:
PostNapisane: 29 kwi 2007, 21:28 

Po zobaczeniu wszystkich map , broni i tego co tu piszecie - jutro zasysam PR ;))

Tytuł:
PostNapisane: 29 kwi 2007, 23:24 

dobra decyzja! :D Witamy w naszym community. ;)
BTW - nice avatar 8)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 60 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2