Teraz jest 20 lis 2024, 17:39

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 180 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 12  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 23 lut 2007, 14:22 

No ale powiedz jaki to problem poczekać chwile z respawnem i odrodzić się z 5 kolegami na raz? wtedy panowie na spawnie mają troche trudniej z ich zabiciem a tym samym Ty masz szanse żeby ich zdjąć z tego spawna.
Jest jest kilka innych spawnówi skoro jeden jest obstawiony możesz respawnować się na lewym spawnie bądź też na bazie głównej(tak tej z czerwonym kółkiem:)) i też się zgrać w 5 np. 2 snajperów 1 wsparcie i 2 medyków. I czyścisz prawy i lewy spawn.
Nie spotkałem się jeszcze z tym żeby ktoś z MEC szedł na główną USMC :)
Możliwości tyle ile pomysłów :P

Tytuł:
PostNapisane: 23 lut 2007, 14:24 

Tak się tej dyskusji z niesmakiem przysłuchuje otóż tak:

Ja tam nigdy nie miałem problemu z unlockami - po prostu nigdy ich nie odblokowywałem ani jednego od początku gry i jest mi z tym dobrze 8)
To po pierwsze ,po jakimś gry czasie uświadomiłem sobie także że ranga tak naprawdę nie mówi o graczu.
i olałem też swoją rangę.
Nie żałuje.

Wszyscy tutaj powinni doskonale wiedzieć
o tym że szanujący się gracz woli zagrać na serwerze nierankingowym
i poćwiczyć prawdziwą akcję bez różnych podziałów ten taki a ten ma G3
Wolę zagrać sparing , poćwiczyć z drużyną bo tak naprawdę na tym polega prawdziwa gra i na pewno większość o tym wie
:roll:
Na nie rankingu nie spotkacie nooba [schowanego gdzieś na dachu]ogarniętego żądzą niszczenia każdego kto się rusza z coraz to lepszej broni :| Pięknie ??

Od początku gry gram tylko M16 i AK-47 oraz ewentualnie wsparciem
- Pytacie pewnie dlaczego ??
- Pozwoliło mi to opanować te bronie do EX [poziomu pewien sposób na naukę] - TAK

Unlocki miałem czasem na rank. gdy je podniosłem a raczej na sparingu to się nie zdarza :mrgreen:
Może niektórzy w końcu zrozumieją że Uber-PrO [omg] gra w 2 zaczyna się z drużyną nie jako samotny rambo z G36E.

PS: Ogień pojedynczy Rulez Heja :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 23 lut 2007, 15:08 

eyyy... a jak wypije od 4 piw w zwyż to biorę unlocka i idę się relaxować ;p
i wali mnie to że gram w klanie i powinienem grać podstawką dlatego bo są chwile na to zeby ćwiczyć skilla a sa chwile na relax...

dobranoc państwu.

Ostatnio edytowano 23 lut 2007, 15:13 przez phill, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 23 lut 2007, 15:08 
Redaktor Battlefield.pl

Eddie napisał(a):
Ja tam nigdy nie miałem problemu z unlockami - po prostu nigdy ich nie odblokowywałem ani jednego od początku gry i jest mi z tym dobrze 8)

i olałem też swoją rangę.
Nie żałuje.

szanujący się gracz woli zagrać na serwerze nierankingowym
i poćwiczyć prawdziwą akcję bez różnych podziałów ten taki a ten ma G3
Wolę zagrać sparing , poćwiczyć z drużyną bo tak naprawdę na tym polega prawdziwa gra i na pewno większość o tym wie
:roll:

PS: Ogień pojedynczy Rulez Heja :twisted:

wow nie no super pr0 jesteś... kolejny żałosny stereotyp:
gra na rankigowym - debil, nie zna team playu
gra nie na rankingowym - O_o ooo nie no super prawdziwy gracz o złotym sercu, niech durnie sobie idą po punkciki i unloczki, tu się gra dla przyjemności

I'm as cold as the cold wind blows

Tytuł:
PostNapisane: 23 lut 2007, 15:10 

Ja gram unlokiem L85A1 (medyk) bo ta bron lezy mi w dloni i nie interesuje mnie czy komus sie to podoba czy nie czy to dobra bron czy tez nie, to ja mam miec radosc i satysfakcje z grania w BF2 a nie ktos obcy. Zawsze gram jak ja lubie a nie zeby ktos mi narzucal swoja wole i styl walki . Nie mam zalu do tych co nie lubia unlokow kazdy gra jak lubi no nie. Wiec powinnismy byc bardziej tolerancyjni.

Tytuł:
PostNapisane: 23 lut 2007, 16:05 

I to jest właśnie cała prawda, to co pisza Phill i IRAS. Zabawa i relax, a nie sie przejmować czy przypadkiem nie urazisz jakiegoś pro na drugim końcu kabla bo grasz unlockiem. Ta ja płacę za tą grę i gram w nią wykorzysując mozliwości jakie daje. Mam mieć z tego zabawę.

Tytuł:
PostNapisane: 23 lut 2007, 16:54 

No i każdy z nas ma odmienne gusta i upodobania -

I Dobrze. Bez tego świat byłby nudny [jak i scena BF :mrgreen: ]

Tytuł:
PostNapisane: 23 lut 2007, 17:44 

Cytuj:
Bez tego świat byłby nudny [jak i scena BF ]

piszesz jakby ta scena nie byla nudna :lol: , a o unlockach tematow juz byly dziesiatki, wiec STFU i lepiej idzcie pograc, bo ta pseudodyskusja i tak niczego nie zmieni na tej nudnej scenie

pozdro

Tytuł:
PostNapisane: 23 lut 2007, 17:57 

Dziekuje za odpowiedzi :). Mam nadzieje, ze juz nie dlugo pokaze sie na 1.41. Jak bede mial jeszcze jakies pytania, to z checia tutaj napisze posta, bo widze, ze odpowiedzi sa dosc szybko :).

Tytuł:
PostNapisane: 23 lut 2007, 18:14 

*TnT*c1m4th3l napisał(a):
Grając ostatnio spara pewien gracz - który jest postrzegany jako pro - bezczelnie campił nam na spawnie i do tego był opryskliwy. Sorry, ale jak nie wchodzić do bazy, to nie wchodzić. Nie żebym płakał z tego powodu, ale po niektórych można by się spodziewać nieco więcej szacunku do zasad.

bo byliście tak słabi że pozwoliliście mu wejść na spawny, jak byście stawiali opór to na pewno by wam po bazie nie biegał, smutna prawda chłopaki.

Ostatnio edytowano 24 lut 2007, 00:04 przez Exil, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 23 lut 2007, 23:20 

Exil ja nie płacze z powodu tego że ktoś mi wchodzi na spawny bo rzadko do tego dochodzi. Pisałem ze strony tych którzy wchodzą :P

Tytuł:
PostNapisane: 23 lut 2007, 23:20 

Lol btw to patrz jak cytujesz bo ja tego nie pisałem :P

Tytuł:
PostNapisane: 26 lut 2007, 13:03 

Jezus Maria! Po prostu takiego nooba jakiego dziś spotkałem to jeszcze nigdy nie widziałem. Najpierw campił na lotniskowcu i zabijał wszystkich naszych z działka pokładowego. Dostał szybko kicka za teamkille. Niestety po pół godzinie znów wszedł na ten server. Ja akurat sobie latałem heli, podleciałem żeby się naprawić, dostałem od niego z czołgu (on był znowu w moim teamie niestety). Oczywiście został ukarany. Zrespawnowałem się i pobiegłem na spawn heli gdzie on już czekał - było nas 2 więc normalna sytuacja - pilot + gunner. Ale ten mnie zabił po raz drugi... :/ Wziął heli i poleciał na ich spawn (wszystkie flagi były nasze w tym momencie) i w ciągu 5 minut zabił ponad 30 osób.... :( Gdy go w koncu ktos zabił pobiegłem na spawn heli i zanim od dobiegł to go wziąłem. Ten zanim się oderwałem od ziemi wjechał we mnie samochodem i było że to JA go zabiłem... :/ Wyszedłem z serva, bo z takimi ludzmi to się nie da grac... Aż żal dupe ściska, że tacy ludzie grają w BF2...

Tytuł:
PostNapisane: 26 lut 2007, 13:07 

Samo stwierdzenie że "pozwoliliscie mu wejsc na spawny" jest lekko niepoważne To co, od dzisiaj zaczynamy pilnowac spawnow? Znaczy się, że ktoś może łamać zasady jeżeli mu się podoba bo druga strona o to "nie dba"! Polew. Na serwerze gdzie w teamie gra 10 osob ZAWSZE można jakoś bokiem dojsc do spawna. No chyba że postawimy straże.

Ostatnio na jakims serwerze widziałem komunikat (ten zielony w prawym gornym rogu gdzie podawane sa od czasu do czasu reguly serwera i nazwa oraz kille) wzywający graczy aby nie użuwali granatnika :) No ludzie! Zrozumiał bym to gdyby uwzgledniony tych "uczciwych" co rzucają dwadziescia granatow jeden za drugim (support). Całe szczęscie że nie kikowali za to tylko sugerowali. Niedlugo zabronia grać nie tylko unlokami ale i shotganem amerykanow, granatnikiem, snajperka i czyms tam jeszcze bo ten to ma przewage w bliskim starciu a ten z daleka a ten to zawsze. A że jeden z drugim rzuca granaty jak by obsiewał pole to jest wporzadku.

Sam nigdy nie siedze na spawnie co nie oznacza że nie zabijam bo jak przebiegam koło niego i koles sie pokazuje to co mam go poglaskac i pobiec dalej? Do ulokow tez nic nie mam. Jak kto lubi tak gra. Dla tych co sa tacy zbulwersowani sa odpowiednie serwery chociazby CQF lub NSZ. (ostatnio się zapomniałem jak mapa zmieniła się na Jalabad i wziołem odruchowo M24 i dostałem kicka :) dobrze ze nie bana )

Tytuł:
PostNapisane: 26 lut 2007, 13:17 

MalyPolaczek napisał(a):
Samo stwierdzenie że "pozwoliliscie mu wejsc na spawny" jest lekko niepoważne To co, od dzisiaj zaczynamy pilnowac spawnow? Znaczy się, że ktoś może łamać zasady jeżeli mu się podoba bo druga strona o to "nie dba"! Polew. Na serwerze gdzie w teamie gra 10 osob ZAWSZE można jakoś bokiem dojsc do spawna. No chyba że postawimy straże.

Jakby więcej osób z głową parło do przodu na hotel, zamiast kampić na swoim własnym spawnie, albo popierniczać na budkę, to nikt by Wam na spawny nie wchodził. Ale sorry - nie będę czekać, aż pan snajper łaskawie ruszy tyłek na flagę.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 180 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 12  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2