Teraz jest 5 mar 2025, 06:16

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 63 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2007, 09:55 

To sie skonczy wtedy gdy nie bedzie juz lamienia z G36 na serwerach czyli tak na moje oko ... nigdy :P

Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2007, 10:24 

Grubber{PL} napisał(a):
To sie skonczy wtedy gdy nie bedzie juz lamienia z G36 na serwerach czyli tak na moje oko ... nigdy :P

Czyli tak na moje oko to nie jest lamienie. EA po to zrobila te bronie zeby nimi grac, nie podoba sie idzcie na CQF albo inne gowno.

Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2007, 11:17 

no wlasnie .Unlocki sa po cos...Urozmaicasz gre i dazysz do czegos, do odznak , baretek, medali i kolejnych unlockow :roll: gra nie jest juz taka monotonna jak poprzednie czesci BF :wink:

a ztego co mi wiadomo to pojecie "lamer" znaczy kogos kto jest noobem(poczatkujacym ktory nie umie jeszcze dobrze grac) ,ktory sie wymadrza ze jest jakims pro itd...A to ze ma unlocki znaczy min. ze pewna ilosc pkt ma. wiec nooobem nie jest co uniemozliwia mu bycie lamerem.

mam racje :?:

ja unlockow uzywam tylko gdy podstawka jest gorsza ...Np m4 komandosa US ma obrazenia srednie\duze a unlock srednie, celnosc taka sama ale m4 ma niewygodny dla mnie celownik :wink: wiec zmieniam na unlocka...

Ostatnio edytowano 16 mar 2007, 11:25 przez KubAbuK, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2007, 11:20 

EA po to dała unlocki, żeby Ci co mają wyższą rangę mogli na potęgę tłuc tych z niską. Jednak ich szatański plan się nie powiódł bo raczej tendencja jest taka, że lepsi gracze grają podstawkami, a słabsi starają się swoje braki uzupełnić bardziej celnymi unlockami. O ile jeszcze rozumiem, że ktoś po stronie US-ów weźmie te śmieszne G36 bo nie ma pojęcia o grze M16, ale jak ktoś po stronie MECów zamienia AK na unlocka ...

Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2007, 13:00 

...to już jest szydera :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2007, 13:34 

W kolko walkujecie ten sam temat, a przeciez nie o to chodzi z czym kto biega, ale KTO biega.

Nie rozumiem tez czemu starsi (stazem) gracze sa tak przeciwni unloka, przeciez newbie z g3e czy pkm i tak nie bedzie problemem dla tego pierwszego z podstawka. To po pierwsze a po drugie unlooki nieraz sa gorsze od podstawek.

Moja rada dla nowych graczy; jesli zamierzasz dolaczyc do klanu to daj sobie spokoj z unlokami, mozna uzywac tylko podstawek w rozgrywkach miedzyklanowych - Powod dla ktorego ja zrezygnowalem z pkm'u (unlook).

Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2007, 14:47 

sztandar napisał(a):
EA po to dała unlocki, żeby Ci co mają wyższą rangę mogli na potęgę tłuc tych z niską. Jednak ich szatański plan się nie powiódł bo raczej tendencja jest taka, że lepsi gracze grają podstawkami, a słabsi starają się swoje braki uzupełnić bardziej celnymi unlockami. O ile jeszcze rozumiem, że ktoś po stronie US-ów weźmie te śmieszne G36 bo nie ma pojęcia o grze M16, ale jak ktoś po stronie MECów zamienia AK na unlocka ...

Zgadzam sie z tym w zupelnosci . Jeszcze chcialbym dodac ze w informacjach o unlockach moze pisac sobie co chce , ale tak naprawde podstawki sa mocniejsze ( Albo ja poprostu umiem grac:D)

:arrow: :wink: :arrow:

Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2007, 16:36 

Pewnie umiesz lepiej (albo i nie) grac podstawka niz ja unlockiem. Jak widze byles w roznych klanach wiec grales podstawkami do ktorych sie przyzwycziles i je dobrze opanowales, ja gram dla przjemnosci i troche dla statow i jestem poprostu innym czlowiekiem od ciebie i dlatego postanowilem uzywac unlockow bo lepiej mi sie nimi gra i dlatego ze legalnie gra na to pozwala, gdyby to byl jakis cheat to bym tego nie robil ale jezeli EA dala do gry takie uzbrojenie to dlaczego go nie uzywac, to tak jakbym nigdy nie wsiadla do czolgu tylko rozwalal inne pojazdy minami lub c4 lub rakieta bo czolg to "ulepszenie" niszczenia inncyh pozajdow, BEZSENS. Gra do tego dopuszcza wiec tego uzywam i napewno nie jestem lama , ktos stworzyl zasady podstawek w klanach i probujecie teraz to przelozyc na wolne pojedynki, jak bede w kalnie to bede uzywal podstawek a ze nie jestem to bede uzywal czego chce i nie bede lama. Moze od dzis nazwiemy wszystkich lama co uzywaja rakiet tv do niszczenia innych heli, bo to przeciez lepsza metoda zabijania niz dzialko lub niekierowane rakiety, CO WY NA TO??
Gadam teraz bezsensu ale wlasnie takie jest Wasze gadanie na temat unlockow.
Mam propozycje:
Ci co graj w klanach niech uzywaja podstawek i juz i niech nie nazywaja reszty unlokowcow lamami i takie tam, a "wolni strzelcy" niech graja czym chca (bez cheatow) i bedzie OK (o ile nie zabrania serwer)
Pozdrawiam i mam nadzieje ze wkoncu "podstakowcy" zaczniecie tolerowac innych ludzi, jak na serwerze bez unlockow ktos cie zaje..e z PKM to mu nawrzucaj ale jak na normalnym serwie to poprostu siedz cicho i graj dalej, ludzie to tylko gra a robicie z tego misje zycia.
Dziergol

Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2007, 18:05 

Dziergol "VR" napisał(a):
to tak jakbym nigdy nie wsiadla do czolgu

:lol:

Ostatnio edytowano 16 mar 2007, 18:06 przez KubAbuK, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2007, 18:06 

Cytuj:
Pewnie umiesz lepiej (albo i nie) grac......
O qurcze ale "apel" ale zgadzam się z Tobą całkowicie.

Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2007, 21:44 

Kurdeee to jest zejscie z tematu..... Podziwiam was ludzie!

Patrze Temat "jaka bron" , wejde zobacze o co chodzi, 1 strona przeczytana ide na koniec juz chce pisac jaka bron lubie ,a tu bach...
Znowu lamusy sie kluca i wyzywaja.... zenada....

A co do broni lubie mp5 i Erixa ....

Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2007, 23:17 
Zbanowany

AK-101, i RPK :)

Tytuł:
PostNapisane: 17 mar 2007, 11:04 

L85A1 ROX!!! Zabójcza broń... w sam raz dla Lamerów mojego pokroju ;)

Tytuł:
PostNapisane: 17 mar 2007, 11:05 

KubAbuK napisał(a):

Kubabuk ale z Ciebie dzieciuch omg...
Czyżbyś był zastępcą _Dominko_PL_?
Czepiasz sie kazdego napotkanego błędu..

Cytuj:
Piepszenie, JAK NIE CHESZ TO NEI GRAJ UNLOCKAMI Evil or Very Mad a nie zas jakies gadanie o lamerstiwe, kiedy to sie skonczy, niech kazdy gra tym czym chce.

Oh oh .. Mow do mnie jeszcze...

Cytuj:
Lamerska jest Twoja wypowiedz.

Moze i jest lamerska...Ale ten temat jest chyba od tego zeby wyrazac swoja opinie na ten temat...Albo mi sie poprostu wydawalo , za co serdecznie przepraszam ...

Tytuł:
PostNapisane: 17 mar 2007, 15:42 

r3l0ad3d napisał(a):
KubAbuK napisał(a):

Kubabuk ale z Ciebie dzieciuch omg...
Czyżbyś był zastępcą _Dominko_PL_?
Czepiasz sie kazdego napotkanego błędu..

Cytuj:
Piepszenie, JAK NIE CHESZ TO NEI GRAJ UNLOCKAMI Evil or Very Mad a nie zas jakies gadanie o lamerstiwe, kiedy to sie skonczy, niech kazdy gra tym czym chce.

Oh oh .. Mow do mnie jeszcze...

Cytuj:
Lamerska jest Twoja wypowiedz.

Moze i jest lamerska...Ale ten temat jest chyba od tego zeby wyrazac swoja opinie na ten temat...Albo mi sie poprostu wydawalo , za co serdecznie przepraszam ...
Po co sie czepiasz :?

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 63 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2