Teraz jest 6 mar 2025, 18:05

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 146 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 9 mar 2007, 16:50 

Próbowałem się połączyć teraz i dupa :/ Mówi, że jakieś tam problemy, sprawdź połączenie sieciowe - a IP na pewno dobre podałem...

Tytuł:
PostNapisane: 9 mar 2007, 17:12 

bo nie jest włączony :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 9 mar 2007, 18:30 

siemanko server jest wlonczony caly dzien wiec nie wiem co moglo to spowodowac ze nie mogles wejsc ja widze teraz 2 osoby na serwie wiec proboj
REGULAMIN JEST NASTEPUJACY
Na mapie wdiac dwa lotniskowce w lewym gornym rogi i w prawym dolnym czyli na polnocy i polodniu ale naprawde jest ich 6 po trzy dla US i CHIN respalnujemy sie po restarcie mapy na tych wlasnie lotniskowcach ktore widac na mapie i wsiadamy do miga 29 lecimy na wysokosci 250m w kierunku srodka wyspy spotkanie dwuch samolotow powinno gdzies nastapic po srodku ale nie koniecznie gdy naiwazemy kontakt wzrokowy lecimy na siebie czolowo i w odlegloscie (bezpieczniej) zeby uniknac zdezenia czolowego kazdy zawodnik odbija swoja maszyna w prawo i wtedy zaczyna sie walka ktora toczy sie do momentu kiedy zawodnik zeszczeli drugiego albo ktorys z nich sie rozbiije albo wyleci poza mape wtedy jest punkt dla przeciwnika po kazdej takiej sytulacji nastepuje reset i nowa rozgrywka i gramy do 5ptk oczywiscie ze mozna uzupelniac amunicje jesli wam sie tylko to uda :P zwyciesca dostaje 1 duzy punkt przegrany 0 jesli bedzie remis to bedziemy brali pod uwage ilosc zdobytych malych punktow ktore zdobyliscie podczas walki jesli takze bedzie remis w malch to wtedy ile razy zgineliscie a jak to nie wystarczy to dodatkowy pojedynek jak bedziemy grac zalezy tylko i wyloncznie ile nas bedzie jesli malo to kazdy z kazdym jesli wiecej beda grupy tak jak to bylo w pierwsej edycji tak wygladal w skrucie regulamin pierwszej edycji ktory bedzie obowiazowal tak samo w tej jeszcze wszystko wam dokladnie napisze narazie niech sie pozapisuje jeszcze troch pilotow i zobaczymy co z tego bedzie damy jeszcze czas na zapisywanie z tydzien chyba sie niekomu nie spieszy ?? bedzie dobrze akurat przez ten tydzien wszystko dogram tak jak ma byc i bedzie ok TS juz jest podam go wam przed turniejem server jest taki jak ma pod opisem kotry powinien dzialac na bank bo widze ze wchodza osoby wiec nie powinno byc problemow z polonczeniem dzieki wielkie za to ze chcecie zagrac w tym turnieju pobawic sie i przyokazji bedziemy wiedzieli kto jest 2 najlepszym pilotem w bf2 na rok 2007r. bo numer jeden nie musze chyba pisac kto jest i pewnie zostanie jeszcze przez dlugi czas dzieki wielkie i milego wieczora

Tytuł:
PostNapisane: 9 mar 2007, 19:56 

mam pytanie co do grafy bo wiem juz ze w samolocie pedzacym 800 km\h :lol: komp muci przeromic 5 razy wiecej ttekstur na sekundę i tu moje pytanie : czy zmniejszajac grafe z 800/600 70 czegos tam na 800/600 60 czegos tam gra bedie mi sie mniej ciac podczas lotu :lol: :?: czy tylko jesli zmienie jakosc i filtrowanie tekstur z srednich na niskie :?:

Tytuł:
PostNapisane: 9 mar 2007, 20:06 

5x więcej okrojonych tekstur mniejszej jakości i obiektów posiadających 50% mniej polygonów. Po prostu nie lataj 5m nad ziemią, to nie będzie Ci zacinać :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 9 mar 2007, 21:09 

Ja mam raczej slaby komp i dopiero ostanio zwiekszylem niektore detale do srednich i najpierw musze spokojnie oblatac cala mape i potem jest ok, a jak tego nie zrobie to zwykle przy bombardowaniu mi sie troche tnie i jest BUMMM!!! o ziemie :/

DCK - jak tam sie wbic do J-10? Bo raz mi sie udalo, bo wczesniej ktos probowal wyladowac w "klatce" i nagle Jtka wyskoczyla i byla poza klatka ;) Ogolnie bardzo fajny server i mapka, tylko zeby jeszcze ludzi bylo wiecej...

Tytuł:
PostNapisane: 9 mar 2007, 21:12 

Po to jest w klatce, zeby jej nie ruszac :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 9 mar 2007, 22:23 

jason.paury dzieki :wink:
Sprobuje tez sposobu Tyler'aPL :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 10 mar 2007, 02:52 

KubAbuK napisał(a):
....czy zmniejszajac grafe z 800/600 70 czegos tam na 800/600 60 czegos tam .....

te 70 czegoś tam -> to częstotliwość odświeżania w Hz (hercach)
.. z tego co mi wiadomo, to nie ma żadnego wpływu na wydajność obróbki -> to wykonuje już sam układ RAMDAC i ma wpływ tylko na sygnał wysyłany do monitora

generalnie to lepiej ustawić więcej - teoretycznie obraz jest lepszy i mniej się wzrok męczy -> tylko jak za dużo będzie to monitor może nie wyświetlać
i tyle ....

Tytuł:
PostNapisane: 10 mar 2007, 04:52 

to predkosc jest w km...myslalem ze w milach, bo 800 km/h to nie duzo jak na mysliwiec...

Tytuł:
PostNapisane: 10 mar 2007, 10:52 
Moderator forum

seba18 napisał(a):
Po to jest w klatce, zeby jej nie ruszac

Ale latwo da sie wyjac :) Co sprawdzilismy kiedys :wink:

Cytuj:
to predkosc jest w km...myslalem ze w milach, bo 800 km/h to nie duzo jak na mysliwiec...

Bez problemow poleci i 1800 :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 10 mar 2007, 16:48 

mcmt również chciałby zgłosić się do turnieju.
Z przyczyn wiadomych mc nie pisze tu na forum więc w jego imieniu pisze.
DCK daj mu cynk na gg jak będziesz miał jakieś info co i kiedy.

Tytuł:
PostNapisane: 10 mar 2007, 17:16 

mcmt lol to juz polatane :D ale fajnie ze bedzie dawno i nie dokopał :D

Tytuł:
PostNapisane: 12 mar 2007, 12:48 

siemanko narazie jest okolo 10 osob zapisy niech potrfaja do konca tygodnia pozniej napisze kiedy bedzie turniej regulamin jest taki jak napisalem jesli bedziemy sie spotykac na TS wszyskim wszystko sie wytlumaczy POZDRAWIAM ALL 8)

Tytuł:
PostNapisane: 13 mar 2007, 14:04 

JEZELI NIE BEDĘ PRACOWAL :/ TO BEDE ;)
JAK MCMT NIE BEDZIE TO MAM JUZ LIDERA JEST NIM DCK_PL obstawiamy??? :D ja sie pisze na 9 miejsce :P

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 146 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2