Teraz jest 23 lut 2025, 16:18

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 26 lut 2007, 02:33 

Kurcze zakupilem downloadowy kod i okazuje sie ze EA link dziala tylko na XP a to przesada zeby kupowac dodatkowego wina tylko po to zeby zagrac w dodatek.

W chacie mam licencjonowanego windowsa 2K na laptopie dostalem XP (i z niego pisze) po wielkich klopotach zainstalowalem EA LINK i sciagnolem sobie dodatek teraz pytanie jak zainstalowac to w win2k bo ja nie mam pojecia dostalem plik viv (takie rozszerzenie ma plik pobrany prze ea link) i moge go zainstalowac na laptopie tylko po co (!?) skoro gre mam na drugim kompie.

Jesli ktos wie o co chodzi ze EA teraz jest sponsorowane przez microsoft (no bo dziala na jego korzysc).

Chcialem doinstalowac sobie tylko dodatkowa armie do tego co mam ( a mam prawie komplet BF2 + SF +EF )tyle ze tego ostatniego nie moge zainstalowac (zostalo mi do kupienia tylko AF).
----------------------------------------------------------
Skoro juz tyle naskrobalem to i dodam reszte ... czyli rozwiazanie

Sciagamy jak nalezy. Potem klikamy zeby zainstalowac po czym wchodzlimy do katalogu cache w ktorym znajduje sie juz rozpakowany gotowy do instalacji katalog z gra w moim przypadku to bf2euroforce teraz zawartosc katalogu mozna przekopiowac np na cd zaniesc do kompa na ktorym ma byc zainstalowany i po sprawie. Milego grania.
Oby tylko instalacja zachowala sie poprawnie ... (testuje).

Tytuł:
PostNapisane: 26 lut 2007, 17:02 

wiesz mamy rok 2007 a nie 1999, XP nie jest już taki drogi jak na początku (teraz Vista wyszła) a 2000 to chyba najgorszy system jaki widziałem

Tytuł:
PostNapisane: 26 lut 2007, 18:03 

nie jestem pewien bo robiłem to dość dawno temu (pamieć zawodzi latka sie juz ma ;) ) ale jak zapuścisz instalacje z EALink to z tego pliku *.viv ?
rozpakuje się cała instalacja dodatku a następnie sama uruchomia

wystarczy wypalić te pliki (tylko poszukaj) na płytce wsadzić do pudełka z kodem i juz nie musisz za każdym razem sćiągać do instalacji
ja w każdym razie tak mam zrobiome ;)
a w twoim przypadku przenieść na kompa z win2000

Tytuł:
PostNapisane: 26 lut 2007, 19:12 
Zbanowany

Vista po 2000 co do najgorszych :D najlepszy i tak byl win 98 :D

Tytuł:
PostNapisane: 26 lut 2007, 19:29 

Towarzyszu akurat win2000 byl jednym z najlepszych systemu microsoftu a tobie sie moze nie podobal bo nie umiales sie nim poslugiwac :P

Tytuł:
PostNapisane: 27 lut 2007, 08:55 

Tak od konca:

Seba18: zgadzam sie: "najgorszosc" mierzy sie brakiem umiejetnosci posiadacza i kupowaniem opakowania zamiast produktu. Takie czasy.

Piooner:Co do kompletnie niezabezpieczonych do celow sieciowych najlepszy byl faktycznie win 98 ale i przy tym najszybszy odrobinke wolniejszy jest win2k ale za to odrobinke bezpieczniejszy - wyrownalo sie.

Retman_ST: podalem rozwiazanie w pierwszym poscie.

$towarzysz$: no mamy 2007 ale przypomina mi sie film "Odyseja kosmiczna 2001" - loty na marsa i na krance galaktyki... takie fantazje to tylko w vista. Dodam tylko, ze posiadam pudelkowa wersje win2k pro wiec nie kupie nastepnej pudelkowej z XP.

Najlepszym z windowsow jest X-window.
Bezpieczenstwo mierzy sie brakiem wygody im wiecej wygody tym mniej bezpieczenstwa.

To by bylo na tyle polemiki.

Strefa czasowa: UTC + 2