Niewiem co to spotowanie ale powiem na temat Może czytelnicy tego posta ucieszą się z uzyskanych inf.
Pierwsza zasada.
Commander Nie zabija...Robi to w awaryjnych sytuacjach wtedy gdy np.wróg wdarł się do głównej bazy
Commander siedzi w jakimś zaciszu tak by go nie wykryto...
Commander Wkółko coś robi czyli : |Klika I Mówi Wroga piechota (prawy przycisk tam wszystko jest) Jeśli wskażesz wrogą piechotę a ona zostanie zabita to ty też otrzymujesz pkt. Jesli dostarczysz uva. EMp itd gdy ktoś wzywa dostajesz pkt... Jeśli wkółko komuś dajesz Zaopatrzenie a on z niego skorzysta Zostanie przyznany ci Punkt

Każda osoba zabita na radarze UVA to PKT dla COmmander...Nie zawsze niewiem czemu...
Moja rada

albo bierzesz sobie jakiś pojazd jedziesz daleko poza mape byle najdalej od tłumu walczących i tam Commanderujesz albo kryjesz się w miejscach gdzie nikt ne chodzi np.camp gibartal Idziesz za mur mapy i podchodzisz do muru to nie uuzna cię za uciekiniera i tam jestes spokojny na cerere wychodzisz na wieże albo w przyp PAc kryjesz się gdzies w wodzie
To Tyle MAm Nadzieję że nie usłysze ....A raczej nie przeczytam kolejnych krytyk na temat mojego Pisania bzdurnych postów