Teraz jest 6 mar 2025, 14:50

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 390 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 26  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 28 lut 2007, 00:06 

go go power rangers :D :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 28 lut 2007, 00:10 

hehe jazda jason! :)

Tytuł:
PostNapisane: 28 lut 2007, 00:16 

Dobra szydera :lol:
czekam na wiecej :D

Tytuł:
PostNapisane: 28 lut 2007, 00:17 

Privateghoul napisał(a):
Boskie Jason :D Szkoda, że fraps tak mi kompa muli, bo już dawno bym nagrał parę sytuacji jak np. Koleś (z USMC) biegał po mapie i gorliwie próbował wskrzeszać MEC'ów :P

Mnie fraps zwalnial nawet CS 1.6, wiec nawet pod BF2 go nie bede probowal odpalac, a szkoda :(

A co do wsprzeszania MECu grajac USMC to ostatnio mi sie to zdarzylo xD Tuz po zmianie teamu w czasie gry (tj przerzucilo mnie automatycznie). Dobrze, ze nie zaczalem strzelac do swoich...

Szkoda, ze czasem nie da sie nagrac smieszych sytuacji ktorych nie da sie przewidziec - ja przedwczoraj zabilem 2 swoich gdy lecialem na spadochronie - Su-34 sie na mnie wrypal i rozpil... :P

A co do samego pomyslu i wykonania filmiku to na prawde jestem pod wrazeniem! A muzyczka na prawde miodzio! :)

Tytuł:
PostNapisane: 28 lut 2007, 01:23 

jason, powiem krótko:
"... i tak się zdobywa uznanie." :D

pomysł jest genialny, bo i okazji bez liku (niestety!).

@JanTwardy:
scena BFa zawsze charakteryzowała się krytyką głupoty i bezmyślności. Jesteś całkiem nowym użytkownikiem i albo się dostosujesz, albo sam sobie stąd pójdziesz, bo "nie poczujesz klimatu" ;)

powiem więcej - obrażanie się na akcje typu "Szydera" i stwierdzenia o "wielkich pr0" jest nie na miejscu, ponieważ jedynym naprawdę profesjonalnym klanem na scenie jest Wilda (no może jeszcze Delta i FF.X-fi, ale to już nie ta liga niestety ;) ). wynika z tego, że większość z nas gra po prostu dla przyjemności. niestety ja sam nie widzę żadnej radości w spędzaniu czasu z ludźmi, którzy w ogóle nie potrafią pomyśleć, nie grają drużynowo (zauważ, że nic nie piszę o "skillu", kdr>5, itp., bo nie o to w tej grze chodzi!). dlatego popieram takie akcje w stylu "Cała Polska czyta dzieciom", bo może kilka osób się nauczy, jak grać i dzięki temu gra będzie o wiele bardziej satysfakcjonująca.

Tytuł:
PostNapisane: 28 lut 2007, 08:28 

lol :lol:

:arrow: :wink: :arrow:

Tytuł:
PostNapisane: 28 lut 2007, 09:25 
Redaktor Battlefield.pl

taa... i jak taki pr0 zobaczy się w filimiku to przestanie noobić? Będzie jeszcze bardziej zdeterminowany żeby zostać największym noobkiem świata

I'm as cold as the cold wind blows

Tytuł:
PostNapisane: 28 lut 2007, 11:35 

dobry pomysł, strach się bać teraz ;]

Tytuł:
PostNapisane: 28 lut 2007, 11:52 

No tak, pierwszy filmik traktuje jak sie doczytałem o noobach - freeplay'owcach co grają INF na Zatarze - tylko ze NSZ to klan, nie freeplayowcy - ZONK.
Chyba że chodziło o tego goscia z mostu - to pewnie zagubiony w akcji wojak chciał sie zesrać gdzieś pod krzaczkiem, a jak nazwa wskazuje "wetlands" spokojnie mógłby sobie poźniej duspko podmyć i wrócić do miasta na Karkand do walki.
Równie głupi temat, jak i ten filmik - nasępny powinien być o tym jak sniper podgląda srjącego wojaka w krzakach.

P.S. Mam świetny temat do nakręcenia filmiku o freeplayowcach - na CQF leci 30 rund na mapke - nakręćcie to - to moze być długi hit :)

Tytuł:
PostNapisane: 28 lut 2007, 13:22 

TylerPL napisał(a):
Mnie fraps zwalnial nawet CS 1.6, wiec nawet pod BF2 go nie bede probowal odpalac, a szkoda Sad

fraps zawsze zwalnia do 30 fps lub ilu tam ustawisz ;) więc odpalaj swobodnie , jeśli bf2 działa ci dobrze to z frapsem też tak będzie ;)

gg jason, czekam na następne :D

Tytuł:
PostNapisane: 28 lut 2007, 13:39 

No to panie jason załatwiłeś serwer NSZ na cacy , ciekawe kto będzie chciał tam grac teraz .

Tytuł:
PostNapisane: 28 lut 2007, 14:29 

Pomysł na temat bardzo dobry, ale... tak właściwie co ty tam robiłeś? Niebieski kolorek więc też byłeś free... ;)

Tak poważnie, to czasami nawet i tak bywa, cienki komendant + pozabierane wszystkie zabawki i koleś wolał zrobić lekki truchcik żeby nie dostać kicka za bezczynność.

Są sytuacje których niestety nie da się pokazać, np. koleś który się wspina na komin szósty raz pomimo tego, że go zestrzeliłem z drabiny 5x pod rząd albo snajper, który jako mój przeciwnik kładzie się obok i strzela. Grałem też kiedyś na serwerze Aircraft Training, a koleś uparcie kładł C4 na samoloty i zdobywał flagi przy lotnisku. Poźniej zobaczyłem, że to Hiszpan i na 100% nie znał angielskiego.

Tytuł:
PostNapisane: 28 lut 2007, 14:49 

Jak dla mnie to zupełny bezsens po co to komu :?:

Tytuł:
PostNapisane: 28 lut 2007, 15:05 

n1 jason, dobrze wiedziec jak teraz wyglada bf2

ps czekam na kolejne odcinki :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 28 lut 2007, 15:05 

Chodzilo o wysmianie serwera, ze taka mape ustawil na infantry. Ale po co? czy teraz ci co graja na NSZ przestana? Czy admini serwa sie przejma? Czy kogokolwiek to obchodzi? Na te i wiele innych pytan poznamy odpowiedz w kolejnym odcinku...

ps. swoja droga to jason mowiles, ze znikasz ze sceny bfa na rzecz Ro o ile pamietam a tu wrec zodwrotnie ;]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 390 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 26  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2