MK napisał(a):
też pograłem w fulla na 1024x medium ustawiania i nawet dobrze chodzi na 1Gb,6600GT,Athlon 2800+@2300Mhz trochę mieli dyskiem ale nie jest tragicznie
ja mam bardzo podobny sprzet (amd 3200+ i 2gb ram na pokladzie) i praktycznie w zadnej sytuacji (anomalie + zadyma) nie mialem spadkow fps rzedu z 60 na 10, - mi nic nie doczytuje (a jak doczytuje to tak ze nawet tego nie zauwazasz), jest miód
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
. po dluzszej grze wielkich bugow nie zauwazylem, AI jest rozsadne (ludzie szukaja oslon, 'zwierzeta' uciekaja gdy wiedza ze w potyczce nie maja szans lub sa ostro ranne), grafika na poziomie HL2, bardzo wazne ze silnik nie 'szpanuje' fizyka (nie wyrzuca zwlok 50 metrow do gory itp), ktora notabene sprawuje sie dosyc dobrze. dzwiek takze bardzo dobry (gadki stalkerow przy ognisku
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
), muzyka dobra, no i KLIMAT
czujesz ze nigdzie nie jestes bezpieczny, nawet jak idziesz przy glownej drodze.
wazna rzecza sa artefakty, ktorych dobra kombinacja (maxymalnie bodajze 5), dopasowana do stylu gry, jest zabojcza (jezeli zle je dobrales do dla ciebie
) i jestes maszyna do zabijania - to dla fanow RPG
no to chyba na tyle
gra warta polecenia (przypomina mi troche zapomniane Boiling Point)