Teraz jest 5 mar 2025, 20:17

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 118 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 12 mar 2007, 12:22 

Lailonn napisał(a):
Nie bede zakladal nowego tematu wiec dopisze tu.

Poza zmniejszajaca sie iloscia meczy klanowych w BF2 zauwazylem ,ze drastycznie spadla ilosc graczy Bf2. Aktualnie jest to 19k vs 15k w BF2142. Jesczze 1-2 tygodnie temu BF2 mial ogromna przewage. Czyzby mimo wszystko BF2 sie przejadl i wlasnie kona na naszych oczach? troche to dziwne by bylo bo graficznie i gameplay'owo oba bfy sa niemalze identyczne(pomijam roznice w teksturach)

Problem w tym, że gracze odchodzący z bf2 w niewielkim procencie odchodzą na rzecz bf2142. Tak więc zmniejsza się także ilość graczy bf'a w ogóle.

A co do meczy klanowych, to wczoraj padła taka sentencja: "w tym nowym bf'ie, to rzeczywiście jest presja - jesteś na pierwszym miejscu, jeden mecz przegrany i jesteś na ostatnim" :lol: Pozdro dla kumatych :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 12 mar 2007, 14:05 

To, ze nie odchodza do 2142 to wiem bo co jakis czas obserwuje statystyki. Ale tych kilkanascie tysiecy graczy gdzies odejsc musialo. QW nie ma, Frontline nie ma. Dokad mogli pojsc? ArmA - watpie...Ciekawe czy EA tez obserwuje statsy :P

Tytuł:
PostNapisane: 12 mar 2007, 14:10 

_Dominiko_PL napisał(a):
Wake Island 2007, najlepsza mapa w historii gier FPS

Hahaha!!! noo nieeee... najlepsza mapa w historii gier to jest Gold Rush w Enemy Territory

Tytuł:
PostNapisane: 12 mar 2007, 14:53 

Lailonn napisał(a):
QW nie ma, Frontline nie ma. Dokad mogli pojsc?

Simsy, Need for Speedy, GTAsy i inne zupełnie nie związane z BFem gry. W przeciwieństwie do nas większość graczy, tak mi się rpzynajmniej wydaje, gra we wszystkie gry, a nie tak jak my tylko w FPSy...

synek125 napisał(a):
Hahaha!!! noo nieeee... najlepsza mapa w historii gier to jest Gold Rush w Enemy Territory

No prawie... The Beach z RTCW było jeszcze lepsze i jeszcze częściej grane na okrągło. Nie wspominając The Edge z Q2... ;)

Tytuł:
PostNapisane: 12 mar 2007, 14:56 

synek125 napisał(a):

No prawie... The Beach z RTCW było jeszcze lepsze i jeszcze częściej grane na okrągło. Nie wspominając The Edge z Q2... ;)[/quote]

a Village z MoH'a ? :)

Tytuł:
PostNapisane: 12 mar 2007, 15:31 

ETCS Uncle Blues napisał(a):
Lailonn napisał(a):
QW nie ma, Frontline nie ma. Dokad mogli pojsc?

Simsy, Need for Speedy, GTAsy i inne zupełnie nie związane z BFem gry. W przeciwieństwie do nas większość graczy, tak mi się rpzynajmniej wydaje, gra we wszystkie gry, a nie tak jak my tylko w FPSy...

Stawiam na moorpg, zreszta wystarczy popatrzec na statystyki, WoW jest chyba aktualnie gra z najwieksza rzesza graczy, o ile dobrze pamietam to kolo 25 mln i ciagle rosnie, ale L2 i tak lepsze, no i second life - "linux" w moorpg.

Tytuł:
PostNapisane: 12 mar 2007, 16:21 

W WoW'ie jest 8 mln graczy, ale i tak jest to największa ilość graczy w MMORPG.

Tytuł:
PostNapisane: 12 mar 2007, 16:29 

ETCS Uncle Blues ja tam gram we wszystkie gatunki poza przygodowkami i samochodowkami ;] Z ludzmi z tego forum spotykalem sie juz w RPGach czy w RTSach wiec nie do konca masz racje. Watpie tez by fani FPSow ot tak przeszli na samochodowki etc. Teoretycznie musieli wybrac inny tytul ale poza CSem nic do glowy mi nie przychodzi :roll:

Mysle, ze winny jest temu minimalizm EA. Tylko slepy nie zauwazy, ze tyle co oferuje 2142 to oferowaly wczesniej dodatki...

Tytuł:
PostNapisane: 12 mar 2007, 19:38 

ja tam czekam na Test Drive i C&C3 :wink: kurcze nie bedzie czasu na bf2 i dobrze :P

Tytuł:
PostNapisane: 12 mar 2007, 19:50 

Z powodu napływu nowej fali debilizmu na polskie serwery zacząłem ostatnio pykać w CSS'a i Q3A :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 12 mar 2007, 19:56 

jason.paury napisał(a):
Z powodu napływu nowej fali debilizmu na polskie serwery zacząłem ostatnio pykać w CSS'a i Q3A :wink:

to już nie lepiej w AA :wink: (achhh stare dobre czasy)

Tytuł:
PostNapisane: 12 mar 2007, 20:11 

Daj spokój - ja się chcę rozerwać nieco, a nie frustrować się treningiem :P Nie wiem nawet jak wygląda w AA rozgrywka on-line, bo za każdym razem dochodziłem do któregoś tam testu i mi się grać odechciewało...

Tytuł:
PostNapisane: 12 mar 2007, 20:35 

nie wiem czemu nie biezecie pod uwage konsol, przeciez bardzo wielu przechodzi na konsole - sa tansze i przystosowane do grania (szkoda ze nie fps'ow), grafika ladniej wyglada niz na 8800gtx (xbox 360,ps3) ...

za cene takiej 8800 mozna miec konsole, odtwarzacz HD i do tego kilka gier np. Gears of War, GTR , etc.., a do tego jak ma sie telewizor HD np 42", to nic nie potrzeba procz zimnego browara

jest tylko jeden niewybaczalny minus - praktycznie nie da sie grac strzelanek typu bf

Tytuł:
PostNapisane: 12 mar 2007, 22:05 

Konsola 1-1.4 tysia gra - 200zl a do tego trzeba telewizor HD. Co tu tanszego? :]

Tytuł:
PostNapisane: 12 mar 2007, 22:36 

Lailonn napisał(a):
Konsola 1-1.4 tysia gra - 200zl a do tego trzeba telewizor HD. Co tu tanszego? :]

teli HD nie jest konieczny, ale faktycznie na polskie warunki to i tak duzo, szczegolnie jesli juz ktos ma komputer...
Patrze na ludzi mnie otaczajacych i Ci ktorzy zlozyli kilka komputerow juz w swoim zyciu, sprzedaja je, kupuja laptopa i konsole ...
Konsoli nie trzeba upgrade'owac co kilka miesiecy, a kod gier jest zoptymalizowany pod sprzet danej konsoli, po za tym jeszcze nie slyszalem zeby byly cheat'y na xboxa, wiec kolejny plus...

Sam mam dosyc dobrego kompa (>2k), ale gdybym bardzo lubil samochodowki, bijatyki i gry sportowe to przezucilbym sie na konsole- jest to bardziej oplacalne....

Przy grach komputerowych trzymaja mnie jedynie strzelanki (bf,cs,q4)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 118 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2