Teraz jest 20 lis 2024, 19:47

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 180 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 1 mar 2007, 13:55 

Jak się ma słabego skilla, to co innego pozostaje niż campienie i narzekanie na unlocki? :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 1 mar 2007, 14:17 

ZbiR napisał(a):
Jak się ma słabego skilla, to co innego pozostaje niż campienie i narzekanie na unlocki?

Tiaaa :)

Adasi napisał(a):
Nie podoba mi sie akcja to mam zmienic, nie podoba Ci sie ze Cie jada na spawnie, opieprzaja za unlocki to sam zmień :] Mało innych jest ?

Ale czy ja mówię że mi się cos nie podoba? Mnie na spawnie nie jadą bo jeśli juz się tak zdarza a mi się to nie podoba to własnie tak robię czyli opuszczam serw szukając normalnego a nie takiego gdzie banda wielkich pro znęca się nad innymi bo nie grają tak jak oni i mają pretensje. Ale takie coś mi się raczej nie zdarza bo gram na serwach na których gracze przestrzegają reguł a jak już się pojawi taki gość twojego pokroju drogi pro graczu, to po prostu kick lub ban i tyle.

Tytuł:
PostNapisane: 1 mar 2007, 14:31 

Nie wiem czy dobrze zamieszczam, jeśli nie to sorki.
Szału można dostać potrzrebójąc sanitariusza ,ktory gra jako snajper albo takiego , ktory zadekuje sie w wieży i d...py niue ruszy gdy jest potrzebny. Człowieku jeden z drugim jeśłi grasz sanit to pomagaj... Zawsze na każdym serwerze staram grać się fair przestrzegać regół i zasad ale przy niektorych graczach po prostu ręce i mysz opada... gdy np. komandos podkłada c-4 w miejscu gdzie nic takiego nie powino mieć miejsca i d-pa zbita zaskoczony takim działeniem koleś ginie.
Gram dla przyjemności tylko i wyłącznie ale nawet przy takiej grze niektórzy gracze potrafia doprowadzić do pasji jak wyżej...boże gdzie są serwy gdzie przestrzega sie jakichkolwiek podstawowych zasad
ale to tulko mój płacz... i pewnie bez odzewu...

Tytuł:
PostNapisane: 1 mar 2007, 15:32 

Zbir, Freuy, Waldo i inni dajcie sobie spokoj i tak nic nie wskoracie, to poprostu wykracza poza mozliwosci intelektualne pewnej grupy, tutejszych bywalcow, jakakolwiek dyskusja z nim do niczego nie zaprowadzi.

Tytuł:
PostNapisane: 1 mar 2007, 15:50 

Jan_Twardowski napisał(a):
Zbir, Freuy, Waldo i inni dajcie sobie spokoj i tak nic nie wskoracie, to poprostu wykracza poza mozliwosci intelektualne pewnej grupy, tutejszych bywalcow, jakakolwiek dyskusja z nim do niczego nie zaprowadzi.

Masz rację. Może by tak zamknąć już ten temat, bo kolega pytający już podziękował za pomoc więc faktycznie szkoda dalszych wywodów.

Tytuł:
PostNapisane: 1 mar 2007, 16:28 

Adasi napisał(a):
Teraz sie podnosi głos jaki ja nie dobry, jaki ja spawncamper a przepraszam co ja mam k**** robić? Patrzyć sie w ściane?

Pytasz sie co masz robic w takiej sytuacji to ja cie powiem i nie nie masz sie patrzyc w sciane czy w niebo tylko twoim odruchem ludzkim powinno byc niesienie pomocy innemu czlowiekowi, jezeli widzisz ze jedna druzyna nie radzi sobie jest slabsza to powinienes do niej dojsc i pomoc im a nie kopac lezacego. Czasami sie dziwie co sie dzieje z ludzmi w dzisiejszych czasach pozbawionych jakiejkolwiek empatii dla drugiego czlowieka gdzie liczy sie chec tylko do gorowania nad innymi czy osiaganie swoich celow bez wzgledu na uczucia innych ludzi.
Nie wiem Adasi skad biora sie u ciebe takie przekonania ale ja przywyklem do takich zasad poprzez prawdziwy sport, gdzie np. jak idziemy z kumpalmi na pile i spotykamy innych ludkow w mniejszej ilosci to mimo iz lacza nas jakies wiezi przyjacielskie to mimo to mieszamy sie w skladach i gramy przecwiko sobie po to aby milo spedzic czas i pograc wspolnie. Jednak po przemysleniu twojej wypowiedzi wnioskuje ze twoje zachowania przenosisz z meczow w ligach na zwykle ffa i tu jest problem. Bo rozumiem ze na meczaach liczy sie zwyciestwo ponad wszystko ale na ffa ludzie wchodza po to zeby pograc sobie dla przyjemnosci i relaksu a jak moga sie tacy zwyczajni niedzileni gracze rozluznic jezeli whcodza na serwa a przeciwko nim sa gracze ktorzy graja w klanach codziennie maja treningi itp.
Wiec apeluje do ciebie jezeli widzisz ludzka krzywde to postaraj sie temu zapobiec a nie patrzac sie w sciane.

Natomiast Jason ty sie stawiasz w pozycji uber pro ktoremu wszystko wolno natmoiast innym nic, moze i masz skilla ale uzurpujac sobie prawo do tego ze ty tylko masz racje a reszta jest glupia wystawiasz sobie samemu swiadectwo. Wiecej pokory i zrozumienia dla inncyh zyczylbym tobie

Tytuł:
PostNapisane: 1 mar 2007, 16:39 

Nie raz byłem w słabszym składzie i nie raz stałem się pomóc ale czasem to nie na moje nerwy. Wybacz ale jak jestem sam (bo reszta zbiera grzyby na spawnie) przeciwko 10 to naprawde mi sie grać odechciewa, potrafie pojechać 5-6 ale nie 10 jak sie podnoszą ciągle (ci bardziej kumaci).
Tez chodze z kumplami grać w noge i też sie dzielimy tak zeby sklady były równe ale nigdy nie bierzemy z sobą kogoś kto by tylko stał i bronił swojej bramki kiedy ma atakować takze to jest moim zdaniem kiepskie porównanie.
Chyba tez nie zauwazyles co napisalem wyżej, zabiłem pare osób na spawnie, podniosła im sie adrenalina i co? I zaczęli wreszcie ruszać dupy i grać jak trzeba, ja w tym momencie schodze ze spawnów i gram jak wszyscy inni.

JanTwardy - Zanim coś takiego napiszesz spójrz najpierw na siebie... Jeśli nie chcesz rozmawiać to nie rozmawiaj, ja w przeciwieństwie do Ciebie rozumiem drugą strone i wiem jak wkurzające moze byc dostawanie na spawnie ale tacy jak Ty nie chca zrozumiec ze to czasem jedyny sposób rozgrznia drugiej strony. Nie wspominając o twoich pieknych akcjach gdzie stoisz na spawnie i walisz z PKM'a, takze prosze Cie...

Ludzie, to nie jest tak ze klanowcy nienawidzą i chcą tępić freeplaywców. My po prostu chcemy żeby poziom gry na serwerze był chociaż zadowalający, nawet jeśli kosztuje to kogoś załamanie nerwowe. Szkoda że tak mało osób chce to zrozumieć, osobiście szanuje wielu freeplaywców że któregos dnia im sie klapka w mózgu przestawiła i stwierdzili ze skoro klanowcy nie graja unlockami to cos w tym jest. Skoro klanowcy sobie pomagaja to cos w tym jest etc...

Tytuł:
PostNapisane: 1 mar 2007, 16:41 

Bibol, za kwintesencję, za dotarcie do źródeł prawdy objawionej, a nie przekazanej przez subiektywnych jej głosicieli masz u mnie zapewniony napój regeneracyjny, wodę życia :lol:
A tak naprawdę, to nic dodać nic ująć. Zwłaszcza w kwestii klanowiczów i niedzielnych graczy, do których sam należę.
Lubię podglądać klanowiczów i przyłączam się często do nich. Są oni różni jak w życiu. Ludzie i frustraci. Spełnieni, grający z zamiłowania i zwykli kompleksiarze, który podbudowują swoje ego i brak sukcesów na pozostałych frontach zycia.
Tak naprawdę do dobrej gry wystarczą zwykłe ludzkie odruchy i emocje. Nie trzeba tam fałszywych proroków i żądnych piedestału "autorytetów" choćby mieli kd 10.0 i byli członkiem wszystkich możliwych klanów.

Tytuł:
PostNapisane: 1 mar 2007, 16:49 

Adasi, zgadzam się że nieraz jest potrzeba rozruszania gry na serwie, ale niestety nieczęsto się zdarzają sytuacje kiedy lepsi pomagają słabszym, choc muszę przyznac że kilka razy takie coś widziałem. Jednak w większości przypadków to włśnie klanowcy tworzą na serwach "ściany" nie do przebycia, czerpiac przy tym satysfakcję. Wtedy się nie dziwię że maja w rundzie po kilkaset punktów choc ponoć nie zależy im na tym. Na każdym serwerze jakim gram zwylke w zasadach jest napisane Play Fair, ale i tak większość ma to gdzieś :(

Tytuł:
PostNapisane: 1 mar 2007, 17:08 

Adasi, rozumiem Twoją wypowiedź z wyjątkiem poniższego:
Adasi napisał(a):
Szkoda że tak mało osób chce to zrozumieć, osobiście szanuje wielu freeplaywców że któregos dnia im sie klapka w mózgu przestawiła i stwierdzili ze skoro klanowcy nie graja unlockami to cos w tym jest. Skoro klanowcy sobie pomagaja to cos w tym jest etc...

Bardzo proszę o jej rozwinięcie, zwłaszcza z tymi klapkami w mózgu. Jeśli klanowcy grają bez unlocków, a innym one nie przeszkadzają, to niby co? Mają coś z mózgiem nie tak? Napiszesz mi co takiego mają?
Jutro nie będzie można latać samolotami, bo klanowcy wpadną na jakiś genialny pomysł, pojutrze wymyślą sobie coś jeszcze, a w następny coś całkiem innego i CAŁY ŚWIAT ma się temu podporządkować? Dla mnie to brzmi jak megalomania. I można to podciągnąć pod przestawianie klapek chyba?
Wybacz Adasi, ale tego nie rozumiem. Może nie mam klapki, która miałaby mi się przestawić? Oświecisz mnie?

Tytuł:
PostNapisane: 1 mar 2007, 17:13 

Nadinterpretujesz, nie twierdze ze Ci ktorzy uzywaja unlocków sa niedorozwinieci. Twierdze ze niektorzy załapali o co tak naprawde w tej grze chodzi i ze mozna sie fajnie bawic nie płacząc na forach oraz ze bez problemu mozna stawiac czola najlepszym.

Tytuł:
PostNapisane: 1 mar 2007, 17:55 

Trochę mi gul skoczył, to fakt. Jednakże poprosiłem Cię o wyjaśnienie i rozwinięcie. Znów piszesz, że niektórzy załapali, a nie piszesz co. Znaczy, że wciąż jeszcze nie kumaty jestem. Ponownie proszę o oświecenie. Do tej pory sądziłem, że chodzi w tym o grę i zabawę. Przepraszam, że taki naiwny jestem :oops:

P.S. Nie płaczę, tylko walczę. Gdy dostaję kila, to się respawnuję, otrzepuję portki i lecę stawić czoła WSZYSTKIM, bez segregowania na lepszych i gorszych. Jedyny płacz jaki na razie zauważyłem, to klanowy, że używam unlocka, choć... wśród samych klanowiczów jak zauważyłem zdania są podzielone.

ZATEM O CO W TEJ GRZE TAK NAPRAWDĘ CHODZI??? Uświadomi ktoś niedzielnego gracza?

Tytuł:
PostNapisane: 1 mar 2007, 18:46 

Adasi napisał(a):

JanTwardy - Zanim coś takiego napiszesz spójrz najpierw na siebie... Jeśli nie chcesz rozmawiać to nie rozmawiaj, ja w przeciwieństwie do Ciebie rozumiem drugą strone i wiem jak wkurzające moze byc dostawanie na spawnie ale tacy jak Ty nie chca zrozumiec ze to czasem jedyny sposób rozgrznia drugiej strony. Nie wspominając o twoich pieknych akcjach gdzie stoisz na spawnie i walisz z PKM'a, takze prosze Cie...

Hehe tak tak PKM to juz chba z miesiac nie uzywalem to pierwsze a drugie gdzies wczesniej pisales ,ze nie placzesz na forum ,ze ktos uzywa unlokow...hymm chyba mala niescislosc ? Nie mam zamiaru z Toba dyskutowac bo i tak do niczego to nie prowadzi (powod podalem wczesniej) Chce tylko naswietlic niescislosci w Twoich postach, jedne przecza drugim, jak inaczej to nazwac jak nie glupota ?

A co do stania na spawnie z PKM... w przeciwienstwie do Ciebie i kilku Twoich kolegow nigdy nie wlatuje na spawny ktorych nie da sie przejac, pamietaj klamstwo ma krotkie nogi.

Tytuł:
PostNapisane: 1 mar 2007, 18:50 

Twardy Ty to jednak miętki nie jesteś.

Pokaż mi gdzie ja "płakałem" ze freeplaywocy uzywaja unlocków, które moje posty sobie przeczą?

Co mnie obchodzi ze nie wlatujesz na spawny których nie da sie przejąc? Czy ja pisalem ze to robisz?

Tytuł:
PostNapisane: 1 mar 2007, 18:55 

Jan_Twardowski napisał(a):
A co do stania na spawnie z PKM... w przeciwienstwie do Ciebie i kilku Twoich kolegow nigdy nie wlatuje na spawny ktorych nie da sie przejac, pamietaj klamstwo ma krotkie nogi.

Przynajmniej byś takiej żenady nie pisał bo to wstyd nie wydostać się z locka zrobionego przez 4 osoby defibrylatorami :lol:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 180 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2