Teraz jest 6 mar 2025, 23:14

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 390 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 26  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 21 mar 2007, 20:24 

Swoją drogą toche mi brakuje GamesNeta64 - wylęgarni młodych talentów :lol: Flm bardzo życiowy - słyszałem te teksty na własne uszy :lol:
a może mówiłem :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 21 mar 2007, 20:36 

Przeciez byl niedawno, nawet 2 ale cos ludzie malo na nich grali nie wiedziec czemu :?

Tytuł:
PostNapisane: 21 mar 2007, 21:00 

Pewnie dlatego że ktos baserapowal główną bazę w heli. W sumie nie było to zabronione( kwestia honoru), ale mimo wszystko TO potrafi zniechęcić. :x

Tytuł:
PostNapisane: 21 mar 2007, 22:03 

Oh no , ciekawe ktoz to mogl byc :wink:
A jak byl duzo wczesniej ten serwer to byl non-stop pelny nawet ze swoim ciezkim baserapem no chyba, ze 50 osob na serwie nie potrafi zdjac 1 helika nad lotniskiem z czego 2 j10 sa w powietrzu :roll:
A co do kwesti honoru to bym sie klocil bo tym "rapowaniem" pomagam swojemu teamowi (zajmuja spokojnie kluczowe pozycje itp)
Ale dluga wypowiedz jak na mnie :P
No i nie robmy offtopu :)

Tytuł:
PostNapisane: 21 mar 2007, 22:34 

seba18 napisał(a):
pomagam swojemu teamowi

i swojemu K\D :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 21 mar 2007, 22:50 

A co to ma do tego (bronisz klanu czy co) przynajmniej ja nie przechodze caly czas do chin bo tam jest j10 (albo, ze kalaszek) :roll:
No mialo nie byc offtopu :)

Ostatnio edytowano 21 mar 2007, 23:09 przez seba18, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 21 mar 2007, 22:54 

No własnie to ze puste byly conquesty to dobra ale czemu pusty byl infantry (tam tez był base Raping?) Ale to nie ten teamt :D Dzis Jason odwiedzil CQF zeby miec materiał do Szydery? Mam nadzieje ze nie bede zadnym bohaterem (no chyba ze pozytywnym :P). A i jeszcze jedno kto mi powie gdzie jest Glich w kwiatkach na hotelu (bo dostałem kick za to ostatnio choc wchodzilem po schodach :roll: ).

Tytuł:
PostNapisane: 21 mar 2007, 22:59 

Dostales kicka na cqf za glitch w kwiatku :) mimo tego, ze sami panowie admini w nim przesiaduja czasami, co najmniej dziwne :)

I lepiej juz nic nie piszmy bo kazda dyskusja na forum rodzi klotnie(czesto miedzy klanowa) :)

Tytuł:
PostNapisane: 21 mar 2007, 23:16 

Ja nic nie rodze chcaielm sie tylko dowiedziec bo mzoe nie znam tego glicha ale juz koniec jak ktos zna odpowiedz na to pytanie niech napisze mi na PM ;)

Tytuł:
PostNapisane: 22 mar 2007, 01:18 

seba18 napisał(a):
Dostales kicka na cqf za glitch w kwiatku :) mimo tego, ze sami panowie admini w nim przesiaduja czasami, co najmniej dziwne :)

chyba ci się z NSZ pomyliło :P

Tytuł:
PostNapisane: 22 mar 2007, 02:09 

STFU! IDŹCIE SOBIE GDZIE INDZIEJ FLAME'OWAĆ! :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 22 mar 2007, 08:13 
Redaktor Battlefield.pl

jason, a może w następnej szyderze pokażesz moją nie udolność obsługiwania defibrylatora? Jakoś nie mogłem w Ciebie trafić z defi, ale z AK szło lepiej :D

Tytuł:
PostNapisane: 22 mar 2007, 13:44 

Gratuluję montażu i realizacji filmiku naprawdę na wysokim poziomie.
Nie gratuluję tematu, który świadczy tylko o braku kultury i samozachwytu własną osobą autora. Na polskich serwerach nie grają tylko klanowicze lub tak zwani pro gracze , ale także ludzie , którzy zakupili sobie Battlefielda aby dobrze się bawic i nie muszą wcale latać z m16 czy ak czy fbf. Więc szydzić z nich jest nie na miejscu moim skromnym zdaniem tym bardziej przez tak zwanych pro. Jeśli chcecie być szanowani szanujcie innych, a jeśli chcecie pograć sobie bez unlocków możecie grać na CQF , DKE czy innych serwerach wolna droga.
Pamiętajmy ,że to tylko gra. Pozdrowienia.

Tytuł:
PostNapisane: 22 mar 2007, 14:48 

(Sry jason za offtopic)

Cóż, jak się już chce grać w grę na multi, trzeba sie liczyć z tym że mimo wszystko trzeba ruszyć głową. Czy nie denerwuje Cię medyk, który zamiast Cię wskrzesić, biega sobie w kółko aż ktoś go zabije? A co do samozachwytu w ogóle go nie zauważyłem (może ślepy jestem), jason pokazuje tylko to co wyprawia się (niestety) na serwerach FFA.

Tytuł:
PostNapisane: 22 mar 2007, 15:58 

Huzar napisal bardzo dobrze, co nie znaczy ,ze filim jansona jest zly, bo mozna sie posmiac, to jednak jak by sie zastanowic nad tematyka...to mam nieodparte wrazenie ba jestem tego pewien ,ze filmik ten pelni role balsamu na zranione ego nie jednego pseudo pro wymiatacza, moze nawet samego autora :)

Co zasluguje na smiech ?

Grajac na polskich serverach codziennie mozna spotkac pseudo pro wymiataczy :) Takich co wychodza z servera kiedy maja marne k/d, druzyne wybieraja zawsze ta mocniejsza, dostaja goraczki jak jakis newbie zabije ich unlokiem - Oczywiscie to wszystko nie jest kwestia ich skilla, tylko team w ktorym wlasnie sa, czy tez zlego ustawienia configa i "strzela slepakami" (autentyczna wypowiedz jednego z pr0) ,albo tez wlasnie ma migrene i mu nie idzie :D Co ja bym zrobil to filmik ktory by uczyl wszystkich wyrozumialosci i objasnial z jakim to problemami borykac sie musza kazdego dnia nasi dzielni pr0 :) - To by bylo dopiero zabawne.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 390 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 26  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2