Teraz jest 19 lis 2024, 06:15

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 48 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: PTG serwer
PostNapisane: 8 mar 2007, 19:39 

siema jest taka sprawa ostatnio dzieją sie u was dziwne rzeczy.
chodzi mi o to ze bany lecą z nikąd i za nic, kicki lecą za wysoki PING jezeli wysoki ping to 40 to ok , ale sie tak składa ze akorat jednego z was za często zestrzeliwałem samolotem, poroszam drugą kwestie , jest zasada ze z bazy nie przejmowalnej nie moze brac przeciwnik pojazdow ok ale PTG-gowcy mogą ja raz wziołem i dostałem kicka.
długo jeszcze będziecie sie tak bawic?? Macie fajny serw wchodze pograc bo lubie latac , ale wy widze nie gracie dla fun tylko dla statsow, a dla mnie kazdy kto gra dla statsow jest noobem narqa

Tytuł:
PostNapisane: 8 mar 2007, 20:39 

Heh, a ja dzisiaj właśnie grałem na tym serwerze(może mnie pamiętasz bo raz Cię zabiłem). To tak biorę samolot(paru gości stoi obok ale nic nie robi)więc już startuję, a tu nagle wyskakuje TK że kogoś zabiłem i kara(gościu sam się wpakował pod koła i ciągle kara), i tak 3 razy było i Kick :/ długo nie pograłem.... a drugi raz nie chciałem już wchodzić. Dlatego nie gram na polskich serwerach(założę się, że się do tego przyczepicie, ale to tylko i wyłącznie moja sprawa jak widać).
PS. Też nie lubie statsiarzy xD

Tytuł:
PostNapisane: 8 mar 2007, 21:34 

sorry za offtopa ale http://forum.battlefield.pl/viewtopic.php?t=17835

Tytuł:
PostNapisane: 8 mar 2007, 23:28 

Witam i chcialbym sprostowac wypowiedz EDDIE_PL , otoz dostales eddie dzisiaj kicka za high ping ale z systemu bo widzialem to i tez sie zdziwilem bo nigdy wczesniej tego nie bylo .
Co do wypowiedzi -DyMeX-PL to ciezko jest zwalczyc specjalne podkladanie sie pod pojazdy przez innych graczy , a dowodzi to ze graja "dzieci neostrady i granata" .
Kicki i bany dostaja ludzie co niechca przestrzegac zasad [ zreszta jasnych i prostych ] albo ignoruja to i po 2 kickach dalej robia sobie co chca [ moze to analfabeci i nie wiedza co do nich jest napisane ale to nie moje juz zmartwienie ] , a informowanie kogokolwiek o warnie nie ma sensu bo i tak to olewaja.
Chyba nikt nie chce byc atakowany w swojej bazie [locked base] przez arty , jety , heliki itp. i nie miec mozliwosci wyjscia z niej lub wystartowania , wiec bede z zaciekloscia ale i z wyrozumialoscia usuwal takich "ludzi" nawet gdyby taki oszolom tylko chodzil sobie i zbieral grzyby na zamknietej bazie bo ja za nim nie bede biegal i sprawdzal czy do kogos strzela czy nie :!:
W wiekszosci jak gram na naszym serwerku staram sie grac tylko komendantem zeby miec caly czas oko na wroga jak i na swoich soldierow zebym mogl szybciej zreagowac na lamanie zasad i staram sie wyprosic kogos z serwerka niz dawac mu kicki lub bana.
Bywalem na wielu serwerach i widzialem jaki jest burdel gdy nie ma admina , wiec nie narzekajcie jak baby .
Szanujmy sie nawzajem a wszystko bedzie w porzadku.

Tytuł:
PostNapisane: 9 mar 2007, 00:12 

Tiaa... a jak przychodzi nam grać F-35B, to "draw'ujmy" rundę i jedziem dalej w J-10...

Tytuł:
PostNapisane: 9 mar 2007, 08:10 

jason.paury napisał(a):
Tiaa... a jak przychodzi nam grać F-35B, to "draw'ujmy" rundę i jedziem dalej w J-10...

no to teraz zalolowales :lol:

tego jeszcze nie widzialem zeby ktos konczyl runde przed czasem :shock: :lol: :D

Tytuł: Re: PTG serwer
PostNapisane: 9 mar 2007, 08:24 

EDDIE_PL napisał(a):
siema jest taka sprawa ostatnio dzieją sie u was dziwne rzeczy.
chodzi mi o to ze bany lecą z nikąd i za nic, kicki lecą za wysoki PING jezeli wysoki ping to 40 to ok , ale sie tak składa ze akorat jednego z was za często zestrzeliwałem samolotem, poroszam drugą kwestie , jest zasada ze z bazy nie przejmowalnej nie moze brac przeciwnik pojazdow ok ale PTG-gowcy mogą ja raz wziołem i dostałem kicka.
długo jeszcze będziecie sie tak bawic?? Macie fajny serw wchodze pograc bo lubie latac , ale wy widze nie gracie dla fun tylko dla statsow, a dla mnie kazdy kto gra dla statsow jest noobem narqa

Jakie bany z nikad :?: :shock: o czym ty czlowieku piszesz :?:
Co znowu ubzdurales sobie z tym ze PTGowcy robia baseraping, gdzie, co, jak podaj dowod na to :!:

Bodziu napisal wyraznie co robimy i jak postepujemy wobec niereformowalnych.

Od kiedy od nas odszedles masz same problemy se swoja osobowoscia i ciagle nas oskarzasz o cos co niezrobilismy.
Wez no wyluzuj bo ci zylka peknie :?

zmieniasz klany jak rekawiczki, a potem sie dziwisz ze cie nikt nie szanuje.
Daj spokoj bo sie slabo robi :roll:
Najpierw PTG potem =GROM= teraz [DT] co nastepne :?: moze Wilda ;)

Co do statasow to popatrz na NASZE i powiedz mi gdzie ty je widzisz :!:

p.s. czemu nowy temat zakladales przeciez juz jeden istnieje :?:

Tytuł:
PostNapisane: 9 mar 2007, 08:33 

-DyMeX-PL napisał(a):
Heh, a ja dzisiaj właśnie grałem na tym serwerze(może mnie pamiętasz bo raz Cię zabiłem). To tak biorę samolot(paru gości stoi obok ale nic nie robi)więc już startuję, a tu nagle wyskakuje TK że kogoś zabiłem i kara(gościu sam się wpakował pod koła i ciągle kara), i tak 3 razy było i Kick :/ długo nie pograłem.... a drugi raz nie chciałem już wchodzić. Dlatego nie gram na polskich serwerach(założę się, że się do tego przyczepicie, ale to tylko i wyłącznie moja sprawa jak widać).
PS. Też nie lubie statsiarzy xD

No to powiem ci ze zachowales sie nak noob bo istnieje takie cos jak CHAT, wpisujesz nick goscia ktory NAPRAWDE robi dla zartow TK (a nie przypadkowo) z zaznaczeniem, ze to dla admina wiadomosc i gwarantuje, ze nie musisz dlugo czekac na odpowiedz bo gostek leci od razu kickiem.

gdzie grasz to twoja sprawa ale i tak zapraszamy na =PTG= :o

Tytuł:
PostNapisane: 9 mar 2007, 14:16 

zdzi$eq napisał(a):
jason.paury napisał(a):

tego jeszcze nie widzialem zeby ktos konczyl runde przed czasem :shock: :lol: :D

No to widać musisz jeszcze wiele zobaczyć, bo takie rzeczy na PTG to normalka - szczególnie na Dalian Plant

Tytuł:
PostNapisane: 9 mar 2007, 14:23 

jason.paury napisał(a):
zdzi$eq napisał(a):
jason.paury napisał(a):

No to widać musisz jeszcze wiele zobaczyć, bo takie rzeczy na PTG to normalka - szczególnie na Dalian Plant

gosciu nic do ciebie nie mam, ale wysuwasz fakty wyssane z palca :roll:

powiedz kiedy to bylo zobacze w log'ach czy jest wzmianka o tym.

Tytuł:
PostNapisane: 9 mar 2007, 14:33 

jako że żadko wtrącam się w nie prowadzące do nieczego dyskusje, chciał bym to uczynić :D

jak można "wysunąć fakty wyssane z palca" :D

chyba to polubie :p

Tytuł:
PostNapisane: 9 mar 2007, 14:36 

fth napisał(a):
jako że żadko wtrącam się w nie prowadzące do nieczego dyskusje, chciał bym to uczynić :D

jak można "wysunąć fakty wyssane z palca" :D

chyba to polubie :p

bo to jest skrot myslowy :lol:
nie slyszales o tym :?:
bardzo popularne okreslenie u nas w kraju ;)

Tytuł:
PostNapisane: 9 mar 2007, 15:39 

A ty, za przeproszeniem, myślisz, że ja prowadzę dziennik rozgrywek FFA? W poniedziałek gram tu, w piątek tam, a w niedzielę PTG, tak? I nie ssam nic z palca, bo to podobno niehigieniczne.

Tytuł:
PostNapisane: 9 mar 2007, 16:28 

Dobra.. moze przestaniecie sobie ssać palce i jakies konkrety wrzucicie na forum? bo na moje to " nie ma screena , nie ma sprawy " tyle na ten temat..

Proponuje EOT

Tytuł:
PostNapisane: 9 mar 2007, 17:41 

zdzisiek to moja sprawa w ilu i jakich klanach grałem , zazdrosc>???.
Ban nie jaki gapcio dostał bana na jeden dzien ale dostał, nie wie za co niby za BR. nie wazne . chodziło mi w tym temacie o to zeby takie sytuacje sie nie powtarzały, tylko tyle.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 48 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2