Teraz jest 30 lis 2024, 08:24

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 556 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 38  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2007, 09:26 

sawik napisał(a):
UL Wilda, ale warto bylo ogladac nawet dla samej 2 rundy na shui Razz

No właśnie, ja obejrzałem ajk walczyli na shui, potem jak naa Verdun, ale potem ju ż nie mgołem oglądać ;/

Jak to ma DaGodness w podpisie: Own3d :D

Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2007, 10:21 

Chłopaki czy możecie się podzielić konkretami

Może na przyszłosć się przyda mieć taką wiedzę co trzeba zrobić żeby powtórzyć wygrany mecz dodatkowo na którym był admin

czy chodziło o udział nieuprawnionych osób czy jakies akcje z guidami czy może to że nie grali u siebie,

I jakie z tego tytułu poniesie konsekwencje admin który się na to zgodził, brał udział w tamtym meczu.

Domyślam się że jesteście rozgoryczeni bo po takiej akcji chęć gry w takich ligach przechodzi, zwłaszcza że chyba wszyscy mają podejżenia co do czystości gry niejakiego monstro i nie chodzi tu o to ze jest mocny ale o to że raz potrafi być good mode a raz poprostu dobry gracz.

Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2007, 10:28 

wtf ?? przegrana, w 6 graliscie czy jak ...

co sie sta0 ?? relacja jak najszybciej, bo nawet nie wiedzialem ze znowu graja z GT

Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2007, 11:40 

rematch przegralismy

Moze najpierw dlaczego do niego doszlo? W pierwszym meczu zagral piotrek, ktory zostal do niego DOPUSZCZONY przez DWOCH adminow DevilOnline oraz martie. Juz po meczu okazalo sie, ze bylo to niezgodne z regulaminem cupa (ktory tak na dobrą sprawe nie istnieje, bo ten co jest to jest z demo cupa) i wyszlo na to, ze NASZĄ winą bylo dopuszczenie notallowed zawodnika do meczu. to jest zonk1 - z nienaszej winy przegrywamy mecz. Didier wpisała sobie na cb 1:0 dla swoich.

zonk2 Nastepnego dnia, przed samiutkim meczem z FF, przypadkowo zauwazylismy "nowy" wynik. Zaczelismy sie dowiadywac o co chodzi. Jak sie okazalo pani admin bez jakiejkolwiek informacji zmienila wynik z powodu piotrka. Jednak sami nie zauwazyli, ze grali 4 graczami bez guidow (czytaj freelancerami) i szefostwo clanbase mialo zadecydowac co dalej. Sprawa rostrzygnela sie na korzysc francuzow i za ich prosba zarzadzili re-match. hmm dziwne (1 gracz notallowed u nas a u nich 4 i rematch jeszcze na prosbe GT?) wtf moznaby rzec

W. rematchu nie moglismy grac z piotrkiem, ale za to GT moglo grac z freelancerami.

reszte wczoraj widzieliscie na relacji

Cytuj:
I jakie z tego tytułu poniesie konsekwencje admin który się na to zgodził, brał udział w tamtym meczu

Admin nie poniesie konsekwencji bo wiedzial, ze piotrka do meczu dopucil Devil (sup). Konsekwencje - podejrzewam, ze zadne.

Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2007, 11:59 

Dzięki redstar wiem że nie łatwo o tym gadać ponieważ po raz kolejny zostaliście "załadowani od tyłu".

Dla nas wygraliście ten mecz.
Trzabyło grać za pierwszym razem bez piotrka i wtedy reklamowac guidy, a ja rozumiem na wczorajszy mecz zawodnicy ich mieli już guidy powpisywane.

W sumie to i tak jak na nasze warunki wiele wam się udało, powtórzono mecz a mogli od razu dać w/o
("a mógł zabić")

Mam nietypową prośbę wiem że zazwyczaj się tego nie stosuje ale czy możecie jakoś udostępnić demo z meczu - tego wczorajszego?

Ostatnio edytowano 16 mar 2007, 12:20 przez dramich_wwa, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2007, 12:17 

Tak btw... Piotrkowi gra w tym cupie została zabroniona, natomiast gracze GT mogli sobie guidy uzupełnić (do tego stopnia, że jeden z nich, zrobił to na 20 minut przed meczem).

Postaram się wyciąć z demek momenty jak Monstro dostaje w dupe 2 shooty dymiąc się i nic mu się nie dzieje. Generalnie w ciągu 5 dni from zero to hero :wink: .

Ostatnio edytowano 16 mar 2007, 14:10 przez Solimo, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2007, 12:41 

dramich_wwa napisał(a):
Trzabyło grać za pierwszym razem bez piotrka i wtedy reklamowac guidy, a ja rozumiem na wczorajszy mecz zawodnicy ich mieli już guidy powpisywane.

Bez Piotrka, no ok. Ale admini go do meczu dopuscili! I o to sie wszystko rozbija. Co do guidow przeciwka to raczej nie mamy zwyczaju ich sprawdzac... i tu mamy nauczke.

dramich_wwa napisał(a):
W sumie to i tak jak na nasze warunki wiele wam się udało, powtórzono mecz a mogli od razu dać w/o

Nie mogli dac w/o bo, tak jak juz pisalem, grali z freelancerami i to predzej oni mogliby dostac w/o, jednak znajomosci w czips of kap robia swoje...

dramich_wwa napisał(a):
udostępnić demo z meczu

Nie udostepniamy demek.

Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2007, 13:46 

Ja też nie sprawdzam guidów, ale jak rozumiem w odruchy samoobronnym zauwazyliście że ich nie ma spoko każdy by tak zareagował.

Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2007, 14:08 

Solimo: Postaram się wyciąć z demek momęty jak Monstro dostaje w dupe 2 shooty dymiąc się i nic mu się nie dzieje. Generalnie w ciągu 5 dni from zero to hero Wink .

RedStar: Nie udostepniamy demek.

To jak w końcu będzie :?:

Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2007, 14:36 

Czym innym jest wycinanie fragmentow z demek, a czym innym ich udostepnianie [demek].

Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2007, 15:00 

NP myślałem że da to nam lepszy obraz sytuacji jak wiecie chciałem popodglądac zwłaszcza francuzów.

ale rozumiem i przyjmuję do wiadomości (dacie raz to potem ciągle ktoś będzie chciał), jak się tak temu przyjżeć to chyba na to powinny się też żabojady zgodzić.

Ufam iż jesli znajdziecie tam coś wartego naszej uwagi to dacie znać

Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2007, 19:53 

Co do monstro. Wszyscy wiemy ze Assembly jest w Maju jak przyjedzie do Finlandii i pokaze to samo to respect. Ale po pierwsze WATPIE zeby pojechali, a po drugie jak pojada to beda najgorsza druzyna na turnieju...

Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2007, 19:56 

don't say that :D

Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2007, 20:30 

DarthPrivate napisał(a):
Wszyscy wiemy ze Assembly jest w Maju

to przesuneli go na maj? :D

Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2007, 20:49 

LOL to kiedy on jest?:D:D

NO dobra - koniec kwietnia :P

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 556 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 38  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2