Teraz jest 6 mar 2025, 15:09

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 146 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 20 mar 2007, 19:20 

SIEMANKO TURNIEJ BEDZIE ROZGRYWANY na servie PRGK oto haslo i IP

IP 85.232.244.11 hasło pluto

za godzinie mniej wiecej powinna byc juz mapka postawiona dzieki SPADAK

Tytuł:
PostNapisane: 20 mar 2007, 23:30 

Dla mnie pierwszy dzien turnieju sie zakonczyl - matka mnie z kompa wyrzucila :P Szkoda, ze akurat w takim momencie, bo bylem w trakcie walki z kotem (skonczylo sie na 2-1 dla mnie :))...

Ogolnie wg mnie bylo dosc sporo jeszcze niedomowien i niezrozumien co do regulaminu. Chodzby to ze gralem z Jason'em (wygralem 4-1 bo sie raz rozbilem :P) i potem sie okazalo ze gramy miedzy soba w grupach (czyli Chiny z Chinami i USMC z USMC)... Wiec tak ogolnie to bylo troche balaganu na poczatku, ale pierwszy dzien turnieju uznaje za udany :)

Tytuł:
PostNapisane: 20 mar 2007, 23:36 

Je 2x wpiernicz i prawie mnie Terimnator bombą rozwalił - zajefajnie =P

Tytuł:
PostNapisane: 20 mar 2007, 23:44 

nono fajnie było ;] ale to z bombą było dobre jak je pusciłem to widziałem jak spadały ale ze trafiłem to niewiedziałem :P

Tytuł:
PostNapisane: 20 mar 2007, 23:47 

Kurde no, szkoda, ze z eddiem przegralem, bo szanse byly w miare...

A jeszcze wracajac do mojego pojedynku z jasonem - to bylo dosc smiesznie jak sie 2 razy pod rzad zderzylismy :D

Tytuł:
PostNapisane: 20 mar 2007, 23:47 

lol a jednak ;) PS. mi ten dzien wydał się sredni przegrany match i wygrany :/ PS zmieniają sie zasady ;)

Tytuł:
PostNapisane: 21 mar 2007, 13:25 

jaka tabela wyników ? :D

Tytuł:
PostNapisane: 21 mar 2007, 15:28 

Siemanko chcialem na samym wstepie podziekowac za to ze byliscie prawie wszyscy jestem w szoku jak dlamnie bylo spoko smiesznie i wogole i odrazu chcialem tak samo przeprosic ze te nie porozumienia z regulaminem bo napisalem ze gramy do 5 punktow a gramy 5 pojedynkow czyli wakla konczy sie w rezultacie 3:2 dla kogos a nie 5:4 wsumie gdyby bylo do 5 to strasznie dlugo bysmy czekali LOL!!!! i faktycznie moze nie napisalem tego w regulamnie ale napisalem to pozniej CYTUJE .... z kazdej grupy wychodza tylko dwaj najlepsi piloci pierwszy pilot z grupy USMC gra z drugim pilotem z grupy CHINYi na odwrut drugi z USMC gra z pierwszym CHIN wygrany z tych 2 pojedynkow przechodzi do finalu przegrany lata o trzecie miejsce... DLAMNIE TO BYLO OCZYWISTE ZE POJEDYNKI ROZGRYWANE SA W GRUPACH ale moj blad macie racje nie napisalem dokladnie tego regulaminu ale po paru minutach sie juz dogadalismy 8)

Tytuł:
PostNapisane: 21 mar 2007, 15:38 

Wczoraj zostaly rozegrane pierwsze pojedynki tak jak bylo to zaplanowane czyli 20.03.2007r chociaz zmalymi problemami z serverem ale doszlismy do ladu gdy kazdy z nas zrobil reset w kompie wtedy bylo ok hehe od godziny 20 z hakiem zaczely sie pojedynki z tym ze nie wszystkie dobiegly do konca z przyczyn prywatnych naszych pilotow pojedynki kotre sie nie skonczyly skancza sie przy nastepnym naszym spotkaniu czyli kot.pl(2) & (1)kubakub i kot.pl(1) & (2)TylerPL

Aaa i padla jeszcze jedna propozycja zeby zagrac kazy z kazdym wedlug mnie to zalezy tylko iw yloncznie od was weic spotkamy sie na TS i dogadamy 8)

TABELA WYGLADA NASTEPUJACO (oprawa graficzna szalu nie ma !!!) hehe

Obrazek

mialem wiecej wam tu cos popisac ale dziewczyna mnie wku.... i pozapominalem dze mi sie za uchem Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

Tytuł:
PostNapisane: 21 mar 2007, 15:59 

Z Terminatorm przegrałem 4:1 a nie 5:0 :P Jak mnie walnął torpedą to przeżyłem i go w odwecie dopadłem :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 21 mar 2007, 17:02 

Sorki chłopaki, że nie wystartowałem ale niestety gdzieś mi zniknęła ta mapka Wake air show. Nie mam pojęcia ostatnio jak ją instalowałem przed pierwszym konkursem było wszystko dobrze, musiałem chyba w między czasie jeszcze raz przeinstalowywać BF'a :cry:

Tytuł:
PostNapisane: 21 mar 2007, 17:45 

jason.paury napisał(a):
Z Terminatorm przegrałem 4:1 a nie 5:0 :P Jak mnie walnął torpedą to przeżyłem i go w odwecie dopadłem :wink:

no to tak jest napisane jonson 8)

Tytuł:
PostNapisane: 21 mar 2007, 18:00 

No, symetryczny taki... A co do wyniku, to rzeczywiści - wszystko przez to Vi :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 21 mar 2007, 18:05 

KUBAKUB nie złosc sie . ps. jestem za zmianą regolaminu ;)

Tytuł:
PostNapisane: 21 mar 2007, 18:27 

Jak byśmy grali każdy na każdego to przynajmniej bym miał więcej punktów (za Jason'a :)), ale jak to się mówi: nie zmienia się reguł w trakcie gry, więc jestem przeciw zmianom, bo zanim każdy zagra z każdym to minie duużo czasu, a ja niestety nie będe mógł grać co wieczów...

Co do Kubabuk'a vel Kubakub'a - mojeg nicka ludzi częściej przekręcają niż wymawiają poprawnie :) Raz jestem tyler (pisze tak jak wymawiają), raz jestem tejlor (Taylor - czyli krawiec), a ja sobie wziąłem nick'a od Tyler (czytaj Tajler) Durden'a z Fight Club

Dziś się postaram być ok 19 już na servie (jak będzie), i mam nadzieje, że z kimś zdąże zagrać zanim matka wróci (właśnie z tego powodu, wczoraj nie mogłem dokończyć walki z kotem... :().

No ogólnie lata się bardzo fajnie, a poziom przeciwników jest od niskiego do wysokiego :)

P.S. Dziś mam już tego nowego kompa co mówiłem wczoraj i wreszcie mi wszystko śmiga na high/medium detalach :D , a nie jak do tej pory medium/low i 800x600 :(

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 146 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2