Teraz jest 19 lis 2024, 11:33

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70 ... 120  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 22 lut 2007, 23:14 

kamillos napisał(a):
Kompromitacja Barcy... Żal było patrzeć na niemoc gwiazd, z Ronaldinho "zaraz pokażę zęby" Gaucho.

ronaldinho tak naprawde dobry jest tylko w reklamach :) zdecydowanie efektowniej i efektywniej gra cristiano ronaldo, ktory miazdzy wszystkich :P
kamillos napisał(a):
- http://www.youtube.com/watch?v=wg5PIa7-a8E Lille - ManU
gol skandal. Sędzia idiota. Powinni wieszać za uznawanie takich goli. Wystarczyłoby, że graczy Lille podeszli by blisko do piłki i sędzie musiałby ustawiać mur.

sedzia nie pokazal (przynajmniej na tym filmiku nie bylo widac) ze gramy na gwizdek wiec wszystko 'zgodnie z prawem'.
kamillos napisał(a):
- Inter, który bije wszyskich jak chce w lidze, ma małe szanse na awans do 1/4. Po remsiie u siebie z Valencią, musi wygrac/zremisować co najmniej 3-3. Tak jak w przypadku Barcy (tutaj tym bardziej) - płakać nie będę! ;)

no nie wiem czy takie male. przez prawie caly mecz inter dominowal i powinien dac rade 1-0 na wyjezdzie, a wyrownania padly dosc szczesliwie/przez gapiostwo :)

co do gilardino - :D kreci tak samo nieudolnie jak jego pracodawca :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 23 lut 2007, 08:21 
Redaktor Battlefield.pl

muhahaha nie lubię Liverpoolu, ale najbardziej nie cierpię Barcy, dlatego też cieszę się bardzo ze zwycięstwa 2:1. Jak barcelona poradzi sobie w Anglii?

I'm as cold as the cold wind blows

Tytuł:
PostNapisane: 23 lut 2007, 09:46 

A najlepsza to byla wiadomosc ze w ten sam dzien co mieli przyleciec do katalonii liverpoolczycy to przylecieli tez pilkarze Korony Kielce a ze mieli czerwone dresy to ludzie i dziennikarze zaczeli na ich widok wiwatowac myslac iz sa to pilkarze Liverpoolu :D A to chlopaki nasze mialy mile przywitanie :P

Tytuł:
PostNapisane: 27 lut 2007, 17:04 

Artur Boruc - ostatnimi czasy wręcz kochany przez kibiców Celtic'u. Kibice wypowiadają się o nim w samych superlatywach i martwią się, że Artur niedługo zostanie kupiony przez jakiś "lepszy" klub. Co na to Boruc? W krótkim wywiadzie mówił o sankcjach jakie mają na niego spłynąć za robieniu znaku krzyża przed meczem jest to jak stwierdził jedyne nieprzyjemne doświadczenie jakie zapadło mu w pamięć. Mówił o magi i niesamowitej atmosferze na Celtic Park. Ambicje ? Gdyby taka firma jak ManU czy Arsenal zaproponowała mi kontrakt napewno bym się długo zastanawiał ale oczywiście mam swoje ambicje i chciałbym zagrać może w nie lepszym klubie niż Celtic ale napewno bardziej utytułowanym tłumaczył Boruc. "Moim marzeniem jest oczywiście Barcelona".

Osobiście nie przepadam za Borucem bo uważam, że w Polsce są od niego lepsi i może dalej ślepo wierze w Dudka i serce mnie boli na myśl o sytuacji w jakiej się znalazł Jurek - Imho jest w groni tych, którzy wygrali Ligę Mistrzów... a to już o czymś świadczy.

Boruc marzy o Barcelonie ale czy Barcelona marzy o Borucu ? Raczej wątpię ale kto wie kto wie... w końcu marzeniem Artura była Legia, potem Reprezentacja.... jak było sami wiecie.

:arrow: :wink: :arrow:

Tytuł:
PostNapisane: 27 lut 2007, 17:17 

Boruc, jako człowiek z mojego miasta, jest najlepszym polskim piłkarzem - oczywiście moim zdaniem. Ostatnio mocno łączony z... Milanem :lol:. Pismaki nie mają o czym pisać, ale fakt faktem, że Rossoneri beda potrzebowali latem bramkarza. Dida żadą ogromnej kasy w nowym kontrakcie, wiec pewnie wroci do Brazylii. Mówi się też, że jest po słowie z Barcą.

Tytuł:
PostNapisane: 27 lut 2007, 17:20 

milan tez sie zglasza po boruca (ale po buffona takze)-moze byc ciekawie :) co do samego boruca - jest nietypowy jak na bramkarza, przypomina mi bartheza swoja excentrycznoscia ale zrobi facet spora kariere :) ja wierze w niego, tak samo jak w kuszczaka z ktorego wszyscy sie smiali a teraz niejeden ma kopare na ziemi gdy patrzy jak wyjmuje karniaki w najlepszej druzynie na swiecie :)

edit: co za kamilloz, wyprzedzil mnie :( ale moge sie pochwalic ze mam z turnieju w siedlcach autograf boruca (w pakiecie z kucharskim) na koszulce w latach gdy gral w rezerwach legii :) na poczatku myslalem ze to obronca :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 28 lut 2007, 01:43 

A teraz może mała debata na temat, który imho chyba jest oczkiem w głowie każdego fana piłki kopanej w Europie.

:arrow: Real Madryt 3:2 Bayern Monachium
:arrow: Celtic Glasgow 0:0 AC Milan
:arrow: PSV Eindhoven 1:0 Arsenal Londyn
:arrow: OSC Lille 0:1 Manchester United
:arrow: AS Roma 0:0 Olympique Lyon
:arrow: FC Barcelona 1:2 FC Liverpool
:arrow: FC Porto 1:1 Chelsea Londyn FC
:arrow: Inter Mediolan 2:2 Valencia CF

Kogo zobaczymy w 1/4 i wasz typ na zwycięzce tego rocznej edycji LM.

Sercem z Barcą. Choć gdybym miał nie liczyć barcy to sądzę, że tym razem to AC Milan ( o ile wezmą się w garść) lub Inter będzie triumfował w finale LM.

Typy na 1/4 to:

Bayern
Milan
Arsenal
ManUtd
Lyon
Barca
Chelsea
Inter

Tytuł:
PostNapisane: 28 lut 2007, 11:46 

1. Real
2. Milan
3. Arsenal
4.MU
5. Olimpiique
6. Liverpool
7. Chelsea
8. Valencia

Tytuł:
PostNapisane: 28 lut 2007, 22:59 

Bayern
Milan
Arsenal
ManUtd
Lyon
Liverpool
Chelsea
Inter

Barcelona nie da rady ;)

Tytuł:
PostNapisane: 1 mar 2007, 16:53 

No juz za chwile zaczyna sie nasza liga i kurczee rzeczywiscie w tym sezonie wlaka o mistorzostwo moze byc ciekawa kilka druzyn bedzie walczylo o pierwsze miejsce :) A ciekaw jestem jak wyjdize LEgia meczu z CRacovia kurczeeee moze to zabolec kibicow Legii ale mam nadzieje ze wtopi

Tytuł:
PostNapisane: 1 mar 2007, 17:40 

teRRoR napisał(a):
Barcelona nie da rady ;)

na Anfield Road będzie 2:0 dla Barcy :wink:

bibol napisał(a):
No juz za chwile zaczyna sie nasza liga i kurczee rzeczywiscie w tym sezonie wlaka o mistorzostwo moze byc ciekawa

Ja tradycyjnie za Wisełką aczkolwiek ta cześć sezonu będzie mam nadzieję, jedną z najważniejszych dla mnie.... walczymy o extraklase ! A szanse są naprawdę duże !

Tytuł:
PostNapisane: 4 mar 2007, 23:16 

No Legia zatrzymana Wisla ladnie wygrala bibol szczesliwy :)

Tytuł:
PostNapisane: 4 mar 2007, 23:55 

Gryniu napisał(a):
Ja tradycyjnie za Wisełką aczkolwiek ta cześć sezonu będzie mam nadzieję, jedną z najważniejszych dla mnie.... walczymy o extraklase

I niestety tylko o ekstraklase, bo w LM i PU nic nie pokarzemy jak zwykle

Tytuł:
PostNapisane: 5 mar 2007, 00:23 

Pisałem o Lechii Gdańsk pawciu :)

btw.

zapraszam wszystkich na:
www.2liga.pl
Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 5 mar 2007, 00:25 

jak to zrobiłeś za cholere nie mogłem tego zrobić :D

ehh jak zrobiłeś to, że obrazek przekierowywał na sajta ? Jaki jest tag to tego ?

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70 ... 120  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2