Teraz jest 28 lis 2024, 01:35

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 160 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 28 lut 2007, 15:12 

Noo przelazlem demo i powalkowalem pozostale opcje. Supreme sie nie umywa. Dobra kontynuacja ;] Ladnie wyglada, znosne wymagania(mi chodzilo plynnie na medium detalach) dynamika i co powiem chyba po raz 1 w zyciu, dobra muzyka(chyba tylko oraz nie wylaczylem muzy w grze ale juz nie pamietam jakiej :P). Zauwazylem jednak buga :D Tak jak w BF2142 tak i w C&C mechy sie czasami slizgaja po powierzchni zamiast ruszac nogami :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 28 lut 2007, 15:22 

Cytuj:
Nod w Skirmish!
TemplateImageTagi: Command & Conquer 3, Demo,
Checie zagrać w skirmishu Nod beż użycia inżyniera? Checie zagrać Nod przeciwko GDI?
Proszę bardzo oto trick, dzięki któremu zagracie Nod przeciwko GDI albo przeciwko Nod (Niestety Scrin niedziała, po włączeniu gry niema bazy i przegrywasz)

HiddenPokaż trick

Klikamy na wybór frakcji, nakieruwjemy na Nod i w tym momencie naciskamy CTRl+Capslok+N i klikamy myszką (może nie zadziałać za 1 razem, pare razy próbujcie)
Jeśli chcecie mieć za przeciwnika GDI robimy to samo tylko wykonuejmy kombinacje klawiszy CTRL+Capslok+G
Możemy też zobaczyć Hud Scrin ale zagrać nimi nie możemy gdyż odrazu przegrywamy, do tego służy kombinacja CTRL+Capslok+S

Życze miłej zabawy z Nod Uśmiech

zrodlo http://www.cc-series.pl/?do,show,id,161 ... mish!.html

Creative-baned,Roocat-baned

Tytuł:
PostNapisane: 28 lut 2007, 17:54 

Pierwsze wrażenia: Supreme Commander nawet sie nie umywa graficznie i wydajnościowo do tego dema. Szkoda bo byłem fanem Total Annihilation i dziesiątek jego wspaniałych modów.

Tytuł:
PostNapisane: 28 lut 2007, 18:34 

Najbardziej szokujace jest to, ze EA w koncu zrobilo cos dobrze :shock: :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 28 lut 2007, 18:38 

Nie do końca :P IMHO przydałaby się możliwość większego oddalenia widoku, no i bardziej z góry też. Brak mi też tego co wprowadził kiedyś TA i ma to SC - możliwość łączenia wykonywanych operacji za pomocą shifta - genijalne to było. Więcej grzechów nie pamiętam.

Tytuł:
PostNapisane: 28 lut 2007, 18:49 

Hmm ja tam na to nie narzekam. Szkoda tylko, ze tak malo jednostek. Mogliby zrobic z 5 na strone wiecej. W koncu nie musieli strasznie duzo sie napracowac - wiekszosc z tych byla juz w poprzednich czesciach serii :/

Tytuł:
PostNapisane: 28 lut 2007, 18:50 

Może ktoś dać linki do dobrego serwera?? Tak żeby serwer nie mial limitow jak i kolejek, z góry dziękuję ;)

Tytuł:
PostNapisane: 28 lut 2007, 18:55 

Lunder napisał(a):
Może ktoś dać linki do dobrego serwera?? Tak żeby serwer nie mial limitow jak i kolejek, z góry dziękuję ;)

jezeli masz neo to najlepszy wybor to neostrada.pl :) co do tego laczenia operacji. jest jakas tam opcja na dole ekranu (przy taktykach) gdzie mozna synchronizowac ataki roznych grup ale tego nie probowalem jeszcze :) w koncu tiberium wars to taki powrot do oldskulowych RTS wiec wysublimowanych opcji nie znajdziemy raczej ;]

Tytuł:
PostNapisane: 28 lut 2007, 19:11 

http://www.gram.pl - ssalem z max transferem(flashgetem)

Tytuł:
PostNapisane: 28 lut 2007, 19:20 

Wiekszosc komenatrzy pozytywnych, no no, to chyba jednak i ja sproboje mimo, ze ta czesc c&c kompletnie mnie odrzuca. dl'ing :)

Tytuł:
PostNapisane: 28 lut 2007, 19:43 

Lailonn napisał(a):
(...) Szkoda tylko, ze tak malo jednostek. Mogliby zrobic z 5 na strone wiecej. /

Racja. Może to głupie ale od zawsze w klasycznych RTSach najbardziej jarała mnie ilość i różnorodność jednostek połączona z koniecznością wymyslania i doskonalenia do nich technologii. W takim TA w połączeniu z róznymi modyfikacjami miało się ich setki i było piknie

edit: ostatnio pogrywam sobie w Maelstrom, choć gierka taka sobie to można sobie poszaleć z takim własnie doskonaleniem technologii. No i troche przypomina TA i SC

Ostatnio edytowano 28 lut 2007, 19:46 przez skandal, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 28 lut 2007, 19:44 

Lailonn napisał(a):
Hmm ja tam na to nie narzekam. Szkoda tylko, ze tak malo jednostek. Mogliby zrobic z 5 na strone wiecej. W koncu nie musieli strasznie duzo sie napracowac - wiekszosc z tych byla juz w poprzednich czesciach serii :/

no wiesz w końcu w tej części pojawi się nowa rasa - obcy (uuuu boje się) i podobno ma to być unikatowa jak na RTSy rasa, przypominająca nieco obcych w Earth 2160 :wink: (kto grał ten wie).

A i jeszcze jedno, nie należy kojarzyć EA tylko z serią battlefield, EA to korporacja zrzeszająca różne studia, takie jak DICE i to one pracują nad projektami nowych gier. Z tego co pamiętam EA od zawsze wypuszczała dobre gry strategiczne (C&C, LOTR, SimCity itd.)

Tytuł:
PostNapisane: 28 lut 2007, 20:51 

Cytuj:
A i jeszcze jedno, nie należy kojarzyć EA tylko z serią battlefield, EA to korporacja zrzeszająca różne studia, takie jak DICE i to one pracują nad projektami nowych gier. Z tego co pamiętam EA od zawsze wypuszczała dobre gry strategiczne (C&C, LOTR, SimCity itd.)

NO WAY! :shock: :roll:

Jednak mylisz sie. O ile pamietam to DICE zostalo kupione przez EA dopiero w tamtym roku. Wczesniej bylo autonomicznym studiem. ogolnie to EA wykupuje kazdego niemalze na rynku. Ubisoft tez chcieli kupic ;>

Tytuł:
PostNapisane: 28 lut 2007, 21:11 

kolejne triki w demku

Cytuj:
Taktyka w Skirmish (DEMO)
TemplateImageTagi: Command & Conquer 3, Wojny o tyberium, demo,
A więc już wiecie jak zagrać Bractwem Nod w skirmishu. Zacząłem kombinować i coś wymyśliłem. Można ustawić AI przeciwnika - jego taktykę (obecnie w demie opcja jest niedostępna).

Aby wybrać opcje Rusher należy rozwinąc pasek i kliknąć a następnie wcisnąć kombinacje Ctrl+Shift+R

Aby wybrać opcje Turtle należy rozwinąć pasek i kliknąć a następnie wcisnąć kombinacje Ctrl+Shift+T

Aby wybrać opcje Guerilla należy rozwinąć pasek i kliknąć a następnie wcisnąć kombinacje Ctrl+Shift+G

Aby wybrać opcje Steamroller należy rozwinąć pasek i kliknąć a następnie wcisnąć kombinacje Ctrl+Shift+S

Przetestowałem na razie opcje Guerilla przeciwnik buduje druga bazę przy jednym ze złoży tyberium i atakuje dopiero gdy posiada odpowiednia obronę.

BTW: WEESTWOD STUDIO tez wykupili teraz cc3 robilo EA Los Angeles (czy jak to sie pisze)

Creative-baned,Roocat-baned

Tytuł:
PostNapisane: 28 lut 2007, 21:43 

Żeby obudzić wspomnienia zagrałem sobie w Red Alerta i C&C. Prawie się nie popłakałem - te godziny z Tanyą, Mamutami i Jakami są niezapomniane...

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 160 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2