Wyważona wypowiedź. I konkretny argument.
Ja już na zakończenie, bo nie mam zamiaru zabierać więcej głosu w tej beznadziejnej dyskusji odwołam się do wypowiedzi prof. Bartoszewskiego. Wypowiadał się on mianowicie o politykach, i powiedział m.in. że sporo polityków zapatrzonych jest w siebie i swoją mądrość najwyższą, zarozumiałych i nabzdyczonych. Znaczy zarozumiali są i nie dociera do nich nic po za swoim punktem widzenia. Ale są też kierujący się zdrowym rozsądkiem i otwarci na innych, inne poglądy niż swoje własne. I takie też jest grono graczy oraz forumowiczów. Są i tacy i tacy. Dotyczy to zarówno klanowiczów jak i nie klanowiczów, graczy przypadkowych, niedzielnych... Wszystkich. Grającym dla radości jakie daje granie życzę sukcesów, grającym dla popisywania się swoją przewspaniałością... też życzę sukcesów. Wszystkim zdrowego rozsądku i umiejętności zachowania dystansu. Również wobec siebie.
Silent_Specter napisał(a):
Łopatologia Mode=1
omg... chodzi o to, że używając unlocków (tak jak i ściągając w szkole) osiąga się krótkotrwały, wątpliwy sukces. jeżeli sumiennie się nie nauczyłeś, to pozostaniesz niedouczony i uboższy intelektualnie ( mimo uzyskania oceny 5 ) i tak samo grając unlockiem będziesz "niedouczony" w obsłudze broni podstawowych i będziesz dostawał bęcki na meczach (co równa się: "uboższy skillowo").
czytanie ze zrozumieniem!!
Łopatologia Mode=0
Jeśli już zabierasz się za takie porównanie, to:
1. unlocki, to dodatkowe zajęcia pozalekcyjne
2. Ściąganie, to czitowanie
3. Popracuj nad swoją logiką
4. O czytaniu ze zrozumieniem już nawet szkoda wspominać